Dodaj do ulubionych

Tablet-zabawka

01.01.13, 17:47
Dla 1,5-rocznego. Mogę prosić o propozycje?
Obserwuj wątek
    • mima-mima Re: Tablet-zabawka 01.01.13, 21:26
      Może Smily Tab? Ja kupiłam dla trzylatki, ale zero zainteresowania, za "łatwy" dla niej. Może dla mniejszego dziecka będzie atrakcyjny? Mój od Gwiazdki leży na półce.
      • froobek Re: Tablet-zabawka 01.01.13, 21:34
        O właśnie coś tego typu smile
      • froobek Mima-mima 01.01.13, 21:37
        Proszę, sprawdź, jak on wymawia głoski:
        B = "by" czy "be"
        Z = "zy" czy "zet"?
        • mima-mima Re: Mima-mima 01.01.13, 22:20
          "Litera "be" brzmi "b(y) jak baran" tak dokładnie mówi smile
          Y jest bardzo "słabe" w tym "by"
          Z tam w ogóle nie ma smile
          Jeśli chcesz to możesz mi na priv podać nr tel i postaram się Ci to przesłać jako notatkę głosową ( M mi tak podpowiada, choć nie wiem, czy będę umiała) smile
    • mima-mima Re: Tablet-zabawka 01.01.13, 21:29
      allegro.pl/smily-tablet-pad-dotykowy-pol-ang-wersja-happyland-i2901638938.html o taki; ja kupiłam za 65 zł przed Świętami smile
    • froobek Re: Tablet-zabawka 03.01.13, 00:17
      Ktoś jeszcze?
    • natalek79 Re: Tablet-zabawka 03.01.13, 09:13
      Mamy Goclever dla starszych dzieci i taki z nawigacja dla nas, ale wiem że mają też wersję dla młodszych. Może ktoś ma i coś powie na jego temat, albo wogóle w necie jakieś opinie do poszukania? Ogólnie jesteśmy zadowoleni ze swoich.
      • kalina886 Re: Tablet-zabawka 03.01.13, 13:01
        Też mamy smily play dla 15 miesięcznej córki.
        Moim zdaniem jest fajny.
        Kupiliśmy za 50 zł w trakcie "smykowej kodomanii".
        • robson.uk Re: Tablet-zabawka 03.01.13, 21:04
          a tak ogólnie o co wg Was powinien mieć taki tablet? jakie funkcje? czego uczyć?
          Mi osobiście jakoś wyświetlaczy sie nie podoba w tych zabawkowych, strasznie dają po oczach...fakt że za dużo ich nie widziałem, ale...
          • froobek Re: Tablet-zabawka 03.01.13, 22:22
            Eeee, zaraz tam uczyć... Ja bym właśnie chciała, żeby był możliwie najprostszy, mało świecił, mało grał. Tylko żeby wyglądał jak tablet i żeby dawało się coś ponaciskać. Starszy ma tablet, chciałabym, żeby młodszy też coś miał.
            • natalek79 Re: Tablet-zabawka 03.01.13, 22:26
              doskonale Cię rozumiem, bo najmłodszy szaleje widząc starsze ze "sprzetem", niby 2-latek ale chce tak samo ja 9 i 11-latkismile W ramach chwili "świętego spokoju" i ku uciesze rezolutnego malucha daję mu starą konsolę Owermax z prostymi gierkami po starszaku wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka