martiii13 02.07.06, 22:26 Chodzi mi o to centrum na ul. Kwidzyńskiej, zastanawiam sie,czy nie wykupic sobie do niego abonamentu w ramach ubezpieczenia z PZU.Jacy sa tam lekarze,glownie pediatra, internista, jakie amcie opinie o tym centrum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewkr Re: centrum medyczne LIM-opinie 26.07.06, 13:07 Hej my nalezymy do LIM-a w Rynku i jestem bardzo zadowolona pediatra super i lekarz rodzinny też. Rzadko chodzę bo nie ma takiej potrzeby ale jeśli już coś się dzieje to obsługa jest na najwyższym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaala Re: centrum medyczne LIM-opinie 08.08.06, 17:00 Witam, ja rownie znaleze do LIMu i jestem bardzo zadowolona. Chodzilam tam przez cala ciaze, robilam wszystkie niezbedne badania i bylam b. zadowolona. Jak na razie korzystalam z uslug ginekologa (dr Pajtasz - polecam :))ortopedy i stomatologa. Podejscie do pacjenta b. profesionalne i co najwazniejsze dzwonisz umawiasz sie na godzine i nie musisz czekac w nieskonczonosc az ktos laskawie Cie przyjmie do lekarza. Wszyscy b. mili i uczynni. Od wrzesnia zapisuje tam cala rodzine:) Ja LIM sprawdzilam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agalew Re: centrum medyczne LIM-opinie 21.08.06, 23:14 a ile kosztuje składka miesieczna? Odpowiedz Link Zgłoś