Gość: Breslau IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.03, 13:39 Mamy Nowy Rok a mówiliście, ze takie podforum powstanie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.03, 14:16 Gość portalu: Breslau napisał(a): > Mamy Nowy Rok a mówiliście, ze takie podforum powstanie!!!! no właśnie no właśnie obiecałaś,obiecałaś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawczyk Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? 02.01.03, 19:54 Z pewnością takie forum bardzo się przyda.Prosimy :-) Wrocław od zawsze poddaje się ostatni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystianwro Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.03, 21:25 wroclawczyk napisał: > Z pewnością takie forum bardzo się przyda.Prosimy :-) > > Wrocław od zawsze poddaje się ostatni :-) Co ty Rafis dwa razy odpowiadasz na tym samym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.03, 21:28 Gość portalu: Krystianwro napisał(a): > wroclawczyk napisał: > > > Z pewnością takie forum bardzo się przyda.Prosimy :-) > > > > Wrocław od zawsze poddaje się ostatni :-) > > Co ty Rafis dwa razy odpowiadasz na tym samym wątku? a ty nie założyłeś tego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.03, 23:30 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Gość portalu: Krystianwro napisał(a): > > > wroclawczyk napisał: > > > > > Z pewnością takie forum bardzo się przyda.Prosimy :-) > > > > > > Wrocław od zawsze poddaje się ostatni :-) > > > > Co ty Rafis dwa razy odpowiadasz na tym samym wątku? > a ty nie założyłeś tego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc2 Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.03, 22:35 Możnaby zlikwidować któreś z martwych forów i na ich miejsce powołać inwestycyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balanescu Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.media4.pl 03.01.03, 00:32 popieram! choć raczej nie zajrze. moze dlatego popieram, aby nie musiec widziec tych watkow? ale najwazniejsze, ze jest jeszcze jeden glos poparcia, no nie? pozdrawiam specjalistow od inwestycji b. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawczyk Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? 03.01.03, 11:38 Gość portalu: balanescu napisał(a): > popieram! > choć raczej nie zajrze. > moze dlatego popieram, aby nie musiec widziec tych watkow? > ale najwazniejsze, ze jest jeszcze jeden glos poparcia, no nie? > > pozdrawiam specjalistow od inwestycji > b. dziękujemy ;-) może zachęcisz jeszcze innych? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 12:27 Gość portalu: Breslau napisał(a): > Mamy Nowy Rok a mówiliście, ze takie podforum powstanie!!!! Wrocławianie po poznaniakach (oczywiście) w tematach inwestycyjnych są bardzo zorientowani i gadatliwi, a obiecanego prezentu w postaci nowego podforum jeszcze nie otrzymali........czekamy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skaner Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 12:34 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: Breslau napisał(a): > > > Mamy Nowy Rok a mówiliście, ze takie podforum powstanie!!!! > > Wrocławianie po poznaniakach (oczywiście) w tematach inwestycyjnych są bardzo > zorientowani i gadatliwi, a obiecanego prezentu w postaci nowego podforum > jeszcze nie otrzymali........czekamy..... Jesteś pewien P.B., że takie forum jest im potrzebne? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breslau Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 13:39 Gość portalu: skaner napisał(a): > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > Gość portalu: Breslau napisał(a): > > > > > Mamy Nowy Rok a mówiliście, ze takie podforum powstanie!!!! > > > > Wrocławianie po poznaniakach (oczywiście) w tematach inwestycyjnych są bar > dzo > > zorientowani i gadatliwi, a obiecanego prezentu w postaci nowego podforum > > jeszcze nie otrzymali........czekamy..... > Jesteś pewien P.B., że takie forum jest im potrzebne? :-) A co to za poznańskie dywersje ktoś tu wprowadza??????? A sio na swoje forum!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 11:53 Gość portalu: skaner napisał(a): > Jesteś pewien P.B., że takie forum jest im potrzebne? :-) Takie podforum powinien mieć Poznań,Warszawa,Wrocław i Kraków, czyli miasta o najwyższym skupisku kapitału i najwyższym wskaźniku inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 13:35 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: Breslau napisał(a): > > > Mamy Nowy Rok a mówiliście, ze takie podforum powstanie!!!! > > Wrocławianie po poznaniakach (oczywiście) w tematach inwestycyjnych są bardzo > zorientowani i gadatliwi, a obiecanego prezentu w postaci nowego podforum > jeszcze nie otrzymali........czekamy..... dzięki ;-) no właśnie czekamy!!! Jesteśmy bezdomni,musimy błąkać się po forach inwestycyjnych w Poznaniu,Krakowie i innych ;-( Czy ktoś da nam dom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 13:47 Niech będzie forum o inwestycjach, ale o czym będziemy tam pisać????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 14:04 Gość portalu: domino napisał(a): > Niech będzie forum o inwestycjach, ale o czym będziemy tam pisać????? o inwestycjach!!! Przejzyj to forum-przez ostatnie 2 tygodnie było tu chyba z kilkanascie tematów inwestycyjnych.Inne podfora świecą pustkami i sa tak naprawde martwe oprócz sportu i bezsenności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuskas Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 14:13 Ja tam nie mam nic przeciwko forum 'Inwestycje' , ale cos mi sie zdaje ze tylko Rafis i Breslau beda tam zazarcie dyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 14:20 Gość portalu: Zuskas napisał(a): > Ja tam nie mam nic przeciwko forum 'Inwestycje' , ale cos mi sie zdaje ze tylko > > Rafis i Breslau beda tam zazarcie dyskutowac. Dziękuje.Myśle,że jednak znajdzie sie więcej osób.Pomyśl ilu Poznaniaków teraz będzie tu przesiadywać ;-) Powoli wychodzimy z recesji i coraz więcej inwestycji sie szykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurtkanawacie Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 03.01.03, 15:21 Skasować podfor.Expo 2010. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 15:36 Gość portalu: kurtkanawacie napisał(a): > Skasować podfor.Expo 2010. O to jest najlepszy pomysł !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? 03.01.03, 15:47 Mowilismy, ze powstanie jesli bedziecie dyskutowac o wroclawskich inwestycjach. Jesli beda watki na ten temat, to jasne - podforum powstanie. pzdr. r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breslau Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 15:53 red_rk napisał: > Mowilismy, ze powstanie jesli bedziecie dyskutowac o wroclawskich inwestycjach. > > Jesli beda watki na ten temat, to jasne - podforum powstanie. > pzdr. > r. A uważacie, że nie ma wątków o inwestycjach????? A po co np. wątek o Expo????? tam od dawna juz nikt nie dyskutuje, a tylko przypomina nam wrocławianom upokorzenie jakie doznaliśmy w Monako!!!!! Nie wiem w czym problem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 16:33 red_rk napisał: > Mowilismy, ze powstanie jesli bedziecie dyskutowac o wroclawskich inwestycjach. > > Jesli beda watki na ten temat, to jasne - podforum powstanie. > pzdr. > r. Jeśli uważacie,że nie ma wątków o inwestycjach i nie dyskutujemy na nich to przypomne wam wszystki z ostatnich 2 tygodni,pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto65 Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 16:54 I ja chętnie przyłączę się do dyskusji na osobnym forum o inwestycjach we Wrocławiu i okolicach. A będzie o czym pisać..........zapewniam. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 16:57 Gość portalu: roberto65 napisał(a): > I ja chętnie przyłączę się do dyskusji na osobnym forum o inwestycjach we > Wrocławiu i okolicach. A będzie o czym pisać..........zapewniam. > > Pozdr Adminie jeśli Roberto to mówi to nie masz wyjścia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.03, 09:16 Gość portalu: roberto65 napisał(a): > I ja chętnie przyłączę się do dyskusji na osobnym forum o inwestycjach we > Wrocławiu i okolicach. A będzie o czym pisać..........zapewniam. > cool > Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kali1111 Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? 06.01.03, 08:59 red_rk napisał: > Mowilismy, ze powstanie jesli bedziecie dyskutowac o wroclawskich inwestycjach. > > Jesli beda watki na ten temat, to jasne - podforum powstanie. > pzdr. > r. Stwardniali jestescie i nie podazacie za potrzebami takiego forum(: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 17:03 Adminie właśnie wyciagnąłem wszystkie wątki o inwestycjach z ostatnich 2 tygodni.Jest w nich około 270 postów a trzeba zauważyc,że był to okres świąteczny i czasem forum zamierało.Przywołałem te wątki jedynie po to aby pokazać ,że jest zainteresowanie inwestycjami we Wrocku a forum o tej tematyce sprawi,że będzie ono jeszcze większe. pozdrawiam i licze na spełnienie obietniczy ze starego roku. P.S. Prosze zobaczyc na forum inwestycje w Poznaniu-na pewno było tam w ciagu tych 2 tygodni mniej postów niż u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroc.gazeta.pl 03.01.03, 18:20 Zaloze to podforum. Dobrze. Tylko, bladam, nie mowcie do mnie ”Adminie”! ;-) r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 18:22 Gość portalu: rk napisał(a): > Zaloze to podforum. Dobrze. Tylko, bladam, nie mowcie do mnie ”Adminie > 221;! > ;-) > r. dzięki :-) a jak mamy mówić? hehe chyba nie po imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 14:08 Gość portalu: rk napisał(a): > Zaloze to podforum. Dobrze. Tylko, bladam, nie mowcie do mnie ”Adminie > 221;! > ;-) > r. Drogi przyjacielu Radosławie-czekamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 17:19 Gość portalu: rk napisał(a): > Zaloze to podforum. Dobrze. Tylko, bladam, nie mowcie do mnie ”Adminie > 221;! > ;-) > r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tos123 Re: RK co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: wall:* / 192.168.1.* 06.01.03, 10:22 Drogi Panie! Który to juz raz kierowane są do Pana prosby o założenie takiego podforum. Jak sięgam pamięcią chyba już ponad rok temu trwała na ten temat dyskusja i padały obietnice z Pana strony. Trochę nie na miejscu jest więc stwierdzenie z wielkiej łaski "dobrze... założę". Tylko nie wiem czy Panu się nie chce, czy też poprostu nie ma Pan czasu. A o inwestycjach Szanowny Panie Redaktorze dyskutuje się na tym forum praktycznie od jego początku - Roberto65 coś na ten temat wie. A jak nie, to nie i basta. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: RK co z podforum INWESTYCJE ???????? 06.01.03, 11:43 Szanowny Panie, to prawda, wsrod osmiu postow (pod tyloma tez na wszystkich forach dolnoslaskich sie Pan tos123 podpisal) znalazlem zarzuty, kierowane w nasza strone. Dotyczyly one jednak dzialu inwestycje (z tekstami dziennikarzy), a nie forum. O forum inwestycje piszecie od mniej wiecej dwoch tygodni. Wykazaliscie zainteresowanie ta tematyka, wnioskowaliscie o podforum. Odpisalismy, ze jesli tematyka bedzie sie rozwijac, a Wy po Nowym Roku wciaz bedziecie zainteresowani tym podforum, to takowe powstanie. Tak tez sie stanie. Sorry, ale nie widze problemu. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tos123 Re: RK co z podforum INWESTYCJE ???????? 07.01.03, 12:05 red_rk napisał: > Szanowny Panie, > to prawda, wsrod osmiu postow (pod tyloma tez na wszystkich forach > dolnoslaskich sie Pan tos123 podpisal) znalazlem zarzuty, kierowane w nasza > strone. Dotyczyly one jednak dzialu inwestycje (z tekstami dziennikarzy), a nie > > forum. O forum inwestycje piszecie od mniej wiecej dwoch tygodni. Wykazaliscie > zainteresowanie ta tematyka, wnioskowaliscie o podforum. Odpisalismy, ze jesli > tematyka bedzie sie rozwijac, a Wy po Nowym Roku wciaz bedziecie zainteresowani > > tym podforum, to takowe powstanie. > Tak tez sie stanie. > Sorry, ale nie widze problemu. Ja też nie - widzę ciemność :) Ani działu inwestycje, ani podforum. Na pocieszenie zostają działy o gotowaniu, zwierzakach i ew. pożegnania,a dla masochistów EXPO2010. Nie chce mi się więcej gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: RK co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 21:17 Gość portalu: tos123 napisał(a): > Drogi Panie! > Który to juz raz kierowane są do Pana prosby o założenie takiego podforum. Jak > sięgam pamięcią chyba już ponad rok temu trwała na ten temat dyskusja i padały > obietnice z Pana strony. Trochę nie na miejscu jest więc stwierdzenie z > wielkiej łaski "dobrze... założę". Tylko nie wiem czy Panu się nie chce, czy > też poprostu nie ma Pan czasu. > A o inwestycjach Szanowny Panie Redaktorze dyskutuje się na tym forum > praktycznie od jego początku - Roberto65 coś na ten temat wie. > A jak nie, to nie i basta. > Pzdr. Rok temu to nie pamiętam ale teraz to się przyda takie podforum oj przyda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ponadto Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 18:20 Ponadto część dyskusji po inwestycjach(szczególnie drogowych) jest prowadzona na forum ZDIK a sam przyznasz drogi adminie,że moglibyśmy odciążyć Pana Kiniorskiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.03, 00:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto65 Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 14:01 Ja też zwracam się z gorącą prośbą o założenie forum "INWESTYCJE". Tu, na forum głównym, takie wątki inwestycyjne mieszają się z innymi i wygląda to mało przejrzyście. Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawczyk Re: Admin co z podforum INWESTYCJE ???????? 06.01.03, 18:25 Gość portalu: roberto65 napisał(a): > Ja też zwracam się z gorącą prośbą o założenie forum "INWESTYCJE". Tu, na forum > > głównym, takie wątki inwestycyjne mieszają się z innymi i wygląda to mało > przejrzyście. > Pozdr! O sobie nawet nie wspomne :-) Odpowiedz Link Zgłoś