froobek 01.01.13, 17:47 Dla 1,5-rocznego. Mogę prosić o propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mima-mima Re: Tablet-zabawka 01.01.13, 21:26 Może Smily Tab? Ja kupiłam dla trzylatki, ale zero zainteresowania, za "łatwy" dla niej. Może dla mniejszego dziecka będzie atrakcyjny? Mój od Gwiazdki leży na półce. Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Mima-mima 01.01.13, 21:37 Proszę, sprawdź, jak on wymawia głoski: B = "by" czy "be" Z = "zy" czy "zet"? Odpowiedz Link Zgłoś
mima-mima Re: Mima-mima 01.01.13, 22:20 "Litera "be" brzmi "b(y) jak baran" tak dokładnie mówi Y jest bardzo "słabe" w tym "by" Z tam w ogóle nie ma Jeśli chcesz to możesz mi na priv podać nr tel i postaram się Ci to przesłać jako notatkę głosową ( M mi tak podpowiada, choć nie wiem, czy będę umiała) Odpowiedz Link Zgłoś
mima-mima Re: Tablet-zabawka 01.01.13, 21:29 allegro.pl/smily-tablet-pad-dotykowy-pol-ang-wersja-happyland-i2901638938.html o taki; ja kupiłam za 65 zł przed Świętami Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Tablet-zabawka 03.01.13, 09:13 Mamy Goclever dla starszych dzieci i taki z nawigacja dla nas, ale wiem że mają też wersję dla młodszych. Może ktoś ma i coś powie na jego temat, albo wogóle w necie jakieś opinie do poszukania? Ogólnie jesteśmy zadowoleni ze swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: Tablet-zabawka 03.01.13, 13:01 Też mamy smily play dla 15 miesięcznej córki. Moim zdaniem jest fajny. Kupiliśmy za 50 zł w trakcie "smykowej kodomanii". Odpowiedz Link Zgłoś
robson.uk Re: Tablet-zabawka 03.01.13, 21:04 a tak ogólnie o co wg Was powinien mieć taki tablet? jakie funkcje? czego uczyć? Mi osobiście jakoś wyświetlaczy sie nie podoba w tych zabawkowych, strasznie dają po oczach...fakt że za dużo ich nie widziałem, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: Tablet-zabawka 03.01.13, 22:22 Eeee, zaraz tam uczyć... Ja bym właśnie chciała, żeby był możliwie najprostszy, mało świecił, mało grał. Tylko żeby wyglądał jak tablet i żeby dawało się coś ponaciskać. Starszy ma tablet, chciałabym, żeby młodszy też coś miał. Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Tablet-zabawka 03.01.13, 22:26 doskonale Cię rozumiem, bo najmłodszy szaleje widząc starsze ze "sprzetem", niby 2-latek ale chce tak samo ja 9 i 11-latki W ramach chwili "świętego spokoju" i ku uciesze rezolutnego malucha daję mu starą konsolę Owermax z prostymi gierkami po starszaku Odpowiedz Link Zgłoś