jarek_czytelnik 10.01.03, 22:38 Kto wyjeżdżał i z jaką firmą? Chcę pogadać i dowiedzieć się wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rung Re: Camp America IP: *.provider.pl / 192.168.13.* 10.01.03, 22:55 Daj sobie spokój z Campem i jedź na Work and Travel :) Jak chcesz pogadać to napisz na runging@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Camp America IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 10.01.03, 23:25 Gość portalu: Rung napisał(a): > Daj sobie spokój z Campem i jedź na Work and Travel :) > Jak chcesz pogadać to napisz na runging@poczta.onet.pl Tylko nie dajcie sie wpuscic w maliny. W zeszlym roku sporo osob narzekalo na niewyplacone naleznosci i na waruki mieszkaniowe. Kalifornia. Na warunki ogolnie-Wisconsin hotle-restauracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rung Re: Camp America IP: *.provider.pl / 192.168.13.* 11.01.03, 00:41 Już napisałem do ciebie ale spierniczył mi się outlook i wiadomość szlag trafił. Muszę już iść, więc napiszę do ciebie jutro. Pozdr, Rung Odpowiedz Link Zgłoś