artois6 21.03.06, 15:00 Czy ktoś miał do czynienia z firmą Eurokontakt -pośrednictwo pracy ? Jeśli ktoś był w Niemczech za ich pośrednictwem i zbierał owoce , to prosze o info w sprawie zakwaterowanie i płacy Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: rychu Re: Firma Eurokontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 22:18 nie nie miałem:} Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bercik Re: Firma Eurokontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 16:05 Nawet nie próbujcie kontaktować się z tą firmą. To są złodzieje do potęgi 'n. Na początku płacą ochłapy, by się nie połapać, że potem ukradną ci całą resztę kasy. Jestem taki wk..ny, że nie wiem jak ich ud..pić. A jak znajdę sposób i wydębię od nich resztę kasy, to nie spocznę póki właściciele mi za to nie zapłacą... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Firma Eurokontakt IP: *.interq.pl 18.09.13, 11:35 a gdzie konkretnie byłeś? i jaka prace wykonywales? bo trochę się przestraszyłam po twoim wpisie. mój maz pojechal przez ta firme... odpisz... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ZOSIA Re: Firma Eurokontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.13, 08:21 Mój mąż równiez pojechał przez tą agencję ,Monia napisz jak u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jędrek Re: Firma Eurokontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 13:36 Byłem na początku września w Belgii . Zrezygnowałem szybko. Straszyli ze za zerwanie umowy zlecenia musze zapłacić karę. Zadnej kary Im nie zapłaciłem . Oni do tej pory nie zapłacili ani centa za pracę . Wysłałem umowy zawarte z Nimi do Inspekcji pracy . Zobaczymy co inspekcja na to odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AKL Do Jędrek IP: *.wroclaw.mm.pl 08.02.14, 19:10 Witam, bardzo proszę o kontakt na adres e-mail: rzecznik-prasowy@wroclaw.pip.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wik Re: Firma Eurokontakt IP: *.piotrkow.pilicka.pl 11.04.14, 18:12 No i jak,a odpowiedź dostałeś z inspekcji ???Bo ja się wybieram do Skarbówki aby przeprowadzili im kontrolę ..Umowy fikcja ,kasa nigdy nie na czas ,P.Ania z Grudziadza -prze-krętacz ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rzecznik Re: Firma Eurokontakt IP: *.internetia.net.pl 27.05.14, 19:43 Witam, uprzejmie proszę o pilny kontakt na adres e-mail: rzecznik-prasowy@wroclaw.pip.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bart Re: Firma Eurokontakt IP: *.opera-mini.net 22.11.13, 16:58 Zna ktos sposob na odzyskanie pieniedzy od nich? wyplacili mi tolko polowe wynagrodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hektor8 Re: Firma Eurokontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.13, 23:29 Eurokontakt przestał się liczyć z ludźmi traktuje wszystkich jak tanią siłę roboczą syn jest na zbiorze jabłek we Francji teraz i za wrzesień zarobili na zaliczki i to co Eurokontakt sobie policzył za mieszkanie a Francuz od Eurokontaktu za to mieszkanie nic nie bierze. Mieli mieć stawkę godzinową a na miejscu okazało się że tylko akord i zarabiają po 30 euro dziennie teraz na początku było to nawet i 10 euro minus koszty mieszkanie wyżywienie itd. Ja na początku września pojechałem z tej firmy na zbiór winogron również do Francji warunki mieszkaniowe były tam tak skandaliczne że całą grupą która tam dotarła 16 osób zjechaliśmy do Polski nie polecam tej firmy wcześniej było inaczej a teraz to zwykli kanciarze i oszuści... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Firma Eurokontakt oszuści IP: *.chojnet.pl 26.10.13, 16:23 Byłem u nich w Grudziądzu ;; proponowana stawka to 9,50 euro brutto od tego wszystkie opłaty ;podatek ,zus ,ubespieczenie OC ,ubespieczenie na życie ,bilet na dojazd ,zakwaterowanie i wyżywienie ,frycowe dla firmy no i WEKSEL na 5000 euro int blanko ;gdzie nie masz gwarancji do czego go wykorzystają weksel jest ważny na trzy lata . Z różnych firm i agencji wyjeżdzałem ale oni biją wszystko i wszystkich ;miałem jechać do Francji do Marsylii normalnie wyszedłem z tego biura / takich jak oni powinni zlikwidować omijać to cioś KANCIARZE ;;; Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Firma Eurokontakt oszuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.14, 14:37 Oszusci nad oszustami ! Uważajcie na tą firme , do tej pory nie uzyskałem pieniędzy za prace na truskawkach we Francji. Jeżeli macie możliwość wyjazdu za granice z pomocą przyjaciół - to jest najlepsza opcja. Nigdy przez agencje! Np. Stawka wynosi 9.50euro na godzine , z czego dostajesz 7.45 - reszte zagarnia eurokontakt. ale i tak tych pieniędzy na koncie nie zobaczysz. UWAŻAJCIE KANT I OSZUST !!!! trzeba ich podjebać , nie rozliczają sie ze skarbówką kompletnie . A szef całej tej firmy ma gdzieś nad morzem wille , ciekawi mnie skąd miał na to pieniądze hehe . STANOWCZO ODRADZAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: edel Re: Firma Eurokontakt oszuści IP: 94.154.61.* 03.06.14, 09:47 TAK to prawda w pierwszym miesiącu płacili ok.potem się skończyło kazano nam zjechać i dotej pory nie zapłacono nam za ponad 60 godzin tłumaczą się windykacją która dawno sie zakończyła NIE DAJCIE SIE PRZEROBIĆ SZKODA WASZEGO TRUDU -ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ebi Re: Firma Eurokontakt oszuści IP: 94.154.61.* 20.07.14, 08:12 TAK TO OSZUŚCI też nie dostaliśmy kasy za tygodniówkę też praca francja lecz na budowie proponuję się zebrać i jechać osobiście do nich oczywiście z prasą mam znajomego w gazecie jest zainteresowany tą sprawą więc do roboty.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michalkozlowski Re: Firma Eurokontakt oszuści IP: *.play-internet.pl 14.02.15, 13:08 Witam proszę o kontakt mailowy poniewaz tez zostalem oszukany i tocze sprawe sądowa z ta firmą.michalkozlowski851@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
burza190 Re: Firma Eurokontakt oszuści 08.08.15, 16:56 witaj jak tu czasami zagladasz daj namiary podesle Twojemu znajomemu moj temat gwiazda190@wp.pl przerobili mnie na 1000 euro Sławek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ronaldo Re: Firma Eurokontakt oszuści IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.07.15, 18:06 witam ja również pracowałem w Niemczech na konstrukcjach stalowych 6 tyg a zapłacono za 2 tygodnie są dobrzy jak robisz a teraz to nawet telefonów nie odbierają mało tego że zarabiają na nas to jeszcze nas okłamują i się naszymi pieniędzmi dzielą chcecie mieć biedę to się zgłoście do euro kontaktu a dobre opisy to sami sobie piszą pozdr .dla Pani Moniki z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Firma Eurokontakt IP: *.tktelekom.pl 11.02.14, 11:25 Ja jeżdżę z ta firmą już jakiś czas i jest wszystko ok.Polecam wyjazdy do Niemiec zawsze wszystko jest na czas,pieniadze do ręki i warunki bytowo-socjialne ok Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Serbin Re: Firma Eurokontakt IP: *.matmedia.pl 18.03.14, 14:09 Witaj. Mam wyjechać przez ta firmę do pracy jako elektryk do Niemiec, stawka 10 euro brutto, umowa polska wszystko płacone BRUTTO od tego później muszę zapłacić podatek, kasa za podpisanie umowy to koszt 150 zł...za mieszkanie 250 euro. Też na takich warunkach jechałeś?? Trochę podejrzane mi się to wydaje.Z góry dzięki za info! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wik Re: Firma Eurokontakt IP: *.piotrkow.pilicka.pl 11.04.14, 18:15 Uważaj z tą firmą ,podatek jest bardzo duży do zapłaty lub utajnienie heheh nie wiem co lepsze .. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nowy Re: Firma Eurokontakt IP: 84.38.95.* 03.05.14, 10:18 Complex (nr licencji 8216)czy ktoś zna tę firmę?jakieś opinie na jej działania? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Endriu Re: Firma Eurokontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.15, 19:46 To jest sciema Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anna Re: Firma Eurokontakt IP: 31.216.63.* 20.03.14, 09:50 dzień dobry mam zapytanie o eurokontakt czy oni rzeczywiscie sa uczciwa agencja warta zaufania prosze o pomoc gdyz wybieram sie zagranice i zastanawiam sie nad tym biurem mój kontakt an526@onet. prosze o pomoc bo sama ju nie wiem czy jechac z nimi bo sa rózne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asik Re: Firma Eurokontakt IP: *.gtnet.net.pl 16.09.14, 23:37 bo ci kur.. wa zaplacili za koment Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zly Re: Firma Eurokontakt IP: *.tktelekom.pl 12.05.14, 14:58 witam, pracowalem za posrednictwem tej tzw. agencji i co moe napisac zgodnie z prawd to: jest to jedyna agencja, ktora pobiera BEZPRAWNIE!!! pieniadza za zalatwienie jakiejkolwiek pracy. nie placa w terminie, zawsze cos im sie wymyka ( a tzn., ze pracodawca placi im regularnie co tydzien. oni zas wplacaja sobie na konto pewnie terminowe a przelewy dokonuja dopiero 15 kazdego miesiaca. co znaczy, ze na konto trafiaja z 2-3 dniowym opoznieniem. co im tam przeciez pracownik nie ma zadnych zobowiazan i nie potrzebyje na czas a odsetki zdarza im juz narosnac. druga sprawa to zakwaterowanie, ktore oplaca pracodawca a oni jeszcze sciagaja od nas, jaki z tego wniosek? pomyslcie. nadgodziny jesli sa to platne sa nie zgodnie z prawem lub nawet wcale. no i konczy sie kontrakt i nie otrzymasz dokumentu potwierdzajacego twoj pobyt, najwyzej napisza od kiedy pracowales. daty koncowej brak. nie otrzymasz nawet, referencji, ktora bedzie tobie potrzebna do podjecia natepnej pracy. co dostaniesz? dostaniesz rachunki z bonnetico z cypru, ze wypelniales ankiete. NIE POLECAM TEJ AGENCJI. NIEUCZCIWI!!!KOMBINATORZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nolan Re: Firma Eurokontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.14, 11:38 Nie dajcie się nabrać na ich pracę. Podpisujecie podwójne umowy z firmami krzakami, stertę różnych dokumentów, które są na każdą okazje byście nie mieli żadnych praw. Umowy nie są umowami o prace, tylko umowy zlecenia. Na waszych barkach zostaje opłacenie wszystkiego jak też pełna odpowiedzialność. To jest niby w majestacie prawa wykorzystywanie do maksimum naiwności ludzi. Podstawowe wady: 1. Umowa zlecenie, a nie umowa o pracę. 2,Umowy podwójne z firmami krzakami zarejestrowanymi poza granicami kraju, 3.Sam pokrywasz podatek dochodowy w kraju. 4, Brak ubezpieczenia pracowniczego, tylko prywatne które sam musisz zapłacić. 5. Opłaty przy podpisywaniu umowy i przy wypłacie na poczet pośrednictwa pracy. 6.Większość ustaleń ustnych, gdzie w podpisanych przez Ciebie dokumentach są wręcz odwrotne. 7. Pełna gama haków w podpisanych dokumentach, by móc Ci nie wypłacić wynagrodzenia. 8. Wszelkie koszty z dojazdem i powrotem ponosisz Ty. 9. Umowa pośrednictwa pracy jest tak z formułowana, ze Eurokontakt za nic nie odpowiada, a zgłoszenie do np PIP nic nie daje. 10. Nie otrzymujesz większości dokumentów, nawet kopii by być ubezwłasnowolniony prawne. Sporo jeszcze można by pisać na temat ich działalności. Jeśli jesteście aż tak zdeterminowani, by nie zwracać uwagi, na te szczegóły co ja napisałem, to po prostu policzcie ile zarobicie, minus koszty i najlepiej podzielić przez dwa,bo tak wygląda rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dori Re: Firma Eurokontakt IP: 156.17.87.* 23.07.14, 13:33 Proszę o kontakt mailowy oszukane osoby z Wrocławia. Chciałabym nagłośnić sprawę w mediach. ridozza małpa gmail kropka com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ? Re: Firma Eurokontakt IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.14, 15:31 Ale jesteście naiwni. Myślicie że to coś da? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia Re: Firma Eurokontakt IP: *.tvkstella.pl 29.07.14, 10:49 jestem osoba niepelnosprawna rowniez zostalam perfidnie oszukana przez firme pts wroclaw i teraz nie wiem czy mam placic czy mam nie placic. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sonia30 Re: Firma Eurokontakt IP: *.grudziadz.mm.pl 12.08.14, 22:15 witam,moj maz wyjechal jakis czas temu z firmy eurokontakt z grudziadza.na poczatku wszysto oki przez okres okolo 2 tyg nawet dostal zaliczke tyle ile bylo mowione lecz pozniej zaczal sie koszmar.okazalo sie ze juz nie ma pracy dla pracownikow z dnia na dzien skonczyla sie i ani pieniedzy bo skad jak pracodawca im tej pracy juz niedawal,chlopaki jezdzili na miejsce pracy a tam juz ktos inny pracowal.byl problem z dojazdem do domu bo za co mieli wyjechac.duzo do opowiadania a najlepsze bylo to ze na koniec nie mieli gdzie nawet mieszkac bo eurokontakt nie zaplacil za mieszkanie i spali w samochodzie.popieram zeby zebrac ludzi i naosnic to.z tego comi wiadomo to rok temu gazera nowosci tez o nich pisala artykol Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin Re: Firma Eurokontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.14, 18:06 Prosze o kontakt jestem w tej samej sytuacji i dokładnie to tak samo wyglądało mój nr to 733146685 może coś razem zdziałamy . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: okradziona Re: Firma Eurokontakt IP: 80.215.128.* 26.08.14, 22:47 Witam nie ma sprawy ja mam jutro zamiar napisać do polsatu zostałam oszukana to mało powiedziane ja po prostu zostałam okradziona niby to kara za samowolny zjazd i porzucenie pracy a o dziwo opiekun przysłał mi sms ze możemy zjeżdżać na szczęście nie kasowalam pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kolo Re: Firma Eurokontakt IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.11.14, 10:28 Dokładnie,firma oszust a najwięksi krętacze to Natalia z Bydgoszczy i Jacek z wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asik Re: Firma Eurokontakt IP: *.gtnet.net.pl 16.09.14, 23:34 zlodzieje i nic wiecej praca byla jak ktos juz pisal przez 2 tyg pozniej lipa. Na dodatek za lekarza trzeba placic i to nie malo , teraz w Polsceprzez ponad pol roku musze brac leki bo oni nie zaplacili zawizyte zlodzieje to malo powiedziane a za tzw opieke biora ponad 300 zl i zero kontaktu pan Jacek nawet nie oddzwoni tylko napisze sms o tresci zadzwonie za sekunde lub zostawi sprawe bez oddzewu. Pózniej olewaja sprawe jeszcze bardziej ,szukam ;ludzi do zbiorowego pozwu do sadu o zwrot kasy za wyjazd, najpierw nazywalo to sie koszty opieki a po powrocie koszty kontraktu. asiapod@wp.pl moj mail chetnych prosze o kontakt bo takich ludzi bezkarnie zostawic nie mozna dopoki ktos sie nieodwazy oni beda naciagac innych biedych ktorzy chca uczciwie zarobic Odpowiedz Link Zgłoś
burza190 Re: Firma Eurokontakt 08.08.15, 16:47 Eurokontakt nie jest juz taki jak kiedys i wielu oszukal. Mnie oszukali na ponad 1000 euro twierdzac ze zerwalem kontrakt gdy moje auto padlo a zaznaczyc warto ze mialem miec auto sluzbowe.Dowcipny p dyrektor z Wroclawia kazal mi rowerem z narzedziami po 35 km do pracy jezdzic.Teraz nie chca wydac umowy aneksu i faktur na podstawie ktoeych mnie obciazyli.Sprawe kieruje do PIP jak nie wydadza potem do Sadu.Napewno napisze do prasy do telewizji juz napisalem zeby ustrzec innych przed oszustami. Jak macie z nimi tez problemy piszcie na gwiazda190@wp.pl Sławek Odpowiedz Link Zgłoś
nowy633 Re: Firma Eurokontakt 20.09.15, 08:13 potwierdzam ,złodzieje i oszusci ,-za ostatni miesiąc pracy nie zaplacili tlumaczac ze kontrahent im nie zaplacil faktur, a co nas to obchodzi , jestesmy zainteresowani wspolłpracą w celu pozwu zbiorowego oraz kontroli PIP ,prasa itd. ,jest nas 5 osób - praca w belgii= mój email felix25@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dzodzo Re: Firma Eurokontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.15, 09:53 pojechałem od nich do niemiec na robote do murarzy w poniedziałek zaczołem i w poniedziałek skończyłem na jeszcze nikt nie darł sie na mnie przez całe moje życie podobno był też tam gościu przedemną i psychicznie nie wytrzymał banda chamów niemieckich i pobieraja opłaty za łałatwienie pracy a nie powinni Odpowiedz Link Zgłoś
burza190 Re: Firma Eurokontakt 04.09.15, 19:14 Ludzie o tym nie pisza a wiele dobrych wypowiedzi tu jest zapisanych rzez pracownikow biura Eurokontaktu badz przez ludzi -pracownikow ktorzy chieli cos zalatwic,sam tam mialem dostalem zaliczke na wyjazd jak im bajke napisalem na kartce jacy oni sa mili i dobrzy dla innych-oszusci i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brendzio Re: Firma Eurokontakt IP: *.ists.pl 04.11.15, 13:15 Bylem w Niemczech ale jako malarz... w Polsce robilem w kilku domach wiec tam sie nadalem do pracy. Firma w pozandku i kasa byla na czas. ogolnie calkiem spoko praca. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiesiek Re: Firma Eurokontakt IP: 178.212.172.* 05.11.15, 23:33 Byłem na zbiorze jabłek we Francji tragedia ta firma to istne oszustwo Francuz płacił Eurokontaktoi za paloxa jablek 24 euro a my z tego dostawalismy 13.80? a na innych jablkach nawet 12.50? tragedia czysty wyzyskwyplaty wgl ssię nie zgadzaly z tym co mieliśmy zarobione. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_male Re: Firma Eurokontakt 30.12.15, 11:49 a czego sie spodziewales, ze firma za friko bedzie Ci prace zalatwiac? to trzeba bylo dzwonic po plantacjach we francji i bezposrednio znalesc prace. ale nie, lepiej na gotowca pojechac bo przeciez tak bezpieczniej i szybciej a pozniej marudzic, ze ktos przycina na Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
robertka23 Re: Firma Eurokontakt 30.12.15, 11:59 co roku wybieram sie z nim na jakies zbiory, jablka winogrona oliwki - zalezy co jest i czy termin mi pasuje, kasa jakiej w polsce nie ma szans zarobic w 3 miesiace, warunki mieszkaniowe pozostawiaja wiele do zyczenia ale nie jezdze tam na wakacje, da sie przezyc, traktowanie rozne, zalezy czy francuz czy niemiec czy co najgorsze polski-niemiec albo polski-francuz, co wyjazd to inne kwiatki Odpowiedz Link Zgłoś
wojtwojtwojtkruk Re: Firma Eurokontakt 30.03.16, 15:46 Ludzie czy wy czytacie umowy? Ja swoją bardzo dobrze przeczytałem. Pojechałem i zarobiłem. Luksusów nie było bo to nie wycieczka. Ale prawda jest taka, że da się zarobić z Euro kontaktem uczciwie Odpowiedz Link Zgłoś
bogu1960 Re: Firma Eurokontakt 06.04.16, 17:44 Tak wiele rozczarowanych... a ciekawe co wy nabroiliśćie? Mi pasowało w wyjeździe z eurokontaktem wszystko. Banknoty się zgadzają Odpowiedz Link Zgłoś
franek.ko Re: Firma Eurokontakt 21.04.16, 18:57 Ja byłem w hiszpanii i było zajebiście. Moja ekipa pracowała po 10h bo tak chcieliśmy sami by więcej zarobić, za to jak było wolne, to można było iść do baru języka się pouczyć :D W tym roku też muszę się z eurokontaktem tam wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
szaradzista1000 Re: Firma Eurokontakt 26.04.16, 18:17 niegrzeczna.de, sexklasa.pl to wszystko oszustwo, oferty sa tylko do momentu, gdy wplacisz im pieniadze. To jest wielki walek, gdy zaplacilem premium, momentalnie moj profil jest martwy, nie ma zadnego odzewu. OSTRZEGAM INNYCH PRZED TYMI OSZUSTAMI! Odpowiedz Link Zgłoś
margol094 Re: Firma Eurokontakt 07.07.16, 18:49 Ja byłam z eurokontakt na zbiorach w Niemczech. Wystarczy dokładnie czytać umowy, nie wiem skąd to narzekanie. U mnie było wszystko w porządku, kasa też. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia1336 Re: Firma Eurokontakt 19.07.16, 21:32 Eurokontakt to banda złodzieji i oszustów. byłam we Francji i zabrali mi 60% z wypłaty. zostawiają ludzi bez pieniędzy nie płacą w terminie. oni się nie wywiązują z danej umowy lecz my musimy. Jak człowiek wyjedzie za granicę to już nawet telefonów nie odbierają i ciężko im nawet napisać sms. Według mnie powinni dawno ten burdel zamknąć bo tam pracują same świnie, chamy i oszuści. Myslę że już nikt nie da się nabrać firmie Eurokontakt na wykorzystywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rafal Re: Firma Eurokontakt IP: 95.40.163.* 29.01.20, 14:02 Była to najgorsza agencja z jakiej zdarzyło mi się wyjechać kasa ok i na czas nocleg też organizują ale wszystkie agencje to robią więc nie widzę powodów do zachwytu. Pracę jakie załatwiają to najgorsze na świecie ciężkie nie do opisania w najgorszych firmach w których nikt nie chce pracować straszą tylko że są kary za wcześniejszy zjazd . Nie polecam tej firmy ,,,, nie korzystajcie z oferty tej firmy Euro kontakt wrocław to syf totalny Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard-85 Re: Firma Eurokontakt 29.01.20, 14:16 Była to najgorsza agencja z jakiej zdarzyło mi się wyjechać kasa ok i na czas nocleg też organizują ale wszystkie agencje to robią więc nie widzę powodów do zachwytu. jak nie załatwią Tobie mieszkania to proste że nie pojedziesz a oni na Tobie chajsu nie zarobią . Pracę jakie załatwiają to najgorsze na świecie ciężkie nie do opisania w najgorszych firmach w których nikt nie chce pracować straszą tylko że są kary za wcześniejszy zjazd . Nie polecam tej firmy ,,,, nie korzystajcie z oferty tej firmy Euro kontakt wrocław to syf totalny Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard-85 Re: Firma Eurokontakt 29.01.20, 14:21 byłem z ich pośrednictwem w niemczech .. wiem jedno że z oferty eurokontakt juz nigdy nie skorzystam . Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard-85 Re: Firma Eurokontakt 29.01.20, 14:26 kliknijcie w ten link poczytacie sobie o euro kontakt - o szczurach w domu i obszczanych materacach www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/wiadomosci/news-firma-z-wroclawia-odpowiada-na-zarzuty-o-obozie-pracy-we-fra,nId,1040783 Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard-85 Re: Firma Eurokontakt 30.01.20, 06:19 Była to najgorsza agencja z jakiej zdarzyło mi się wyjechać kasa ok i na czas nocleg też organizują ale wszystkie agencje to robią więc nie widzę powodów do zachwytu. jak nie załatwią Tobie mieszkania to proste że nie pojedziesz a oni na Tobie chajsu nie zarobią . Pracę jakie załatwiają to najgorsze na świecie ciężkie nie do opisania w najgorszych firmach w których nikt nie chce pracować straszą tylko że są kary za wcześniejszy zjazd . Nie polecam tej firmy ,,,, nie korzystajcie z oferty tej firmy Euro kontakt wrocław to syf totalny Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard-85 Re: Firma Eurokontakt 30.01.20, 15:02 Eurokontakt to najgorsze łajzy byłem w niemczech to był hitlerowski obóz pracy kołchoz i nieludzkie traktowanie a eurokontakt zmusza ciebia abyś pracował grożąc karami , że nie zapłacą jak zjedzesz wcześniej ... SYF SYF I JESZCZE RAZ SYF TA FIRMA Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard-85 Re: Firma Eurokontakt 26.02.20, 14:04 gościu byłem w niemczech na rusztowaniach z tej firmy Eurokontakt.... hujnia na maxa ... mieszkanie ok ale praca spierdolona na maxa... jak cię bedą straszyli karami za wcześniejszy zjazd to nie jedz ... Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard-85 Re: Firma Eurokontakt 26.02.20, 14:07 Che ktoś zniszczyć tą firmę Eurokontakt ... chętnie pomogę zadzwoń 507-630-697 wspólnymi siłami damy radę ! Odpowiedz Link Zgłoś