Gość: Ewrzin IP: *.zchbl.com.pl / *.3bk.com.pl 20.03.06, 09:44 jest jakiś godny polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sigma Re: Fitness w okolicach Racławickiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.06, 12:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigma Re: Fitness w okolicach Racławickiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.06, 12:12 tak bellissima , zajecia fajne, wystroj troche kiepski ,a le generalnie brakuje fajnych fitnessow na krzykach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fitneska Nefretete IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.06, 18:20 Polecam Nefretete widać tam że się starają takie samo wrażenie odniosłam w Fitness Planet lubie jak dabją o klientów . to odnośniki do tych klubów www.nefretete-fitness.pl/ www.fitnessplanet.strefa.pl/index.php ps. Byłem we wszystkich klubach we Wrocku więc mam pewien obraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haga Re: Nefretete IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.06, 10:36 Inflancja dlaeko od Krzyków :( a czy byłas w World class - to jest nowy klub ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ełłok Re: Nefretete IP: *.zchbl.com.pl / *.3bk.com.pl 07.04.06, 08:45 Tam trzeba kupic karnet, przynajmniej na m-c. Nie ma jednorazowych wejściówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hagness bellissima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 23:24 bellissima jest ok, przynajmniej moja instruktorka jest naprawdę profesjonalna, właśnie u niej na zajęciach zdałam sobie sprawę z tego że przez dwa lata ćwiczyłam źle... a teraz ćwiczę 2 miechy i już są efekty.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś