Gość: kierowca IP: 213.70.39.* 31.12.02, 08:17 Po kiego diabła utrzymywać tę komórkę z naszych pieniędzy, jeśli oni ciągle spią ? Zaoszczędzone pieniążki proponuję przekazać pielęgniarkom z Rydygiera. Pozdrafki Kierowca bombowca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nxa Re: Drogowcy znów zaspali... 31.12.02, 08:23 I co sie tak złościsz. Kto by się spodziewał, że w grudniu i to w dodatku we Wrocławiu bedzie padał śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graf Re: Drogowcy znów zaspali... IP: *.amrest.com.pl 31.12.02, 09:07 Pisząc "zaspali" zakładasz, że się obudzili. Niestety obawiam się, że śpią nadal i jak w zeszłym roku wyruszą gdy miasto będzie sparaliżowane podczas popołudniowych korków. Przejeżdzałem o 8.00 przez cały Wrocław (drogami międzynarodowymi:-) i nie widziałem ani jednego pługa ani piaskarki. Jak co roku trzeba przywyknąć. Idzie Nowy Rok - trzeba się cieszyć. pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Napisz do do władz miasta, IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.12.02, 10:09 żeby dla Ciebie ustawili pług gdzies na trasie. Bedziesz szczęśliwy. Ja wole by pługi jeździły co w połączeniu z tym, że i ja jeżdżę, zmniejsza prawdopodobieństwo ich ujrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kali1111 Re: Napisz do do władz miasta, 31.12.02, 10:26 Gość portalu: duzY napisał(a): > żeby dla Ciebie ustawili pług gdzies na trasie. Bedziesz szczęśliwy. > Ja wole by pługi jeździły co w połączeniu z tym, że i ja jeżdżę, zmniejsza > prawdopodobieństwo ich ujrzenia. Spokojnie Panowie ja widziałem plug z "solniczka" jechal od krzyzowki Pomorska - Dubois az do pl. 1 - Maja wiec troche piatke odsniezyl. Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: Napisz do do władz miasta, 31.12.02, 11:19 Na Kościuszki bliso Krakowskiej płóg odśnieżył ulicę, jakieś pół godziny temu. Wcześniej owszem widziałąm dwa takie pojazdy, ale z podniesionymi mhm... jak to nazwać łopatami... Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: Napisz do do władz miasta, 31.12.02, 11:21 moniczkabb napisała: > Na Kościuszki bliso Krakowskiej płóg odśnieżył ulicę, jakieś pół godziny temu. > Wcześniej owszem widziałąm dwa takie pojazdy, ale z podniesionymi mhm... jak to > > nazwać łopatami... Sorka za błąd pług oczywiście przez u otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: Napisz do do władz miasta, 31.12.02, 11:23 Oczywiscie, zle napisalam. Plug przez u otwarte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocet Re: Drogowcy znów zaspali... IP: proxy / 62.233.177.* 31.12.02, 14:09 A mnie się marzy dzień, kiedy to drogowcy zaskoczą zimę. Gdyby tak zaczęli jeździć na "patrole" pługami już od października... pozdr, o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Na patrole pługami? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.03, 10:10 Życzę WIĘCEJ zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Drogowcy znów zaspali... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.02, 14:32 Spali, śpią i będą spali - taka PRACA! Cały czas w zaskoczeniu, stresujące zajęcie! A może oni czekali aż przestanie padać - to chyba do marca hi hi! Ale to MY za to PŁACIMY! A swoją drogą co nato odpowiedzialne za taką sytuacje "organy" chyba że one nic nie widzą! A tak w ogóle to kto jeździ samochodem w ostatni dzień roku! DAJCIE SPOKÓJ! Lepiej Straży Miejskiej się czepcie - grzeją się chłopaki w FENIKSIE! Bidulki Odpowiedz Link Zgłoś