Dodaj do ulubionych

Kto odchudzał się u dr Zmarzły?

03.06.06, 09:55
Mam 22 lat i ważę 138 kg, byłam już u dr Dawidiuk i Grzyckiej-co pozostawiam
bez komentarza.Jestem zdesperowana.Dostałam namiary na dr Zmarzły od
ginekologa, ale nie wiem czy wydawać kolejne pieniądze.Proszę o
informacje.Dziękuje.Ada
Obserwuj wątek
    • elahoran Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? 03.06.06, 11:25
      Mam 38 lat i odchudzałam się u doktor jakiś czas temu, nie mam aktualnego
      adresu.Moge doktor polecić.Bardzo dokładnie bada , zawdzięczam jej
      swojącóreczkę i 40 kilo mniej.Ale trzeba u niej bardzo cięzko pracowac,
      musiałam się uczyć o zywieniu i nie bylo taryfy ulgowej.Od razu zajmuje się
      zdrowiem-to internista. Mnie się podobało bardzo.Dusza człowiek i nie jest
      naciągaczem.Nie wiem co by Pani chciała wiedzieć?Chętnie odpowiem na pytania.
      Ela
      • ada781 Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? 03.06.06, 13:55
        Czy ona przyjmuje tylko prywatnie?
        • Gość: gość portalu Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.centertel.pl 03.06.06, 14:04
          Dr Zmarzły pracuje też w szpitalu na koszarowej, jest tam zastępca ordynatora
          na oddzile wewnętrznym,ale nigdy nie przyjmuje w szpitalu, tylko w gabinecie.
          Odchudzałam u niej siebie i syna z dobrym efektem.Nie mam juz nadciśnienia i
          cukrzycy, ale to specyficzna kobieta, trzyma"za mordę", nie pozwala na wybryki
          i kaze się uczyc.Ja chodziłam do niej 2 lata temu, teraz chodzi moja koleżanka
          i dodatkowo pracuje z dietetyczką.Polecam
    • Gość: gość Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.centertel.pl 04.06.06, 10:41
      moja są siadka z cukrzyca się u niej odchudzała.Ma teraz odstawiona
      insulinę.Schudła i trzyma się,ale szczegółów nie znam.
      • Gość: gość nie zalogowan Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.centertel.pl 04.06.06, 13:52
        Ja poszłam do niej z córką z 4 kg nadwagi i nie chciała ze mną pracować bo
        powiedziała,że kasia waży dobrze, jest nastolatką i nie będzie"produkować
        anoreksji".To skandal, idzieśz do prywatnego gabinetu, chcesz płacić za
        konkretną usługę, a ktoś cię wyprasza.Nie polecam.Wybrałam herbalife i tam
        załatwiono mnie jak nalezy
        • Gość: bezkonserwantow No i dobrze IP: *.wro.vectranet.pl 05.06.06, 10:34
          że was wyprosiła. 4 kg to nie jest żadna nadwaga, niech się córka więcej rusza i
          mniej je, a nie biega po lekarzach. To, że Z. przyjmuje za kasę, nie znaczy że
          musi ulegać nadgorliwym matkom, które by chciały, żeby ich pociechy wyglądały
          jak te zasuszone wióry z okładek. Bardzo mądra ta lekarka. Bardzo.
          Herbalife. Hahaha, zobaczysz, jakie Twoja córka będzie miała zdrowie za kilka
          lat po tych soczkach-smrodkach. Naciąganie ludzi i tyle.
        • Gość: mama Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 08:23
          jakoś nie chce mi się wierzyć w wyproszenie z gabinetu.Byłam u doktor z córką w
          podobnej sytuacji.Nie wyrzuciła nas, tylko wytłymaczyła,że Angelika ma
          prawidlowa wagę,jesł ładną zgrabna nastolatką i nie musi się odchudzać.Pokazała
          jej zdjęcia anorektycznek.Dużo mówiła o akceptacji wyglądu, a moja mała ma z
          tym wielki problem.Wytłumaczyła jak się prawidłowo zywić. Dla mnie po tej
          wizycie jest autorytetem.Mogła zarobić 500 zł, a w tej sytuacji wzięła tylko
          150. To dobrze,ze za pieniądze nie robi wszystkiego co my chcemy!!!!
    • Gość: aniutak-gość Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: 156.17.170.* 05.06.06, 08:27
      Czy ktoś może podać namiary doktor i rejestrację do ganinetu?Ile kosztuje wizyta
      • Gość: gość Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: 156.17.170.* 05.06.06, 12:00
        zadzwoń na Koszarową, oddział VI, pewnie ktoś poda numer do gabinetu
      • ada781 Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? 06.06.06, 07:22
        tel 501 045 220,ceny nie znam, zadzwoń
        • Gość: tobiś Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.centertel.pl 06.06.06, 21:49
          a może po prostu mniej żreć???????
    • Gość: gość Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.centertel.pl 07.06.06, 21:10
      ja polecam herbalife,nie trzeba się włóćzyć po dietetykach!!!!
      • ada781 Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? 09.06.06, 06:56
        ja zaczynam u zmarzły.Początek obiecujący.Przynajmniej się wreszcie czegos
        nauczę.Herbalife ćwiczyłam,to nie dla mnie.I nie włoczyc się tylko leczyć.
        Otyłość to choroba.Poczytaj sobie w internecie.
        • pepsi.cola ada781 09.06.06, 11:40
          zdradz gdzie pani dr przyjmuje i po ile jest wizyta :)
          • Gość: tomasz Re: ada781 IP: *.centertel.pl 11.06.06, 17:17
            Mój tata sie u niej leczy.wizyta kosztuje 50 zł.Za ile odchudza-nie
            wiem.Przymuje na Krasińskiego, w tym budynku w którym jest stomadent.tel 501
            045 220.Zadzwoń to się dowiesz
          • Gość: kasiuńka Re: ada781 IP: *.centertel.pl 11.06.06, 17:26
            Ja płaciłam za odchudzanie 250 zł( to była cała kasa za 2 miesiące -8
            wizyt),ale rok temu,chodziłam do dr Zmarzły na Strzegomską.Teraz nie wiem.
      • Gość: madry pieprzyc herbalife naciagacze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 09:58
        pie-prz-yc herbalife naciagacze!
    • Gość: gość Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.centertel.pl 11.06.06, 19:49
      ja stosowałam dietę 1000 kcal ZA DARMO,SAMA.Schudłam 4 kg .Polecam,jaka
      oszczędność kasy!!!!!!!
      • Gość: matka bulimiczki Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.centertel.pl 29.07.06, 17:25
        Czy ktoś może mi powiedzieć, czy ta lekarka zajmuje się też otyłymi dziećmi z
        bulimią?Moja córka ma taki problem.
        • Gość: amadobo Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:38
          Jeśli córka ma bulimię, to nie powinna zaczynać od dietetyka, tylko od leczenia
          specjalistycznego u kogoś, kto zajmuje się ED. "Lecząc" w ten sposób wyhodujesz
          sobie pociechę a anoreksją bulimiczną. Zajrzyj na ciekawe forum traktujące o
          pomocy w zaburzeniach jedzenia www.głodne.pl - tam zorganizowała się grupa
          wsparcia dla rodziców z Wrocławia. Pozdrawiam
        • Gość: mm Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:18
          2 miesiace leczenia 8 wizyt 300zł
          • Gość: gość z cukrzycą Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: 156.17.170.* 04.08.06, 10:21
            Co to znaczy 2 miesiące? Ile to wizyt?Co się na nich robi?Czy masz jakies
            doswiadczenia?
            • Gość: zainteresowana Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.08.06, 15:18
              To jakaś rozsądna lekarka, chętnie bym cos więcej o jej sposobie i efektach
              leczenia przeczytała od innych pacjentek,zamierzam się udać do p. doktor po
              poradę mam niewielka nadwagę ( 14 kg),ale jakoś nie mogę sobie z nią poradzić.
              • Gość: kasia Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.centertel.pl 12.08.06, 16:21
                Ja się uczyłam u doktor zywienia po bulimii, skierował mnie do niej
                psychiatra.Uczyłam się co powinnam jesc, kiedy i dlaczego, odbierała moje
                telefony, odpowiadała na listy , ale musiałam ważyć pokarmy, pójść na wykłady
                do dietetyczki i zoobowiazac się,że nie bede się odchudzać.Jest bardzo
                cierpliwa i CHOLERNIE wymagająca. Jak odchudza- nie wiem.
                • Gość: Anka Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.um.wroc.pl 16.08.06, 13:43
                  Wiataj, a słyszałas juz cos o herbalife?
                  Jak masz chwilkę czasu p[odejdż sobie na ulice Odrzańską we Wrocławiu (tylko
                  nie pamiętam numeru)tam jest taka pani Ela pomierzy cie powazy, sprawdzi tkanke
                  i porozmawia z toba, a to zupełnie za darmo - ona jest ekspertem od
                  odżywiania.Napisz swój numer komórkowy to będę mogła jej przekazać a do Ciebie
                  zadzwoni i się umówicie na konsultację. Potem sama stwierzdisz co
                  dalej.Pozdrawiam
                  • Gość: gość Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: 156.17.170.* 17.08.06, 06:57
                    Herbalife-super pomysł, od razu odchudzi kieszeń, i to jak!!!!
                    Dieta 1000 kcal jest dużo tańsza i nikt ci nie zrobi wody z mózgu
    • Gość: karmiąca mama Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.centertel.pl 18.08.06, 21:58
      A wiecie może czy można się dochudzać w trakcie karmienia piersią?Zostało mi 23
      kg po ciąży..........
      • Gość: Anka Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.um.wroc.pl / *.um.wroc.pl 21.08.06, 13:14
        Z tego co wiem, to można się odchudzać będac w ciązy, ale trzeba być pod
        kontrolą kogoś od żywienia. Jakbyś chciała namiary, to mogę ci podać numer
        telefonu do pani specjalistki od żywienia, możesz sobie zadzwonić do niej i
        pogadać , umówić się na spotkanie czy coś
        • joko5 Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? 22.08.06, 15:19
          Jutro idę na pierwszą wizytę do dr Zmarzły. Podzielę się swoimi odczuciami a
          może efektami.
    • ada781 Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? 23.08.06, 08:35
      Bardzo dziękuję za wszystkie wpisy.
      Ja chodzę do doktor trzeci miesiac.To prawda,ze jest bardzo wymagająca i
      konkretna. Jak mnie zbadała, to okazało się,że mam nadciśnienie. Schudłam 14 kg
      i jest duzo lepiej, ale były problemy i pewnie jeszcze bedą. Moim zdaniem zna
      się na rzeczy.Jest bardzo cierpliwa i odpowiada na wszystkie pytania, ale
      wymaga bardzo dobrej współpracy.Dostaje szewskiej pasji, jak się nie przyniesie
      notatek.....
      notatek.....
      notatek.....
    • Gość: ważne pytanie Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.centertel.pl 09.09.06, 19:13
      Czy mozna się odchudzać 2 lata po leczeniu raka sutka? Onkolodzy maja
      podzielone zdania, może coś śłyszeliście?
      • joko5 Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? 09.09.06, 20:09
        Dr Zmarzły z pewnością odpowie Ci na to pytanie.
      • Gość: kasia Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: 156.17.170.* 13.09.06, 07:14
        W nowotworach zośliwych chyba nie mozna, tak mi się przynajmniej wydaje
    • Gość: gość Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: 156.17.170.* 22.09.06, 09:57
      czy do kogoś moge napisac na private?(do pacjenta dr Zmarzły, oczywiście) mam
      konkretne pytania co do pracy z doktor, jak wygląda ten cykl,czy na prawde
      jest tak zasadnicza,itd, itp....Prosze o pilną odpowiedż!!!
      • joko5 Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? 22.09.06, 10:12
        pisz do mnie, jestem aktualanie poj Jej opieką.
        • aneczka691 Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? 22.09.06, 13:10
          Bardzo dziękuję Joko5 za wyczerpujące odpowiedzi i zyczliwośc.Mysle,że się
          zdecydowałam.dam znac pocztą!!!
    • Gość: Magda Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.centertel.pl 15.12.06, 17:46
      A jakie ona stosuje leki odchudzające, czy trzeba kupowac jakieś tabletki, bo
      wszędzie gdzie chodziłam musiałam kupowac jakieś cuda.
      • joko5 Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? 15.12.06, 19:43
        Żadne leki. Jeś dotychczas lekarze faszerowali Cię lekami to współczuję bo
        pewnie trafiłaś na naciągaczy. W dr Zmarzły stosuje się racjonalne odchudzanie.
        Odchudzam się u Niej 3,5 m-ca i schudłam 20kg. Jedyne co musiałam dokupić to
        witaminy i wapno (producent dowolny).
    • Gość: GOŚĆ Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.centertel.pl 18.12.06, 11:54
      a gdzie zrobic na Dolnym Śląsku liposukcje z ud i brzucha?
      Czy ktoś słyszał o dobrym ośrodku, w miarę tanim?
      • Gość: as Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.06, 18:02
        Porada specjalisty:Chcesz schudnąc? to nie żryj albo poproś żeby ktoś zamykał
        przed tobą lodówkę na kutkę i dresy na cielsko i zachrzaniaj biegiem do parku!.
        • Gość: GOSĆ Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.centertel.pl 27.12.06, 13:18
          Chodzi mi o radę, a nie złośliwości.
          • joko5 Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? 27.12.06, 19:40
            Ten gabinet jest bardzo znany:
            www.niemkiewicz.pl/
            i ten też jest bardzo znany:
            www.knakiewicz.wroc.pl/kontakt/kontakt.htm
            Nie kieruj się ceną to bardzo zły doradca.
            • Gość: gość Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.centertel.pl 28.12.06, 10:28
              bardzo dziękuje, podzwonię, popytam.
    • Gość: tomasz Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: 156.17.170.* 08.01.07, 12:24
      ja się odchudzałem rok temu.Konkretna, wymagająca, trzeba z nia
      wspołpracować.Mi to odpowiadało
    • Gość: mama Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 06:54
      Czy doktor pracuje z małymi dziećmi?Albo może ktoś słyszał o lekarzu
      odchudzzjącym dzieci?
      • joko5 Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? 14.02.07, 08:34
        Czy córka ma prawdziwy problem, jest otyła czy tylko ma "troszkę ciałka".
        Pytałam się dr kiedyś, czy odchudza małe dzieci i chyba w zasadzie nie, ale
        podejrzewam, że jeśli to prawdziwy problem to może coś poradzić. W zasadzie nie
        odchudza się tak małych dzieci, ale po konsultacji z lekarzem, aby się
        oczywiście dokształcić w temacie dietetyki, możesz zmienić odżywianie córeczki.
        Być może wystarczy więcej warzyw, owoców, zrezygnowanie ze słodyczy, słodkich
        napojów, soków. Zapisz córkę na basen, do kółka tanecznego, na gimnastykę,
        codziennie wychodź z Nią na godzinny spapcer.
    • jwala Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? 19.02.07, 15:55
      Witam.
      A ja polecam wszystkim mającym problemy z nadwagą i chcącym się zdrowo odżywiać
      "Ogród Zdrowia". Spotkania z dietetykiem i ćwiczenia. Indywidualna dieta dla
      każdego. Miło i przyjemnie. Sama w 4 miesiące schudłam 13kg.
      Pozdrawiam
      Aśka
      • Gość: xxx Do Joasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 16:26
        Jak długo trwało twoje odchudzanie- czy jest badanie lekarza wcześniej, czy
        cwiczenia przypominają tradycyjny aerobik- jaka jest cena?
        • jwala Re: Do Joasi 19.02.07, 16:49
          Moja kuracja trwa nadal, bo jeszcze zostało mi kilka zbędnych kilogramów. Cylke
          są 3 miesięczne, na pierwszym spotkaniu jest konsultacja lekarska i dietetyczna.
          Można przyjść, posłuchać na czym to polega i nie zdecydować się, to nic nie
          kosztuje. Za 3 miesiące płaciłam chyba coś ok.600 zł. Szczerze polecam. Jeśli
          chcesz wiedzieć coś więcej zapraszam na adres gazetowy.
          Pozdrawiam
          Aśka.
        • jwala Re: Do Joasi 19.02.07, 16:51
          aaaa...
          ćwiczenia to aerobik na trzech poziomach. Są też ćwiczenia z elementami boksu i
          step.
    • Gość: Lidia Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: 156.17.170.* 21.02.07, 13:16
      ale doktór leczy,nie tylko odchudza, i to bardzo chorych ludzi, np.z cukrzycą.
      • Gość: Andrzej Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.centertel.pl 24.02.07, 17:05
        To prawda, ja chodziłem na Krasińskiego do dr Zmarzły i sporo schudłem.Ona
        prowadzi pacjentów nie tylko grubych, ale też chorych i przede wszystkim
        uczy.To może nie każdemu odpowiada, bo wymaga pracy, a nie tylko małpiego
        powtarzania ćwiczeń.Ja jestem zadowolony.
    • bagi11 Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? 27.02.07, 09:31
      Goraco polecam Pania Doktor schudlam juz 12 kg.
      • Gość: wesy Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 14:18
        dr Zmarzły jest przede wszystkim lekarzem i podchodzi do tematu
        otyłosci /nadwagi kompleksowo,biorac pod uwagę cały organizm pacjenta,czyli
        również schorzenia ewentualnie towarzyszące nadwyżce wagi np
        cukrzyca,nadcisnienie..Dietę dobiera indywidualnie kazdemu pacjentowi,w
        zależnosci od potrzeb.Nie jest to odchudzanie na "wariackich papierach",czyli
        szybki skutek z efektem jojo.Dr Zmarzły nie tylko ustala dietę,ale również
        uczy,jak zmienić typ żywienia,żeby efekty kuracji były trwałe i nie
        pozostawiały uszczerbku na organiżmie.Jest konkretnym,konsekwentnym
        lekarzem.Sama schudłam ok 10 kg w ciagu 4 miesiecy.Poleciłam Jej praktykę paru
        potrzebującym znajomym i u nich też widac juz efekty.
    • Gość: Miki Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: 193.28.0.* 02.03.07, 08:15
      Ja też polecam "Ogród Zdrowia" mój mąż od połowy lipca do grudnia schudł prawie
      30 kg. Dieta jest zdrowa i prosta w przygotowaniu, składniki są normalne, nie
      jakieś udziwnione i nie czuje się głodu. Wiem to bo osobiście mu przygotowuje
      jedzenie. Ważne oczywiście są ćwiczenia, on chodzi 3 razy w tygodniu na boks.
      Pozdraiam
      • Gość: tri Re: Kto odchudzał się u dr Zmarzły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 00:22
        up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka