Dodaj do ulubionych

JANUSZ KULIG MISTRZEM POLSKI !!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.01, 15:58
Obserwuj wątek
    • Gość: kitek Re: JANUSZ KULIG MISTRZEM POLSKI !!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.10.01, 16:20
      bo Holowczyc chipsa zgubil
    • Gość: costam Re: JANUSZ KULIG MISTRZEM POLSKI !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.01, 21:53
      Ludzie co sie z wami dzieje .. nie cieszycie sie?
      • Gość: kwasek Re: JANUSZ KULIG MISTRZEM POLSKI !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:17
        a co mnie obchodzi jakiś Kulig.
        • Gość: Zboczek Re: JANUSZ KULIG MISTRZEM POLSKI !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.10.01, 00:14
          Bawo Janusz Brawo Holek Brawo Leszek! Kazdy mogl zostac mistrzem dlatego
          gratulacje dla wszystkich!
          PS.kitek i kwasek to palanty.
          • Gość: kitek Re: JANUSZ KULIG MISTRZEM POLSKI !!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 22.10.01, 08:15
            super palantem trzeba byc, zeby tym sie podniecac
    • Gość: krnąbrny Re: JANUSZ KULIG MISTRZEM POLSKI !!! IP: 10.85.101.* / *.dhl.com 22.10.01, 09:33
      nie znam kuliga i hołowczyca natomiast byłem pod PKiN na rajdzie i doznałem
      totlnej porażki.Słowo burdel nie oddaje tego co tam się działo, chaos to też
      mało powiedziane.Nie wiem czemu warszawska GW zachwala organizację?Widocznie
      jako VIPY byli wpuszczeni.Zero organizacji, pomocy,przenikający ludzie za
      barierki, najwieksze tlumy na zakretach pod palacem..to cud ze w centrum
      warszawy nie było tragedii
      • Gość: costam Re: JANUSZ KULIG MISTRZEM POLSKI !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.01, 09:54
        nigdy nie zabezpieczysz trasy w calosci a mysle z troche przesadzasz. Ogladalem
        przejazd pod pałacem i nie widzialem przebiegajacych kibicow przed
        samochodami.. A trzeba tez powiedziec ze odcinek ten byl bardzo wolny z duza
        iloscia nawrotow . zakretow i szykan wiec byl bardzo bezpieczny... I choc nie
        jestes kibicem rajdowym... to juz CIe lubie za posty o Malachowskim :)))
        • Gość: Zboczek Re: JANUSZ KULIG MISTRZEM POLSKI !!! do kitek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.10.01, 01:07
          Ty czlowieku chyba kibic pilkarski jestes albo jakichs innych pedalow
          okrzykujesz.Wyluzuj sie nikt ci nie kazal podniecac sie rajdami jeszcze sobie
          klawiature zapaskudzisz ze o monitorze nie wspomne. Czesc maly ziemski
          czlowieczku!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka