Gość: big_d... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 18:25 kolejne remonty, ktore poprawia stan tych ulic na moze piec lat, bez zmian w ZDiK nic sie nie zmieni, dalej swietnie prosperowac beda rozne zlodziejskie firemki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deo Re: Inwestycje drogowe w 2003 roku IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 20:09 albo rondo albo swiatla- cos tu sie komus pokrecilo, poza tym ani slowa o osi inkubacji, a mialo na 100% byc budowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Inwestycje drogowe w 2003 roku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.02, 22:23 Gość portalu: deo napisał(a): > albo rondo albo swiatla- cos tu sie komus pokrecilo, poza tym > ani slowa o osi inkubacji, a mialo na 100% byc budowana a co ma os inkubacji z inwestycjami drogowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościelny Re: Inwestycje drogowe w 2003 roku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.02, 22:50 W planie inwestycji drogowych dojrzałem, że połączenie Grabiszyńskiej z wiaduktem na Gądowie /przebudowa Klecińskiej i nowy wiadukt koło FAT-u/ przewidziane jest na rok 2006. Natomiast na 2003 planowane jest zakończenie przebudowy Lotniczej od Astry do Metalowców i dalej aż do Motelu. To nic nie daje bo za Gliniankami cały ruch wpada w wąziutką Kosmonautów. A może te środki przesunąć na zakończenie prac na ulicy Klecińskiej. Napewno jest ich za mało ale zawsze trochę jest. Przyspieszyłoby to zakończenie odcinka obwodnicy od Grabiszyńskiej do Osobowic /Most Tysiąclecia 2004r./ i lepiej wpłynie na rozładowanie tłoku niż przebudowa Lotniczej. Tak sobie myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAbZ Re: Inwestycje drogowe w 2003 roku IP: *.tnt13.stk3.swe.da.uu.net 30.12.02, 22:59 Gość portalu: Kościelny napisał(a): > A może te środki przesunąć na zakończenie prac na ulicy Klecińskiej. > Napewno jest ich za mało ale zawsze trochę jest. Przyspieszyłoby to > zakończenie odcinka obwodnicy od Grabiszyńskiej do Osobowic /Most > Tysiąclecia 2004r./ i lepiej wpłynie na rozładowanie tłoku niż > przebudowa Lotniczej. Tak sobie myślę. Dobrze kombinujesz. Aż dziw bierze, że nikt w szanownych Władzach na to nie wpadł :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Inwestycje drogowe w 2003 roku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 18:10 os inkubacji to taka droga, ktorej czesc od czekoladowej do mokronoskiej miala byc budowana wlasnie w 2003 roku, wedlug planu, ktory opracowal P. Los z zespolem. Droge planowali zdaje sie jeszcze niemcy, a nasi wlodzarze zabieraja sie do jej budowy juz z 10 lat. Wydaje sie to byc akurat dosc sensowne, utwrzono by bowiem w ten sposob sporo nowych obszarow pod inwestycje (dzieki zapewnieniu dojazdu do tego co jest teraz kawalkiem zwyklego pola) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Inwestycje drogowe w 2003 roku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 18:17 Gość portalu: max napisał(a): > os inkubacji to taka droga, ktorej czesc od czekoladowej do mokronoskiej miala > byc budowana wlasnie w 2003 roku, wedlug planu, ktory opracowal P. Los z > zespolem. Droge planowali zdaje sie jeszcze niemcy, a nasi wlodzarze zabieraja > sie do jej budowy juz z 10 lat. > Wydaje sie to byc akurat dosc sensowne, utwrzono by bowiem w ten sposob sporo > nowych obszarow pod inwestycje (dzieki zapewnieniu dojazdu do tego co jest > teraz kawalkiem zwyklego pola) tak racja. Oś inkubacji to jedna z trzech najważniejszych inwestycji rozwojowych miasta. Jest jeszcze wrocławski park technologiczny,który właśnie rusza wraz z Maco pharmą oraz Centrum logistyczne,którego budowa mam nadzieje ruszy w najbliższym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Inwestycje drogowe w 2003 roku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 16:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościelny Re: Inwestycje drogowe w 2003 roku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 19:23 Zrozumiałem, że nic nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś