axial_force 19.06.06, 21:08 nie wiem dlaczego ale staje mi przed oczyma mur berliński i granica korei północnej... czy ci goście z LPR to nie są aby lewicowi agenci...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: LPR toczy wojnę z Berlinem IP: *.poboznego.osiedla.net 19.06.06, 22:14 Ja tam poszedł bym dalej, przekształćmy ten region w prawdziwy Euroregion, a potem ogłośmy niepodległość. A pisolubna część Polski niech sobie zdaje maturę z religii, uczy się patriotyzmu i klepie bidę, że aż piszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: LPR toczy wojnę z Berlinem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:16 Na forum jest klotnia Miasto - Wiocha. I tyle. Pluralizm kontra Zamordyzm. Rzeczowosc kontra Histeria. Miasto a LPR + PIS + Samoobrona - jest jak ogien i woda. To co jest dobre na Kozia Wolke - w miescie szans nie ma. W miescie kazdy musi sie liczyc z ostra krytyka. Taka ci juz uroda pluralistycznego miasta. P. S. Moze wiocha ma po prostu inna strukture mozgu od ludzi z miasta ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Ale Zartownisie sie na forum znalezli... IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 19.06.06, 22:29 Ale Zartownisie na forum sie znalezli... Wklejajcie sobie moje wypowiedzi bez mojej zgody. Dobrze wam zrobilo ! Moje szwajcarskie IP: *cybernet.ch jest nie do podrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Ze Szwajcarii: LPR chce Zelaznej Kurtyny. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 19.06.06, 22:33 LPR chce Zelaznej Kurtyny. WszechWiocha. I tyle. P. S. Pakowac manatki i won na Sciane Wschodnia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (nie)POPRAWNY Re: Ze Szwajcarii: LPR chce Zelaznej Kurtyny. IP: *.wa.bigpond.net.au 22.06.06, 09:33 Ty Lidka ! Czemu przestalas brac tabletki przeciw "zajobowi" ? Moze Ci sie tak pogorszyc ze wylondujesz w wariatkowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrus Glupata LPR bije wszelkie granice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:46 Czas jechac za granice :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: LPR toczy wojnę z Berlinem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:51 zaczyna byc coraz wiekszy kabaret!!!!!!!!!!!!! niedlugo wszyscy inteligentni wyjada i zostanie ciemna masa slepo kochajaca wodza narodu z PIS oraz ksiecia Giertycha! tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manwe Re: LPR toczy wojnę z Berlinem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.06, 00:01 ok, nie za wasze pieniadze - wyjezdzajcie stad i podatki placcie np. w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz euroregion w dawnych granichach 3 rzeszy IP: 62.29.170.* 20.06.06, 11:03 nie martwi was to ani troche ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prysiu Re: euroregion w dawnych granichach 3 rzeszy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.06, 14:47 Ani trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: LPR toczy wojnę z Berlinem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:52 Szyte grubymi nićmi plany niemieckich łobuzów. Tylko głupi da się na to nabrać. Sześćdziesiąt kilka lat temu wymordowali miliony Polaków, a teraz chcą zawłaszczyć polskie terytorium?! Równoległy plan do konstytucji UE czy kontynuacja? pomimo że konstytucja do kosza. Dobrze, że mamy LPR i PiS bo dranie z SLD sprzedali by i to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Przez LPR + PiS Polska sie rozpada, jak prochno ! IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 20.06.06, 15:45 Mlodzi ludzie masowo uciekaja za Odre i Nyse. Jest zapasc demograficzna. Strach myslec o posiadaniu dzieci. Za 4 lata bedzie masowy wysyp emerytow - nie bedzie kasy na emerytury. Polska B - to III Swiat bez absolutnie zadnych perspektyw. Panuje buracki zamordyzm i biurokratyzm centralistyczny. Przez LPR + PiS Polska sie rozpada, jak stary sprochnialy konfesional ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Probuja wszystkiego IP: *.rz.uni-rostock.de 20.06.06, 22:59 zeby odzyskac przedwojenne tereny...? Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Zdelegalizowac LPR na Slasku, powiesic Giertycha.. 21.06.06, 01:31 ....gdy po latach zastoju, zaniedban i dyskryminacji Slask i miasta jak Wroclaw zaczyna powoli integrowac sie znajduja sie nastepne polskie oszolomy imendy, ktore szerza strach, podejrzliwosc, ksenofobie..... Unia w ostanich latach (rowniez przed akcesja) dala wiecej Wroclawiowi srodkow na infrastrukture niz PPL za cale pol wieku.... Wroclaw do dzis nie ma obwodnicy i caly transport ciezarowy trasy A8 (dawnej E12) przejezdza pare ulic od wroclawskiego ratusza....Wroclaw-Breslau, uchodzacy w Rzeszy jako miasto najliczniejszych kosciolow czy mostow, oddal dopiero w ubieglym roku pierwszy most od czasu ostatniej wojny..... Dzis Wroclaw jest prawie nieprzejezdny, bo jednoczesnie naprawia sie miasto w wielu punktach..... Moze to na razie donkoszoteria, ale Wroclaw mierzy wysoko jak chocby EXPO 2012.... Jalta zniszczyla ten region, stawiajac po obu stronach Odry populacje nienawidzace sie wzajemnie.....dzis powoli sie to wszystko normuje....ale LPR i Giertych chca powrotu tych animozji.....oni nie dopuszcza, zeby Wroclaw byl bardziej europejski niz ksenofobiczny, wszechpolski Poznan..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (nie)POPRAWNY Re: Zdelegalizowac LPR na Slasku, powiesic Gierty IP: *.wa.bigpond.net.au 22.06.06, 09:29 Oj heraldek,heraldek! Megalomania tak Ci juz pomieszala w rozumie ze nie Wiesz co piszesz !Co to jest "PPL" ,jakas Partia lwowiakow czy inna cholera? Odpowiedz Link Zgłoś