Dodaj do ulubionych

Wrocław, miasto numer jeden :-)

IP: 195.94.212.* 15.10.01, 10:55
Witam Wrocławian,
odwiedziłam przedwczoraj - po kilku latach nieobecnosci - Wasze miasto. Zazdrość mnie zżera.
Naprawde fantastycznie się u Was zrobilo. Co by nie powiedzieć - gratuluję i oby dalej do przodu :-)
Obserwuj wątek
    • roberto65 Re: Wrocław, miasto numer jeden :-) 15.10.01, 22:31
      Cieszę się, że Wrocław ci się podoba... Jest jeszcze wiele w nim do zrobienia ,
      do poprawienia, ale jest coraz lepiej i mam nadzieję, ze będzie jeszcze lepiej
      i będzie jeszcze ładniejszy...
      Serdecznie pozdrawiam !
    • Gość: pyra Re: Wrocław, miasto numer jeden :-) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 23:10
      rozumiem ze na codzien mieszkasz w minsku?
      • Gość: Janek Re: Wrocław, miasto numer jeden :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.01, 23:14
        A w którym? Mazowieckim? Piękne miasto, ładniejsze od Poznania. Czyściutkie,
        schludne, piękne drogi dojazdowe. Podoba mi się.
        • Gość: pyra Re: Wrocław, miasto numer jeden :-) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 23:17
          pewnie ze w mazowieckim tej:) a poza tym czy ja mowie ze brzydkie lozgolu?
          • Gość: Janek Re: Wrocław, miasto numer jeden :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.01, 23:25
            Mińsk jest Mazowiecka? No popatrz kolego. A Grodzisk jest Wielkopolskie? Czy
            też Mazowiecka?
      • Gość: Dzidka Re: Wrocław, miasto numer jeden :-) IP: 195.94.212.* 16.10.01, 08:43

> rozumiem ze na codzien mieszkasz w minsku?

W Poznaniu, złotko, wyobraź sobie. :-P
        PS. Grodzisk i Mińsk jest Mazowiecki. Ostrów jest Mazowiecka. A u nas (i u Was, wrocławianie) Ostrów
        jest Wielkopolski.
        Pzdr
    • Gość: Jureek Re: Wrocław, miasto numer jeden :-) IP: 62.8.156.* 16.10.01, 08:53
      Gość portalu: Dzidka napisał(a):

> Witam Wrocławian,
      > odwiedziłam przedwczoraj - po kilku latach nieobecnosci - Wasze miasto. Zazdroś
      > ć mnie zżera.
      > Naprawde fantastycznie się u Was zrobilo. Co by nie powiedzieć - gratuluję i ob
      > y dalej do przodu :-)

Cześć Dzida,
      to wiesz już teraz, jak to jest, zakochać się we Wrocławiu?
      Jura
      • Gość: Dzidka Re: Wrocław, miasto numer jeden :-) IP: 195.94.212.* 16.10.01, 09:31

> Cześć Dzida,
        > to wiesz już teraz, jak to jest, zakochać się we Wrocławiu?

Wiem - a przynajmniej bliska jestem tego - to samo na naszym f. napisałam przeciez :-)))))
        Buziaki
        • smieciarz Re: Wrocław, miasto numer jeden :-) 28.10.01, 05:44
          Buziaki i odemnie. wy we POZNANiu tez macie niezle smietniki.
    • Gość: Lechita Re: WrocŠŠaw, miasto numer jeden :-) IP: 211.168.222.* 28.10.01, 16:20
      Gość portalu: Dzidka napisaŠŠ(a):

> Witam WrocŠŠawian,
      > odwiedziŠŠam przedwczoraj - po kilku latach nieobecnosci - Wasze miasto. Zazdroś
      > ć mnie zżera.
      > Naprawde fantastycznie się u Was zrobilo. Co by nie powiedzieć - gratuluję i ob
      > y dalej do przodu :-)

Dzidka, Wroclaw to ochydna wiocha. W czym tam sie mozna zakochac?
      • Gość: gonzo Re: WrocŠŠaw, miasto numer jeden :-) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 16:49
        lechita ty pedale ze złamanym fiutem odpierdol się od naszego forum
        • Gość: Lechita Re: WrocŠŠaw, miasto numer jeden :-) IP: 211.168.222.* 30.10.01, 16:26
          Gość portalu: gonzo napisał(a):

> lechita ty pedale ze złamanym fiutem odpierdol się od naszego forum

HAHAH. Dobry jestes:) Tylko na pytanie nie odpowiedziales.

• Gość: Pafik Re: WrocŠŠaw, miasto numer jeden :-) IP: *.kom-net.pl 28.10.01, 17:33
        Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Dzidka, Wroclaw to ochydna wiocha. W czym tam sie mozna zakochac?

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=POZNAN&wid=428079&aid=428079

Zakompleksiona Polska B
        Autor: lechita@poczta.gazeta.pl
        Data: 24-10-2001 05:11

(...) Bambry z wroclawia nadal zasmiecaja forum, chcac udowodnic albo nam wmowic
        ze ich wiocha wogole sie liczy (...) Poznanskie forum chyba nigdy sie takich
        leszczy nie pozbedzie (...)

Cieplo, cieplo... ;]
    • Gość: p Re: Wrocław, miasto numer jeden :-) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 23:10
      • smieciarz Re: Wrocław, miasto numer jeden :-) 29.10.01, 04:01
        a w Wroclawiu mamy wieksze szczury
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka