Dodaj do ulubionych

Kandydat Dutkiewicz

25.06.06, 20:13
A nazwa jej to Lista OPUS DEI
Obserwuj wątek
    • Gość: les poppys Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:41
      Nie ma chyba aktualnie lepszego kandydata - bo kto ??

no kto ??
      • Gość: montercristo Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:49
        Riccardo Wielki biało-czerwony z s.........
      • Gość: student Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 25.06.06, 23:07
        Dudkiewicz YES YES YES !!
        • Gość: Polityczny Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 23:10
          I niech żyje PO !
          • Gość: PO ? Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 23:14
            PO, no ok...... po Leperze z Kaczorami, po Giertychu w rządzie; .. PIS w
            naszym miasteczku już chyba nie ma co szukać, ale pamiętając czasy AWS-u
            (większość obecnych PIS-owców : Jaroch, Kilian, Natalii Świat etc) róznie może
            się zdażyć - lepiej by koledzy Oszasta jednak nie wracali.
            • Gość: tuly Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.madcomputers.pl 25.06.06, 23:45
              Lepiej w tym tyglu listy prezydenckiej postawic na ludzi bylej UW -
              przynajmniej wiadomo, ze z klasa, wyksztalceniem i doswiadczeniem jak Ossowski,
              Sury czy Guszpit. Rozne srodowiska, a kazdy z nich we wlasnym jest liderem. Z
              tego co wiem wszyscy bezpartyjni co jest kolejnym atutem. Byly AWS to dno.
              • Gość: UW ? ! Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 01:03
                Znaczna część ludzi UW to obecne PO (z wyjątkiem Zdrojewskiego), Ci co
                pozostali w PD (wspomniany Guszpit) chyba też wypadli z partii. Pozostali albo
                siedzą, albo mają wyroki : Świebodzice, Kamienna Góra, Polkowice. Nie udała się
                ta "resztówka". Lepiej jednak niech leci PO bez AWS-u i właśnie tych resztek
                UW. Tak krzyczeli o tym "Wrocławskim Ratuszu" a potem okazało się, że chyba aby
                odwrócić od siebie uwagę. Tak też zaczyna być z PIS-em. Oj czarno to widzę.
                Jeszcze się Zyty pozbyli... teraz bez kota to i myszki będą mogły poharcować.
    • Gość: wroclawijanin Schetyna jest śmieszny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.06, 01:37
      Platforma nie polowała na stanowiska - a np Teatr Muzyczny - gdzie zwolniono
      prawie wszystkich artystów by platformiarze mieli dobrze płatne posady (i to np
      w momencie wyboru bez wymaganego stażu czy ścigani przez prokuraturę - patrz
      Marek Ignor)
      • Gość: cookie To się nie uda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 07:44
        Znając zwyczaje dotrzymywania obietnic przez PiS nie mam złudzeń, że z tej
        koalicji cokolwiek wyniknie.
        Jeżeli tylko centrala zobaczy, że nie ma programowego opluwania PO, to zaraz
        wyśle do Wrocławia pierwszy szereg bulterierów.

Panie Dutkiewicz, to się nie uda!!!
      • Gość: helen Re: Schetyna jest śmieszny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 10:20
        Teatr muzyczny to nam załatwiła pani Ewa Michnik, bo operetka w starym układzie
        stanowiła zbyt potężną konkurencję. Żadne z hiper-przedstawień pani Ewy nie
        równało się Skrzypkowi na Dachu, Zorbie itp. ze starymi aktorami i chórem.
        Zawsze było na tym sporo widzów, a teraz? My fair lady wystawiona w taki sposób,
        że po pierwszym akcie chciałam wyjść.
        • Gość: kot Pan Dutkiewicz oszukał swoich wyborców IP: *.eranet.pl 26.06.06, 12:24
          Z obiecanek w kampanii wyborczej nic nie wyszło do dzisiaj.
          Ładny, malowany prezydent, w sam raz na akademie i uroczystości.
          Nic więcej.
          • niezapowiedziany a remontow ulic nie dostrzegasz? 26.06.06, 13:50
            a inwestycje przy wzgorzu Andersa, na Zernikach (projekt), a pieniadze na
            obwodnice (zaltwione)?

jak sie chce marudzic, to przynajmniej trzeba umiec to uzasadnic. i prezydent
            Dutkiewicz ma moj glos
            • Gość: dwiestopy TAK IP: *.wroclaw.mm.pl 26.06.06, 14:03
              Jaki będzie startował na prezydenta RP to też na niego zagłosuję!
              i oby nam wywalczył "expo 2012".. i jeszcze euro 2010 by się przydało :D
            • Gość: zapowiedziany nie dostrzegam przydupasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:06
              Mierny prezydent i to wszystko w dodatku bufon i megaloman np pomnik JPII
              - jakie miał projekty nasz ojciec miasta i co zostało zrealizowane?
              niec jedzie do swojego Mikstadu tam jest jego format niech tam będzie
              burmistrzem może się wreszcie sprawdzi!!!!!!
              • Gość: ??? Re: nie dostrzegam przydupasie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.06, 18:45
                Gość portalu: zapowiedziany napisał(a):

> Mierny prezydent i to wszystko w dodatku bufon i megaloman np pomnik JPII
                > - jakie miał projekty nasz ojciec miasta i co zostało zrealizowane?
                > niec jedzie do swojego Mikstadu tam jest jego format niech tam będzie
                > burmistrzem może się wreszcie sprawdzi!!!!!!

A ty cieplaku zapowiedziany jesteś chyba bierny co?
            • Gość: konkrety Re: a remontow ulic nie dostrzegasz? IP: 82.160.155.* 26.06.06, 17:40
              o, znalazł się ktoś z PO. czy mógłbyś wkleić tutaj program kandydata Dutkiewicza
              sprzed 4 lata? zobaczymy punkt po punkcie ile zostało zrealizowane. bo program
              coś dziwnym trafem wyparował z sieci już jakiś miesiąc po wygranych wyborach -
              to chyba o czymś świadczy, nie?

to że Dutkiewicz wygra to wcale nie będzie oznaczało, że jest dobry - to będzie
              oznaczało tylko, że nie było lepszego...
              • niezapowiedziany nie jestem z PO. PO kibicuje i PO popieram 27.06.06, 10:39
                nie mam czasu na wyszukiwanie tego programu. Szczerze mowiac nie interesuje
                mnie to co obiecywal (z tego co pamietam: inwestycje biznesowe, miejsce
                rekreacyjno wypoczynkowe, remonty drogi)

- inwestycje SA
                - rekreacyja JEST (wzgorze Andersa i Zerniki - projekt)
                - remonty drog SA (niektorzy narzekaja, ze nawet za intensywne) rotfl.

dla mnie to jest sporo. i mam nadzieje, ze ta ekipa, ktora sprawila, ze Wroclaw
                wyroznia sie na tle Polski bedzie rzadzila Wroclawiem nadal.
                • Gość: wojtek Re: nie jestem z PO. PO kibicuje i PO popieram IP: *.mat.univie.ac.at 27.06.06, 12:10
                  Skoro pan tak lubi projekty, to tutaj ma pan znacznie dluzsza liste projektow
                  rekreacyjnych. Tak dluga, ze chyba wystarczy, zeby glosowal pan na Dutkieiwcza
                  do konca zycia :))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=550&w=42077748&a=42196114
    • Gość: Mieszkanka Wrocław Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 09:52
      A ja nie będę głosować na Pana Dutkiewicza, ponieważ za nic ma szarych
      obywateli i prawo. Dosyć już mam głośnych imprez w mojej okolicy. A
      rozpoczynanie głośnego koncertu po godz 22 w środku tygodnia to już przesada.
      Czyżby miasto Wrocław nie obowiązywała cisza nocna. Proponuje żeby Pan
      Prezydent urządził parę nocnych koncertów swoim sąsiadom w Ramiszowie. Na pewno
      zyska ich poparcie w nadchodzących wyborach. Mieszkanka okolic Nowego Tagu po
      3 nieprzespanych nocach.
      • Gość: elo hihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:04
        jeśli ten hałasik mialby przesadzac o reelekcji, to byłaby zabawa

tu sie jednak rozchodzi o znacznie wiekszy szmal :)
      • Gość: Helena Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.06, 11:55
        Gość portalu: Mieszkanka Wrocław napisał(a):

> A ja nie będę głosować na Pana Dutkiewicza, ponieważ za nic ma szarych
        > obywateli i prawo. Dosyć już mam głośnych imprez w mojej okolicy. A
        > rozpoczynanie głośnego koncertu po godz 22 w środku tygodnia to już przesada.
        > Czyżby miasto Wrocław nie obowiązywała cisza nocna. Proponuje żeby Pan
        > Prezydent urządził parę nocnych koncertów swoim sąsiadom w Ramiszowie. Na
        pewno
        >
        > zyska ich poparcie w nadchodzących wyborach. Mieszkanka okolic Nowego Tagu po
        > 3 nieprzespanych nocach.

Nie pasuje ci życie w mieście, to wyprowadż się na wieś albo do lasu. Będziesz
        miała ciszę i spokój.
        • Gość: mika:). Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:41
          Popieram pana Dutkiewicza bo to sprawny gospodarz Naszego Miasta. Liczę również
          bardzo na to, że wystawi swoją listę jako kandydat niezależny, listę złożoną z
          osób, które nie są dzisiaj w układzie PO czy PIS-u. Podobał mi się wcześniejszy
          post gdzie pisano o ludziach których znają poszczególne środowiska, starszego
          pokolenia jak p.Ossowski, młodego jak Wojtek Sury czy z niezależnie od
          wieku :), są to aktywni radni osiedlowi, bo to jest sól naszego Miasta
          Wrocławia. Z daleka od układów, a bliżej zwykłych ludzi. Moi znajomi myślą
          podobnie bo wbrew pozorom o tym także rozmawiają.
          • Gość: mamusia Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:14
            hiih aktywni

nigdy o nich nie slyszalem ani nigdy nie widzialem na oczy

oni sa chyba HIPERAKTYWNI!
            • Gość: marianna Re: Kandydat Dutkiewicz IP: *.madcomputers.pl 27.06.06, 22:45
              > hiih aktywni nigdy o nich nie slyszalem ani nigdy nie widzialem na oczy.

Pani, a moze panie (vide nick) mamusio, faktycznie chyba oprocz nowych
              odcinkow "Na wspolnej" nigdy o nich ani nie slyszalas/slyszales, ale spoko
              Marian wkrotce ozeni sie z Bozena, wiec jest po co zyc. Ale dramat :))).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka