Dodaj do ulubionych

Śląsk kontra Widzew!

IP: *.206.112.248.telsat.wroc.pl 30.03.06, 21:43
Panie Redaktorze: piszesz Pan, że kibice będą mogli w końcu obejrzeć swój
zespół a g/ó/wno zobaczą bo policja nie
pozwoli..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: k. Re: Śląsk kontra Widzew! IP: 195.20.110.* 31.03.06, 09:16
      do boju WKS!!
      • thomaspawel Re: Śląsk kontra Widzew! 31.03.06, 10:45
        a wygra jak zwykle Widzew... :)
        • Gość: k. Re: Śląsk kontra Widzew! IP: 195.20.110.* 31.03.06, 10:58
          thomaspawel napisał:

> a wygra jak zwykle Widzew... :)

"jak zwykle" tzn. kiedy Widzew ostatni raz pokonał Śląsk??, bo mi się wydaje,
          że w ostatnimy czasy, jeżli dochodziło do spotkań z Widzewem, to wcale nie
          było tak źle, wręcz przeciwnie :-)
    • Gość: Jack Wygramy,bo my wierzymy tylko w Śląsk!!! IP: 213.77.10.* 31.03.06, 11:29
      Wierzę mocno że wygramy,żal wielki Darka Sztylki i Szewca, ale cóż, bez nich
      bedziemy musieli sobie poradzić, Rysiu, nie martw się frekwencją, gdyby nie
      głupie zakazy, to z 15tysiaków by nas było, ale i tak na całe gardło
      WKS,WKS,WKS.Do zobaczenia na Estadio Olimpico!!!!
    • Gość: Oluszka Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.wroclaw.mm.pl 31.03.06, 13:08
      damy rade nie będzie tak źle :)
      Śląsk Wrocław to jest potęga.
      Śląsk Wrocław najlepszy jest .
      Śląsk Wrocław trzeba szanować.
      Śląsk Wrocław nasz WKS.
      a tak pozatym kto by sie policją przejmował ?
      • Gość: rwt Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.astral.lodz.pl 31.03.06, 13:14
        Tylko siekiery zostawcie w domu, panowie kibice z Wrocławia...
        • Gość: C18 Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.os1.kn.pl 31.03.06, 13:43
          Juz zapomniałes zydku ze zabiliscie Rolanda na stacji benzynowej koło
          Bełchatowa?? przypomnij sobie co wtedy mieliscie w dłoniach....A siekier nie
          uzywamy wystarcza nam gołe piesci zeby was dopasc...Na olimp jest tylko jedna
          brama przez ktora wchodza wszyscy...oj zobaczycie co sie bedzie tam
          działo....juz widze te wasze stachliwe mordki....
    • Gość: RTS [...] IP: *.ksiezyc.pl / *.ksiezyc.pl 31.03.06, 14:19
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: GregWKS Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:12
        Osobiscie to bym wolał zobaczyc zydków na stadionie olimpijskim. Wtedy , po
        strzeleniu bramki przez naszych orłow , mogłbym im wykrzyczec prosto w pape:"
        widzew , widzew , łodzki widzew , ja tej kur** , nie nawidze !!!" . A
        pozniej " coscie tak cicho , wy kur** , coscie tak cicho......" :]
        • Gość: kibol Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.whirlpool.com 31.03.06, 18:23
          Ale sie napinacie, uważaj, żebyście się nie4 zesra/li.
          • Gość: akacjusz Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 18:46
            A chciałem się wybrać na ten mecz...ale widzę że można będzie zarobić w łeb, a
            ja nie jestem fanatykiem, który za Śląsk gotów jest zginąć:P
            • Gość: 243523662727572572 Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.e-wro.net.pl 31.03.06, 20:11
              Nie idź, nie wychodź nawet na ulicę bo tam też możesz dostać w łeb. Zamknij się
              w domu i siedź cichutko.
              • Gość: Oluszka Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.wroclaw.mm.pl 31.03.06, 22:51
                hehe jak tu się wszyscy kochają :D ciekawe ilu "kibiców" widzewa przyjedzie ...
                a zresztą ch** z nimi :/
                My Wierzymy Tylko W Śląsk !!
                • Gość: ja Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.06, 00:06
                  buraki jestescie nie kibice
                  • Gość: Szlachta Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.os1.kn.pl 01.04.06, 00:28
                    powiedział co wiedział ..lecz swoje małe ego gdzie indziej cieciu...buahahaha
                    jestes taki malutki ze boisz sie przyjsc na mecz nawet....
                  • Gość: Oluszka Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.wroclaw.mm.pl 01.04.06, 10:32
                    taaa a kto tu jest burakiem :/
                    popatrz najpierw na siebie a potem oceniaj innych pozatym nie masz podstaw żeby
                    kogokolwiek nazywać burakiem :/ no chyba że masz jakieś kompleksy :/
            • Gość: Szynszyl Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.os1.kn.pl 01.04.06, 00:28
              Akacjusz co ty gadasz Dawaj na Olimp...bedzie dobrze niemasz co sie bac
              • Gość: hryniu Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.media4.pl 01.04.06, 14:17
                mam pytanko , jakie są ceny biletów na dzisiejszy meczyk!!
                • e-kibic Re: Śląsk kontra Widzew! 01.04.06, 14:43
                  www.slaskwroclaw.org/CMS/klub/bilety.html
              • Gość: rwt Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.centertel.pl 01.04.06, 15:26
                Wszyscy którzy idą na mecz tylko po to żeby się bić to buraki buraki buraki. Ej,
                Śląsk, fajnych masz kibico-szlachciców...
                • Gość: Oluszka Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.wroclaw.mm.pl 01.04.06, 15:35
                  :/ buraki to Wy je..e żydwoskie psy!!
                  widzew widzew łódzi żydzew ja tej KU.. nienawidze !!
                  a pozatym kto powiedział że idziemy się tam bic co ?
                  • Gość: rwt Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.centertel.pl 01.04.06, 15:54
                    Nie wiesz o czym piszesz. Coś chcesz powiedzieć, ale tylko bluzgi ci wychodzą.
                    Chyba jesteś zagubiony, albo masz jakiś kompleks. Może nikt cię nie kocha? Czy
                    we Wrocławiu wszyscy są jak ty? Szkoda mi ciebie... Przy okazji: jak jesteś
                    takim fanem to chyba powinieneś być już na stadionie? Chyba że już tam jesteś i
                    te brednie wypisujesz na notebooku?? :)))))
                    • Gość: Oluszka Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.wroclaw.mm.pl 01.04.06, 16:54
                      Skarbie jestem dziewczyną o ile umiesz czytać :/
                      a niema mnie na meczu bo mam rozje..ą noge i nie moge chodzić zresztą co ja Ci
                      się będę tłumaczyła :/ jeśli ktoś tu jest żałosny to tylko i wyłącznie Ty
                      • Gość: rwt Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.centertel.pl 01.04.06, 22:29
                        Niezła z Ciebie dama... Nie ma co...
                        P.S. Zwycięstwa gratuluję, opinii na temat buraków nie wycofuję. Na razie. Bez
                        odbioru.
              • Gość: akacjusz Re: Śląsk kontra Widzew! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 23:36
                Spoko Szynszyl, na Jage ide:)
    • Gość: widzew to k.... Re: Śląsk kontra Widzew! IP: 194.146.219.* 01.04.06, 00:51
      Zaj...ć dwóch żydów,musi być 2:1!Pomścijmy Rolanda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka