ubuntulinux 25.06.06, 20:13 A nazwa jej to Lista OPUS DEI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: les poppys Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:41 Nie ma chyba aktualnie lepszego kandydata - bo kto ?? no kto ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: montercristo Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:49 Riccardo Wielki biało-czerwony z s......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 25.06.06, 23:07 Dudkiewicz YES YES YES !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polityczny Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 23:10 I niech żyje PO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO ? Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 23:14 PO, no ok...... po Leperze z Kaczorami, po Giertychu w rządzie; .. PIS w naszym miasteczku już chyba nie ma co szukać, ale pamiętając czasy AWS-u (większość obecnych PIS-owców : Jaroch, Kilian, Natalii Świat etc) róznie może się zdażyć - lepiej by koledzy Oszasta jednak nie wracali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuly Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.madcomputers.pl 25.06.06, 23:45 Lepiej w tym tyglu listy prezydenckiej postawic na ludzi bylej UW - przynajmniej wiadomo, ze z klasa, wyksztalceniem i doswiadczeniem jak Ossowski, Sury czy Guszpit. Rozne srodowiska, a kazdy z nich we wlasnym jest liderem. Z tego co wiem wszyscy bezpartyjni co jest kolejnym atutem. Byly AWS to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UW ? ! Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 01:03 Znaczna część ludzi UW to obecne PO (z wyjątkiem Zdrojewskiego), Ci co pozostali w PD (wspomniany Guszpit) chyba też wypadli z partii. Pozostali albo siedzą, albo mają wyroki : Świebodzice, Kamienna Góra, Polkowice. Nie udała się ta "resztówka". Lepiej jednak niech leci PO bez AWS-u i właśnie tych resztek UW. Tak krzyczeli o tym "Wrocławskim Ratuszu" a potem okazało się, że chyba aby odwrócić od siebie uwagę. Tak też zaczyna być z PIS-em. Oj czarno to widzę. Jeszcze się Zyty pozbyli... teraz bez kota to i myszki będą mogły poharcować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawijanin Schetyna jest śmieszny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.06, 01:37 Platforma nie polowała na stanowiska - a np Teatr Muzyczny - gdzie zwolniono prawie wszystkich artystów by platformiarze mieli dobrze płatne posady (i to np w momencie wyboru bez wymaganego stażu czy ścigani przez prokuraturę - patrz Marek Ignor) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cookie To się nie uda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 07:44 Znając zwyczaje dotrzymywania obietnic przez PiS nie mam złudzeń, że z tej koalicji cokolwiek wyniknie. Jeżeli tylko centrala zobaczy, że nie ma programowego opluwania PO, to zaraz wyśle do Wrocławia pierwszy szereg bulterierów. Panie Dutkiewicz, to się nie uda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helen Re: Schetyna jest śmieszny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 10:20 Teatr muzyczny to nam załatwiła pani Ewa Michnik, bo operetka w starym układzie stanowiła zbyt potężną konkurencję. Żadne z hiper-przedstawień pani Ewy nie równało się Skrzypkowi na Dachu, Zorbie itp. ze starymi aktorami i chórem. Zawsze było na tym sporo widzów, a teraz? My fair lady wystawiona w taki sposób, że po pierwszym akcie chciałam wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Pan Dutkiewicz oszukał swoich wyborców IP: *.eranet.pl 26.06.06, 12:24 Z obiecanek w kampanii wyborczej nic nie wyszło do dzisiaj. Ładny, malowany prezydent, w sam raz na akademie i uroczystości. Nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany a remontow ulic nie dostrzegasz? 26.06.06, 13:50 a inwestycje przy wzgorzu Andersa, na Zernikach (projekt), a pieniadze na obwodnice (zaltwione)? jak sie chce marudzic, to przynajmniej trzeba umiec to uzasadnic. i prezydent Dutkiewicz ma moj glos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwiestopy TAK IP: *.wroclaw.mm.pl 26.06.06, 14:03 Jaki będzie startował na prezydenta RP to też na niego zagłosuję! i oby nam wywalczył "expo 2012".. i jeszcze euro 2010 by się przydało :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapowiedziany nie dostrzegam przydupasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:06 Mierny prezydent i to wszystko w dodatku bufon i megaloman np pomnik JPII - jakie miał projekty nasz ojciec miasta i co zostało zrealizowane? niec jedzie do swojego Mikstadu tam jest jego format niech tam będzie burmistrzem może się wreszcie sprawdzi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: nie dostrzegam przydupasie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.06, 18:45 Gość portalu: zapowiedziany napisał(a): > Mierny prezydent i to wszystko w dodatku bufon i megaloman np pomnik JPII > - jakie miał projekty nasz ojciec miasta i co zostało zrealizowane? > niec jedzie do swojego Mikstadu tam jest jego format niech tam będzie > burmistrzem może się wreszcie sprawdzi!!!!!! A ty cieplaku zapowiedziany jesteś chyba bierny co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkrety Re: a remontow ulic nie dostrzegasz? IP: 82.160.155.* 26.06.06, 17:40 o, znalazł się ktoś z PO. czy mógłbyś wkleić tutaj program kandydata Dutkiewicza sprzed 4 lata? zobaczymy punkt po punkcie ile zostało zrealizowane. bo program coś dziwnym trafem wyparował z sieci już jakiś miesiąc po wygranych wyborach - to chyba o czymś świadczy, nie? to że Dutkiewicz wygra to wcale nie będzie oznaczało, że jest dobry - to będzie oznaczało tylko, że nie było lepszego... Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany nie jestem z PO. PO kibicuje i PO popieram 27.06.06, 10:39 nie mam czasu na wyszukiwanie tego programu. Szczerze mowiac nie interesuje mnie to co obiecywal (z tego co pamietam: inwestycje biznesowe, miejsce rekreacyjno wypoczynkowe, remonty drogi) - inwestycje SA - rekreacyja JEST (wzgorze Andersa i Zerniki - projekt) - remonty drog SA (niektorzy narzekaja, ze nawet za intensywne) rotfl. dla mnie to jest sporo. i mam nadzieje, ze ta ekipa, ktora sprawila, ze Wroclaw wyroznia sie na tle Polski bedzie rzadzila Wroclawiem nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: nie jestem z PO. PO kibicuje i PO popieram IP: *.mat.univie.ac.at 27.06.06, 12:10 Skoro pan tak lubi projekty, to tutaj ma pan znacznie dluzsza liste projektow rekreacyjnych. Tak dluga, ze chyba wystarczy, zeby glosowal pan na Dutkieiwcza do konca zycia :)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=550&w=42077748&a=42196114 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanka Wrocław Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 09:52 A ja nie będę głosować na Pana Dutkiewicza, ponieważ za nic ma szarych obywateli i prawo. Dosyć już mam głośnych imprez w mojej okolicy. A rozpoczynanie głośnego koncertu po godz 22 w środku tygodnia to już przesada. Czyżby miasto Wrocław nie obowiązywała cisza nocna. Proponuje żeby Pan Prezydent urządził parę nocnych koncertów swoim sąsiadom w Ramiszowie. Na pewno zyska ich poparcie w nadchodzących wyborach. Mieszkanka okolic Nowego Tagu po 3 nieprzespanych nocach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo hihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:04 jeśli ten hałasik mialby przesadzac o reelekcji, to byłaby zabawa tu sie jednak rozchodzi o znacznie wiekszy szmal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.06, 11:55 Gość portalu: Mieszkanka Wrocław napisał(a): > A ja nie będę głosować na Pana Dutkiewicza, ponieważ za nic ma szarych > obywateli i prawo. Dosyć już mam głośnych imprez w mojej okolicy. A > rozpoczynanie głośnego koncertu po godz 22 w środku tygodnia to już przesada. > Czyżby miasto Wrocław nie obowiązywała cisza nocna. Proponuje żeby Pan > Prezydent urządził parę nocnych koncertów swoim sąsiadom w Ramiszowie. Na pewno > > zyska ich poparcie w nadchodzących wyborach. Mieszkanka okolic Nowego Tagu po > 3 nieprzespanych nocach. Nie pasuje ci życie w mieście, to wyprowadż się na wieś albo do lasu. Będziesz miała ciszę i spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika:). Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:41 Popieram pana Dutkiewicza bo to sprawny gospodarz Naszego Miasta. Liczę również bardzo na to, że wystawi swoją listę jako kandydat niezależny, listę złożoną z osób, które nie są dzisiaj w układzie PO czy PIS-u. Podobał mi się wcześniejszy post gdzie pisano o ludziach których znają poszczególne środowiska, starszego pokolenia jak p.Ossowski, młodego jak Wojtek Sury czy z niezależnie od wieku :), są to aktywni radni osiedlowi, bo to jest sól naszego Miasta Wrocławia. Z daleka od układów, a bliżej zwykłych ludzi. Moi znajomi myślą podobnie bo wbrew pozorom o tym także rozmawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:14 hiih aktywni nigdy o nich nie slyszalem ani nigdy nie widzialem na oczy oni sa chyba HIPERAKTYWNI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.madcomputers.pl 27.06.06, 22:45 > hiih aktywni nigdy o nich nie slyszalem ani nigdy nie widzialem na oczy. Pani, a moze panie (vide nick) mamusio, faktycznie chyba oprocz nowych odcinkow "Na wspolnej" nigdy o nich ani nie slyszalas/slyszales, ale spoko Marian wkrotce ozeni sie z Bozena, wiec jest po co zyc. Ale dramat :))). Odpowiedz Link Zgłoś