Dodaj do ulubionych

szukam naprawdę dobrego fryzjera!

28.03.06, 16:43
hej!
szukam kogoś, kto potrafi ściąć włosy pozbawione objętości i woli układania
się :) tak, żeby nie wymagało to godzinnego stania przed lustrem rano...
eksperymentowałam już z kilkoma salonami fryzjerskimi ale niestety bez
powodzeni :(
może ktoś z was zna naprawdę utalentowanego fryzjera, który fajnie i modnie
mnie zetnie?
dzięki za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: szukam naprawdę dobrego fryzjera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:23
      OKIŁ
    • Gość: magia Re: szukam naprawdę dobrego fryzjera! IP: *.spox.org / *.org 28.03.06, 20:29
      Ma na imię Sandra..i pracuje w salonie na Hallera takim niebieskim..nazwa
      chyba" Blue"jakoś tak...ale dziewczyna jest fantastyczna....polecam tylko ją!!!-
      pytać o Sandrę!!:-)
      • Gość: marta Re: szukam naprawdę dobrego fryzjera! IP: *.akron.net.pl 29.03.06, 19:00
        Polecam Łukasza z Lorda Valium w Sukiennicach. Bardzo miły chłopak i do tego z
        fantazją i zacięciem do fachu:)Okił jest droższy, ale mogę go śmiało polecać, a
        też zwiedziłam większość znanych salonów i skutki zazwyczaj były mierne:/
        Pozdrawiam
    • Gość: AB Re: szukam naprawdę dobrego fryzjera! IP: *.e-wro.net.pl 31.03.06, 14:12
      Polecam Jacka z le Grande! Jest rewelacyjny:) Chodże do niego już dwa lata!
      • Gość: ala Re: szukam naprawdę dobrego fryzjera! IP: *.dial.pl 06.04.06, 09:35
        Od kilku lat najwyższe trofea w dziedzinie fryzjerstwa na Dolnym Śląsku i w
        Polsce zbiera pani Marta Robak. Pracuje w salonie EDEN na Kozanowie. Chodzę do
        niej z polecenia koleżanki i jestem zachwycona. Nie jest droga, ale solidna i
        uczciwa w pracy. Dlatego trudno się do niej dostać z dnia na dzień. Naprawdę
        polecam. Spróbuj raz, a nie odpuścisz.
    • Gość: a Re: szukam naprawdę dobrego fryzjera! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.06, 11:12
      Marta z Bellisimy na Jaracza(boczna Wyszynskiego)
      Zdolna i szybka,co ma dla mnie duze znaczenia
      (4h u malo poradnego fryzjera wyprowadzaja mnie z rownowagi)
      Szkolila sie w broadwayu wiec raczej nie narzeka na brak klientow

Pozdro

• Gość: Frillia Re: szukam naprawdę dobrego fryzjera! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 11:03
        a propos Bellisimy - moge prosic o jakies blizsze namiary? bo nie moge nigdzie
        w necie znalezc dokladnego adresu :) dzieki !
    • gaby_wroc Re: szukam naprawdę dobrego fryzjera! 11.04.06, 11:33
      Jeli OKIŁ -(przy Pereca i ołowianej) to polecam Krystiana
      ale ja chodze do kogos kto kiedys tam pracowal i sam zalozyl salon
      Maciek Majcgher - teraz ma salon w rynku w pasazu pod blekitnym sloncem
      • Gość: gosć Re: szukam naprawdę dobrego fryzjera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 15:03
        też polecam Krystiana u OKIŁA i ewentualnie dobry jest też IREK - bardzo
        dokładny i fajnie obcina!!!!!!!!!!!
    • przemo_80 Re: szukam naprawdę dobrego fryzjera! 18.04.06, 15:47
      najlepszy we Wroclawiu jest zdecydowanie Michal Krzyszycha. Z tym ze do konca
      czerwca nie ma do niego wolnych terminow. Ale z pewnoscia warto zaczekac bo
      scina rewelacyjnie
      • Gość: młoda Re: szukam naprawdę dobrego fryzjera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:46
        maciek majcher w pasażu pod błękitnym słońcem!!!
        • Gość: Frillia Re: szukam naprawdę dobrego fryzjera! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.06, 09:48
          Dzieki wam wszystkim za porady :) Na razie wyprobuje jaracza bo to rzut beretem
          ode mnie ;)
          Pozdrawiam serdecznie wszystkich, ktorzy chcieli mi pomoc :)
    • Gość: andzia794 Re: szukam naprawdę dobrego fryzjera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 14:58
      Polecam p. Kingę z salonu Carlo Biani z ul. Biskupiej (od lipca bedzie już
      pracować w innym salonie)
    • Gość: Aśka Re: szukam naprawdę dobrego fryzjera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 13:45
      Krzysiek Machnicki z ul. Gepperta (przy Solnym)
    • Gość: zuzi Re: szukam naprawdę dobrego fryzjera! IP: *.os1.kn.pl 23.05.06, 14:14
      polecam salon pani kornelii jeziak wuwer na jaracza.
      warto!!!!
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka