Dodaj do ulubionych

nie polecam!!!!!

• Gość: Bankowcy z Wrocka Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:59
      NIe polecamy: PIZZY HUT na Rynku. Obsługa koszmarna, siedzi sie 0,5 godz., po czym ktoś łaskawie rzuci menu, po kolejnych 15 minutach wolisz wyjść, żeby nikogo nie skopać.
      • Gość: ella 56 Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:55
        omijajcie z daleka sklep z meblami sosnowymi na teczowej. we wrzesniu
        zamowilam regalik. dzis nadal go nie ma mimo obietnic i zaklinania, ze za
        tydzien, ze za dwa dni, ze na pewno zadzwoni. nie zadzwonila ani razu, a kiedy
        dzwoni sie do nich, to wlacza sie sekretarka. odebralam zaliczke
    • Gość: Bankowcy z Wrocka Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:06
      A polecamy:
      - SKATESHOP na Świdnickiej
      - UNDERGROUND pod MC Donald's
      - VAN GRAAF - pani wiąże krawaty i wogole robi dobrze (z ubraniem)
      - sklep RAVEN w A4 (pracuje Lena co jest fajna)
      - bar PINOKIO na PKS (ceny akurat na kieszeń bankowców z Wrocławia)
      - księgarnia MATRAS na Świdnickiej
      - AUTOGRAF W Galerii Centrum (taka lokowana blondzia, przeszukała cały magazyn i znalazła kurtkę w moim rozmiarze)
      - panie w placówce Ewrobanku w Sofitelu (bo są miłe)

i to tyle
      • Gość: Marta polecam!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.06, 11:26
        Sklep TATUUM w Koronie! Dziewczyny, które tam pracują sa świetne! Zawsze
        pomogą, doradzą, są miłe i uprzejme. Nigdy nie marudzą- reklamacje przyjmują
        bez komentarza, dzwonią do klientów, jak tylko dowiedzą się, że reklamacja
        została rozpatrzona itp. Życzę wszystkim takiej obsługi!
      • skullandbones Rumcajs, spolem 11.12.06, 16:11
        przy powstancow slaskich!!!!!!!! chamskie klientki w podeszlym wieku, ktore
        taranuja kazdego wozkiem i wpychaja sie do kolejki i panie przy kasach,
        zniecierpliwione, zawsze za wolno szukam pieniedzy
    • Gość: GOCHA orsay, fielmann, city IP: 194.146.120.* 24.11.06, 21:47
      OCZYWIŚCIE CHODZI O SKLEP NA PIĘTRZE ZEROWYM. JEST TAM TAKA WREDNA LASKA, KTÓRA
      PRZEZ PÓŁ SKLEPU WRZEWSZCZY ŻE MA BYĆ WIDAĆ WIESZAKI JAK SIĘ COŚ MIERZY,
      POTRAFI WRĘCZ STAĆ KOŁO PRZYMIERZALNI- KOSZMAR!!! BYŁAM TAM KILKA RAZY I ZAWSZE
      TA SAMA HISTORIA. JEST ZA TO TAKA FAJNA MAŁA BLONDYNA, POTRAFI WYGRZEBAĆ
      WSZYSTKO O CO SIĘ POPROSI.
      NATOMIAST W KOMODZIE JEST NAPRAWDĘ SYMPATYCZNIE (PIETRO -1)

FIELMANN- GALERIA- MASAKRA 30 MINUT CZEKANIA NA TO AŻ KTÓS PODEJDZIE, JAK JUZ
      WRESZCIE SIĘ TOBĄ ZAINTERESUJĄ TO MOZNA SIĘ DOWIEDZIEĆ ZE NIE MOŻNA ZROBIĆ
      OKULARÓW Z PLASTIKOWĄ OPRAWĄ I ANTYREFLEKSEM, BO MOŻNA TYLKO W METALOWEJ, A ZA
      SZKŁA ŻYCZĄ SOBIE 450 ZŁ ( OPTYK NA J.P. II- 320 ZŁ
      SZKŁA+ROBOCIZNA+OPRAWKI+ANTYREFLEKS I SMS Z INFORMACJA ŻE MOŻNA ODEBRAĆ OKULARY)

ODNOŚNIE OPINII BANKOWCÓW Z WROCŁAWIA:
      CITY- POPIERAM- NIGDY NIE SŁYSZĄ ALBO CELOWO RZUCAJĄ NA LADĘ COKOLWIEK, A JAK
      SIĘ IM ZWRÓCI UWAGĘ TO PRETENSJONALNYM TONEM TWIERDZĄ, ŻE PROSIŁO SIĘ O COŚ
      INNEGO... ŻENADA, CZŁOWIEK CZUJE SIĘ JAK OSTATNI PROSTAK W WYPASIONYM
      SPOZYWCZYM.
      • Gość: sylwia Re: orsay, fielmann, city IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:58
        W sklepie Fielman jest koszmarna baba z jakimś dziwacznym kokiem na głowie,
        ktora 2 godziny załawiała reklamację - tzn. kolowala, zwodziła i kłamała. W tym
        czasie zdążyła jeszcze poukladać oprawki na wystawie. Czekalismy z płaczacym
        dzieckiem. Miało to trwać 10 min.
    • Gość: sylwia Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:54
      Nie polecam obsługi Colloseum w Galerii Dominikańskiej. Arogancka niemiła
      obsługa. Łącznie z tzw. kierowniczką.
    • Gość: gość Nie polecam Sephory IP: *.akron.net.pl 25.02.07, 18:09
      panie tam pracujące nie umieją doradzić, wręcz stwierdzają "przepraszam, nie
      orientuję się" jeśli się je zapyta o perfumy. Wciskają byle co. Omijajcie
      Sephorę, róbcie zakupy perfumowe w Douglas - miła obsługa, sympatycznie i nie
      patrzy na ręce wnikliwa ochrona.
      • wesza Re: Nie polecam 09.03.07, 23:33
        nie polecam max dent dentysta na hallera wyciagaja od ciebie kase to za co
        zaplacilam tam 700 zł u innego moglam zrobic za 200
      • Gość: Gosia Re: Nie polecam Sephory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 21:19
        wręcz przeciwnie - w Koronie czy w nowym Pasażu bardzo sympatyczne panie
        cierpliwie starają sie zawsze podawa i doradzac,czego nie mogę powiedziec o tej
        drugiej drogerii.Jestem już w b.zaawansowanym wieku i dobór odpowiednich
        kosmetyków jest b.ważny i robią to właśnie panie z Sephory.
    • Gość: ewa Re: nie polecam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 16:29
      Salon sukien slubnych na sokolniczej, oszustki, ktore sa mile do momentu jak
      sie wplaci pieniadze. potem zaczyna sie koszmar
      • szafirex Re: nie polecam!!!!! 09.01.09, 23:48
        którego dokładnie? Właśnie się tam wybieram.
    • Gość: marti Re: nie polecam!!!!! IP: *.as.kn.pl 28.02.07, 17:22
      Super-pharm na oławskiej, już dwa razy kasjerka próbowała mnie oszukać przy
      wydawaniu reszty!
      • Gość: smutek Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 21:44
        salonu jubilerskiego na Ruskiej, obóz pracy!!!!!
      • ja07 Re: nie polecam!!!!! 10.06.07, 21:58
        w Supher-farmie na Oławskiej jest też ochrona szczytowo niekulturalna.Jestem
        stałą klientką ale chyba dam sobie z nimi spokój, bo mam dość wbitego w siebie
        wzroku pana ochroniarza i śledzenia mnie między regałami aż do kasy! Co to za
        ochrona???
        Dyskrecji zero o kulturze nawet nie wspomnę. Czułam się już kilka razy
        obrzydliwie.Jak można tak traktować klientów?
        Dodam, że ochroniarz sam wygląda jak zbieg z Alcatraz :)))
        Nie polecam, chyba że zrobią coś z tym gostkiem.
      • ja07 Re: nie polecam!!!!! 10.06.07, 21:59
        Super-pharmie-literówka:)
    • Gość: Jurij Re: nie polecam!!!!! IP: *.metrocom.ru 14.03.07, 17:44
      Dom Korkowy to DNO. Niemile baby, slaba jakosc kladzenia podlogi z korka. NIE
      NIE NIE!!!!
      • daisyka Re: nie polecam!!!!! 05.04.07, 02:06
        A ja polecę jednego agenta dzieki niemu kupiłama super mieszkanie wytargował
        cene siedział ze mną u swojego notariusza i jeszcze już dawno po podpisaniu
        umowy był jeszcze przy spisanu liczników...Swietny i profesjonalny a przede
        wszystkim ludzki i nie wciska czegoś na siłe bo stwierdził ze to musi mi się
        podobać bo ja tam będę mieszkać.
        Nazywa się Zbyszek Nowak resztę mogę mailem
        daisyka@gazeta.pl
    • Gość: PAWLOS Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.07, 22:09
      Nie polecam, a wręcz zaklinam omijajcie szerokim łukiem:
      Auto szyby na Szybowcowej- oszuści, nigdy nie spuszczajcie samochodu z oczu jak
      coś tam robicie.

Opony na Drzewnej, szef cwaniaczek jak wam coś rozwalą w samochodzie to to na
      pewno już było jak przyjechaliście.

Sklep spożywczy "Społem" w Hali Targowej, towar przeterminowany nawet o dwa
      tygodnie.

Wędliny w "Auchan" - po prostu niezjadliwe (boję się pomyśleć z czego je robią)

Polecam:

Auto serwis DAREX na Legnickiej(między wiaduktami). Nie oszukują, robią tylko to
      co naprawdę jest uszkodzone, szybko i naprawdę profesjonalnie

Serwis opon na Robotniczej, mały zakład na wysokości Centrostalu - miła i
      profesjonalna obsługa

• Gość: klient Re: nie polecam!!!!! IP: 193.59.72.* 06.04.07, 21:27
      Passiflora w CH Borek, wyjątkowo chamskie babsko tam sprzedaje kwiatki, jak
      rodem z najgorszego Spolemasa w PRL-u.
      • Gość: mike Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 19:53
        Nie polecam Pizza Hut na rynku..zamówiłem dwie pizze i po półgodzinie
        oczekiwania, kiedy zapytałem się co z moją pizzą, usłyszałem ,że ruch duży i
        muszę poczekać..
        Jeszcze nie polecam gabinetów dentystycznych "Ewadent".. napuchło mi
        dziąsło,dostałem szczękościsku,tak że szczęka otwierała się na max.0,5cm..kiedy
        poszedłem z problemem,pan dentysta, w końcu łaskawie mnie przyjął,odłożył
        gazetę,poczym po obejrzeniu mojego problemu,stwierdził ze nie wie co się stało
        i najlepiej niech płuczę sobie szczękę wodą..pozatym próbował na chama otworzyć
        moją obolałą szczękę.. NIE POLECAM
        • Gość: gazela Re: nie polecam!!!!! IP: *.wro.vectranet.pl 24.04.07, 17:47
          Zaklad fryzjerski GOLDWELL przy ul.Kilinskiego.prosilam o podciecie koncowek
          wlosow...Tragedia!!!stracilam 20cm do tego nierowno(roznica ok.10cm)poszlam z
          reklamacja i uslyszalam od kierowniczki i wykonawczyni,ze to moja wina,bo mam
          geste wlosy,a wogole to przeciez zaplacilam tylko!70zl,a dobre strzyzenie
          kosztuje 120zl wiec moge miec pretensje do siebie i matki
          natury...Nadmieniam,ze tak zostalo potraktowanych wiele klientek w tym
          zakladzie i omijaja go lukiem
          • Gość: marla GoLdWeLl Kilińskiego - PoPiErAm!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 19:55
            Właścicielce (?) Iwonce wydaje się, że jest jakąś lokalną gwiazdą. Jakość
            strzyżenia zależy od jej aktualnego nastroju: przyszła wkurzona - wyjdziesz
            wkurzona na Iwonkę... Zwróć jej uwagę - obraza boska! Nie słucha wskazówek, bo
            przecież "gwiazda osiedlowego fryzjerstwa" wie lepiej. I faktycznie, ceny ma
            trochę z sufitu. Taka sama usługa, ale bez fochów, kosztuje gdzie indziej 50%
            taniej. Pewnie te fochy takie drogie :)
        • Gość: Haaaaaaaaaaaaaaaaa Wszyscy tutaj dali zrobić sie w ch*j :] IP: *.e-wro.net.pl 21.07.07, 18:49
          A wy wszyscy daliście zrobić sie Ch*j Jesteście małosprytni HA! NIEPOLECAM
    • Gość: Annuszka Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 11:38
      Dobry pomysł na ranking, warto!
      1.Nie zdarzyło mi się być w sklepie orsaya, w którym obsługa byłaby miła. Widać
      taka Francja Elegancja.
      2.Nie trawię większości sprzedawców na Hali Targowej, chyba im się w głowach
      przewraca od niemieckich turystów.
      3.Bardzo niemiłe są panie w drogerii na Biskupinie, tej koło Społem, byłam tam
      kiedyś coś wymienić bo zepsuło się 'meehanicznie' to pani dowcipnie zapytała co
      z tym musiałam robić.Czułam się jakbym chciała kogoś oszukać?!
      4.Sklep Krokodyl na Placu Legionów, warto sobie przypomnieć jak wyglądała
      obsługa w czasach minionych.

• Gość: mario320 Re: nie polecam!!!!! W R O C L A W I A ... IP: *.tpca-cz.com 11.05.07, 01:29
        ... w calosci.
        • Gość: kara nie polecam! IP: *.chello.pl 24.05.07, 17:34
          AUCHAN - to jest dopiero ściema.
          Byłam wczoraj. Płatki do mleka dla dzieci - rózne, np. Cini mini - super
          promocja , 500 g z 10 zł z groszami na 9 z groszami, gdzie wielokrotnie u nich
          kupowałam za 8 z groszami...POdnoszą ceny na wywieszkach, potem je
          przekreślają, piszą mniejsze, które i tak są większe ';-) Fajna zabawa....taka
          pomysłowa...dla idiotów.
        • Gość: Antybreslau Zgadzam sie. Breslau to jedna wielka dziura!!! IP: *.europe.hp.net 03.07.07, 16:19
          Ble....
    • Gość: gosc Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:53
      W MAKRO na Bielanach tez oszukuja. Ceny na towarach sa duzo nizsze niz przy
      kasie. Tylko trzeba szybko te cene z kupowanego artykulu zabrac ze soba do kasy
      gdyz wielokrotnie uprzedzil nas pracownik MAKRO i poprawil . Tylko wjednym
      tygodniu stracilbym 98 zl. w ten sposob moga robic promocje. Nie wiem czemu
      nie ma na nich sily.Podobnie w SELGROSIE w Dlugolece.
      • Gość: gość Re: nie polecam!!!!! IP: *.218.38.84.otvk.pl 29.05.07, 20:22
        Zabranie ceny z towaru - mnie ten pomysł się podoba. Kilka dni temu w Auchanie
        w Białymstoku chceili mnie oszukać na ponad 200 zl na rowerze.Nim doszłm do
        rowerów z panią z nadzoru kas, to wrotkarka cenę zerwała z tych rowerów .
        Ręcznik też okazał sie droższy , panie przekonywały mnie, ze to klienci towar
        przekładaja. Zapytałam, czy ten stos równo poukładanych ręczników też jakiś
        klient poukładał, to usłyszalam, ze tak.Poczułam się tam jak złodziejka.
    • Gość: al.Matejki 18 Re: nie polecam!!!!! W R O C L A W I A ... IP: *.tpca-cz.com 12.06.07, 04:50
      • Gość: lfd Re: nie polecam!!!!! IP: *.as.kn.pl 12.06.07, 23:53
        OBI- inne ceny na metkach , inne naprawdę
    • Gość: gosc nie polecam!!!!! mango outlet IP: *.lanet.net.pl 13.06.07, 08:18
      panie sa opryskliwe, w trakcie obslugi jedna drugiej opowiada o nocnych
      klotniach z ukochanym, miarka (centymetr) do ubran gdzies sie zapodzial (i ani
      mowy nie ma np o pozyczeniu z innego sklepu), tabela rozmiarow nie istnieje,
      zwrot rzeczy nie wchodzi w gre. kupowanie dla kogos lub bez mierzenia traci
      sens. towar mozna zamienic na inny, o czym informuje wywieszka na kasie,
      wystarczyloby gdyby pani o tym powiedziala uprzejmie i klient bylby zadowolony,
      ale pewnie jak sie wydaje kilkadziesiat (a nie kilkaset) zlotych to chamstwo
      sprzedawcy sie nalezy gratis.
      nigdy wiecej.
    • Gość: Stavage BLAY!!! IP: *.wro.vectranet.pl 13.06.07, 22:07
      BARDZO odradzam zakup butów firmy Blay (np. w Centrum Borek - Carrefour).
      Kupiłem tam buty za 250 zł w lutym, a już w maju poodklejały się podeszwy,
      popękała skóra na zapiętkach (aż zrobiła się dziura!) i porozłaziły się szwy.
      Buty ciekawe w kroju, ale zupełnie beznadziejne jeśli chodzi o wykonanie. Po
      oddaniu do reklamacji i po 3 tygodniach oczekiwania na telefon (obiecali
      zadzwonić), zadzwoniłem do nich i okazało się że nie uznali reklamacji! Ponoć
      to normalne zużycie... Jeśli ktoś chce to zobaczyć, to służę zdjęciami.
      Niewiarygodny skandal.
      • Gość: Pola Re: BLAY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 02:42
        Powołaj się na "Ustawę o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o
        zmianie Kodeksu cywilnego z dnia 27 lipca 2002 r. (Dz. U. 141 poz. 1176)", na
        mocy której sprzedawca odpowiada za niezgodność towaru konsumpcyjnego z umową i
        zażądaj zwrotu pieniędzy lub wymiany towaru (naprawa na koszt sprzedawcy chyba w
        tym przypadku nie ma sensu).Swoich praw możesz dochodzić do dwóch lat od chwili
        zakupu.Ja na powołując się na tę ustawę wymieniłam zepsute dvd, któremu skończył
        się okres gwarancji na nowe ( w Media Markt), bo przecież, gdy dokonywałam
        zakupu sprzętu, nie przypuszczałam, że będzie działał tylko ok. roku czasu, tak
        jak Ty nie kupowałaś butów na 3 m-ce, zatem zachodzi tu niezgodność towaru z
        umową kupna-sprzedaży. Jeśli sprzedawca robi z tym problemy, można się zwrócić o
        pomoc do rzecznika konsumenta.
    • joushua NIe polecam Wroclawia w calosci, bo to dziura. 20.06.07, 11:32
      Zakompleksiona, ale z pretensja...
      • Gość: xy Re: NIe polecam Wroclawia w calosci, bo to dziura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:03
        Pozdrawiam metropolie Pacanow.
        • joushua Nie, wiesniaku z Ziem Odzyskanych. Pozdrawiasz 20.06.07, 13:47
          Warszawke. :-)
    • Gość: dek Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 11:00
      Nie polecam zakupow w SELGROSIE W Dlugolece. Przebili wszystkie
      hipermarkety.50% cen z hali nie zgadza sie z cenami w kasie. Oczywiscie na
      niekorzysc klienta.Jeszcze odstrasza klientow muzyka jazgot plynaca z glosnikow.
    • Gość: bree OBI-frajerska jakość towaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 20:03
      Już drugi sprzęt mi się stamtąd zepsuł (po 1 dniu użytkowania!), a na
      rozpatrzenie reklamacji czekam od miesiąca. Panienka z punktu obsługi klienta
      (czy oni wiedzą, co to sformułowanie znaczy???) najpierw stwierdziła, że to
      warsztat, do którego oddają zepsuty sprzęt ma 14 dni na naprawę, a potem, że
      sklep może przedłużyć czas rozpatrywania reklamacji do 21 dni... Nic to, że i
      ten czas dawno minął.
      Tandeta, niekompetecja, olewanie klienta. OMIJAĆ Z DALEKA!!!
    • Gość: heh Re: nie polecam!!!!! IP: *.akron.net.pl 30.06.07, 22:04
      sklep euro agd w centrum Tesco na Długiej. Obsługa jest skandaliczna, bezczelna
      i ma gdzieś klienta. Straciłam tam mnóstwo czasu, bo żadna z pań łaskawie
      podejść nie miała zamiaru, żeby wypełnić kartę z symbolami i cenami produktów.
    • Gość: Bota Re: nie polecam!!!!! IP: 195.116.249.* 06.07.07, 12:47
      A ja nie polecam Polski w całości:
      brudu na ulicach, pijaństwa, chamstwa, sądownictwa, policji, służby zdrowia,
      oświaty, zasranych ulic, 98% polskiego społeczeństwa to chołota...
    • Gość: Ewa Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:51
      Nie polecam sklepu malego spozywczego na rogu ul.Szewskiej i Biskupiej, pracuje
      tam Pan w srednim wieku,ktory sie na mnie darl,ze on nie bedzie latac jak
      glupi,bo nikt mu za to nie placi, a wystarczylo wywiesic kartke,ze bulki
      slodkie sa z...itd. I by sobie Pan siedzial na tylku...
      NIe polecam stoiska kosmetycznego na pl. targowym na ulZielinskiego pierwsza
      alejka przy wejsciu w prawo, duzy naroznykiosk, chamska obsluga!
      • Gość: anuszka Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 10:56
        * co do małych kantów Selgrosie, zgadzam się w 100 %, ceny przy kasie różnią się
        od tych przy regałach.
        * stoiska papierniczego na piętrze w HaLi Targowej, kilka lat temu( nie wiem czy
        wciąż) pracowała tam jedna taka zołza, co jak miała zły dzień potrafiła
        człowiekowi napsuć krwi na cały tydzień, aż chciało się rzucić wszystkim o ladę
        i wyjść bez słowa.
        * drogerii Penelopa przy Legionów, ceny mają z kosmosu , dla przykładu zwykły
        lakier do paznokci , który w Ruchu kosztuje 3 zł, u nich 6,50 . poza tym mają
        tam " małą pocztę" a tam jedna Pani pomimo że sympatyczna, mega powolna. nie daj
        Bóg trafić na nią.

* większości stoisk na Zielińskiego, pracujące tam niunie między stoiskami
        wymieniają się na głos opiniami o klientach.
    • Gość: gosciu Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 22:35
      Bylismy z synem w nowo otwartej Magnolii i tam wstapilismy do Inter
      sportu ,gdy wyszlismy wybiegl za nami ochraniarzi zaczął szarpac
      syna i pytać co ma pod kurtką(faktycznie wubrzuszenie było bo syn
      miał saszetkę z pieniędzmi pod kurtką).Ludzie zaczęli sie gapić
      chciałam na policję dzwonić ,ale nie zdazyłam bo ten napompowany
      goryl zdarł kurtke z syna i zaciagna go do sklepu .tam oczywiscie
      były potem przeprosiny .Zawołałam kierowniczkę i napisałam ze został
      syn brutalnie potraktowany na oczach tłumu ludzi i ona sie
      podpisała .powiedzcie co dalej ,bo ni sie wydaje ,ze tym papierkiem
      to sobie moge tyłek podetrzeć a możę jest jakis sposób na
      nadgorliwego ochraniarza ,zaznaczam ze nic nie piszczało jak
      wychodzilismy.CHamstwo chamstwo i jeszcze raz chamstwo.Inter sport
      nie polecam
      • Gość: mumu Re: nie polecam!!!!! IP: *.nat.tvk.wroc.pl 11.11.07, 13:13
        zgadzam się, to straszne chamstwo... a przecież nadgorliwość jest gorsza od
        faszyzmu; i jeszcze jedno nie każdy może pracować jako " monitoring w postaci
        czynnika ludzkiego" tylko już nie ma z kogo wybierać...
      • Gość: Ania Re: nie polecam!!!!! IP: 217.97.131.* 03.01.08, 17:24
        Witam!
        Jeśli historia nie ma dalszego ciągu to proponuję się zgłosić do miejskiego
        Rzecznika Praw Konsumenta oto adres: 50-030 Wrocław ul.Świdnicka 53 tel.: (071)
        777 75 59; fax: (071) 777 86 62
        brk@um.wroc.pl. Generalnie coś takiego podlega pod niesłuszne posądzenie o
        kradzież i można żądać odszkodowania od sklepu, co na Pani miejscu bym uczyniła
        chociażby po to aby w przyszłości zaoszczędzić innym takich sytuacji.
        Uważam również, iż skandalem jest na przykład notoryczne włączanie się alarmów w
        sklepach ze względu na błędne odkodowanie towaru i konieczność wracania się do
        sklepu aby potwierdzić dokonany zakup. W Niemczech już za coś takiego można
        żądać odszkodowania, a u nas najczęściej nie usłyszy się nawet przepraszam.
    • Gość: MPM Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 16:01
      Obsługi reklamacyjnej w Realu na Krzywoustego!!! Masakra!!! Przed
      oddaniem towaru do reklamacji dokładnie zorientujcie się w swoich
      prawach!!! Ludzie tam pracujący nie mają pojęcia o obowiązującym
      prawie w Polsce jeżeli chodzi o sprzedaż kosnumencką!!!!!
      Wpierają bzdury!!!!!
    • Gość: gg Re: nie polecam!!!!! IP: *.wro.vectranet.pl 25.02.08, 10:12
      W piatek 22lutego zalatwialam cos na Nowym Targu,czekajac na pewna
      decyzje postanowilam cos zjesc w barze Jacek i Agatka(rog Purkyniego)
      poprosilam o pol porcji pierogow,co wyprowadzilo z rownowagi obsluge
      (pani Jadzia)do tego poprosilam sztuke miesa,tylko bez sosu.I sie
      zaczelo.Stara kobieta zaczela wrzeszczec,ze wydziwiam,machala
      nerwowo rekoma i polala mi mieso sosem.Zwrocilam uwage,ze ta kobieta
      nie jest u siebie,tylko w pracy i nikt naprawde nie boi sie jej,wiec
      niech nie krzyczy.Pani nie majac zadnych argumentow na swoje
      chamskie zachowanie,zaproponowala mi spojrzenie w lustro.Pani w
      kasie solidarnie stanela w obronie swojej kolezanki.Jestem w
      szoku,centrum miasta i takie praktyki(wiem,ze moj przypadek nie jest
      odosobniony,tam tak sie dzieje)Te kobiety tam zatrudnione nienawidza
      ludzi,pracowaly w PRLu i tak im zostalo.Zrobcie cos z tym,bo to
      naprawde psuje wizerunek miasta.Ja mieszkam w Niemczech i teraz
      jestem w odwiedzinach,a Wroclaw,to moje rodzinne miasto.Wstyd i
      zenada,a moze to ja mieszkajac w cywilizowanym kraju,jestem
      przewrazliwiona,moze w Polsce takie zachowanie,to norma.Pozdrawiam
      • Gość: regisss Re: nie polecam!!!!! IP: *.um.wroc.pl 25.02.08, 14:01
        Chamstwo w barach tego typu niestety jeszcze istnieje - osobiście
        zmieniłbym bar. Nie lubie tłumów a z tego co udało mi się
        zaobserwować - to we wspomnianym miejscu ciasnawo - cenowo może i
        korzystnie - ale chyba lepiej zmienić miejsce spożywania posiłków.
        Albo odczekać i po załatwieniu sprawy znaleźć coś innego.
        • Gość: Gosia Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 19:54
          Najdroższa restauracja w mieście? bar w Koronie "Swojskie smaki"!!!
          talerz plastikowy,sztućce plastikowe + garstka ziemniaków
          podsmażanych + garstka fasolki szparagowej (oczywiście mrożonka)+
          kawałek karkówki z sosem ======= UWAGA ! 40,00 zł !!! Omijajcie to
          coś szerokim łukiem!!!!
    • Gość: maciek Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 14:00
      Nie polecam jedzenia w pizzerii Etna... Kiepska pizza i makarony, przestrzegam
      też przed kupowaniem telefonów w sklepie Fenix, oszukują a gwarancja jest tylko
      fikcyjna

Polecam serwis www.glodomor.pl - zawsze jest gdzie zamówić i jest przemiła
      obsługa, nawet gdy coś jest nie tak, zawsze są chętni do pomocy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka