Gość: artful IP: 195.117.149.* 04.02.03, 09:24 Standard and Poor's zmienił perspektywę ratingu dla Wrocławia na negatywną. Więcej w www.wp.pl/r/9f. Pozdrawiam artful Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wernyhor Rating,wedzonka i ja:)) IP: *.policom.com.pl 04.02.03, 14:41 A nie mówiłem... Zdroju wróć! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Rating,wedzonka i ja:)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.03, 21:39 Gość portalu: Wernyhor napisał(a): > A nie mówiłem... > > Zdroju wróć! > > pozdr. Geju dymany przez wlasnego ojca, znow palo kartoflana zaczynasz? mam wrocic na wasze forum? chcesz tego smieciozerco? Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Re: Rating,wedzonka i ja:)) 05.02.03, 15:16 Gość portalu: Wernyhor napisał(a): > A nie mówiłem... > > Zdroju wróć! Zlote slowa! www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=72&w=4499036&a=4503402 > > pozdr. Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Informacja PAP dla przyszłych inwestorów :((( IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 21:50 Gość portalu: artful napisał(a): > Standard and Poor's zmienił perspektywę ratingu dla Wrocławia na negatywną. > > Więcej w <a href="http://www.wp.pl/r/9f."target="_blank">www.wp.pl/r/9f.</a> > > Pozdrawiam > artful a ja milczałem od pewnego czasu, chciałem nie sprawić przykrości wrocławiawianom, najwyraźniej artful mnie ubiegł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Informacja PAP dla przyszłych inwestorów :((( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.03, 21:56 Gość portalu: P.B napisał(a): > a ja milczałem od pewnego czasu, chciałem nie sprawić przykrości > wrocławiawianom, najwyraźniej artful mnie ubiegł Nie trzeba było.Zadna przykrosc.Jesli ludzie z tej firmy twierdzą,że jak ograniczymy inwestycje to nam podwyższą ten wskaznik to chyba są p... Łaski bez.Jak sytuacja w kraju sie nie poprawi to obniżą ratingi Polsce(juz dochodzimy do 50% zadłużenia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Informacja PAP dla przyszłych inwestorów :((( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.03, 11:31 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: artful napisał(a): > > > Standard and Poor's zmienił perspektywę ratingu dla Wrocławia na negatywną > . > > > > Więcej w <a href="http://www.wp.pl/r/9f."target="_blank">www.wp.pl/r > /9f.</a> > > > > Pozdrawiam > > artful > > a ja milczałem od pewnego czasu, chciałem nie sprawić przykrości > wrocławiawianom, najwyraźniej artful mnie ubiegł ocho nastepny gej z kartoflandi sie pojawil. to znak, ze czas wrocic na poznanskie forum. pb - lysa palo znow mnie wywolales cieplaku. juz masz przerabane! Odpowiedz Link Zgłoś
talkinghead Re: Informacja PAP dla przyszłych inwestorów :((( 07.02.03, 10:48 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: artful napisał(a): > > > Standard and Poor's zmienił perspektywę ratingu dla Wrocławia na negatywną > . > > > > Więcej w <a href="http://www.wp.pl/r/9f."target="_blank">www.wp.pl/r > /9f.</a> > > > > Pozdrawiam > > artful > > a ja milczałem od pewnego czasu, chciałem nie sprawić przykrości > wrocławiawianom, najwyraźniej artful mnie ubiegł rating swiadczy raczej o sytuacji finansowej. imlepszy tym latwiej sprzedac obligacje, wziac kredyt. o ratingu moze decydowac tez sytuacja w kraju. a trudno tez porownac rating s&p i moody'sa. A+ negatywne jest lepsze od A pozytywnego. spojrzmy na berlin. fatalny budzet, podejrzewam ze podobnie z ratingiem (jesli nadal wysoki to pewnie zleci na leb na szyje) a miasto... wspaniale. mozna miec wspanialy rating i do dupy inwestycje i vice versa. oczywiscie P.B zaraz wykroi wlasna (wlasna) analize wyzszosci swiat bozego narodzenia nad swietami wielkiej nocy. ale taka juz wlasciwosc forum ze mozna pisac i w ten sposob. pzdr th. Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Re: Informacja raczej dla kredytodawcow :) 05.02.03, 15:23 Bo dla inwestorow jest to raczej potwierdzenie ze tu sie dynamicznie inwestuje w infrastrukture, a wiec ze tu jest przyszlosc. W latach 70 na skraju bankructwa stanal Nowy Jork - mimo ze byl i jest niekwestionowanym centrum swiatowych finansow. Wroclawiowi do bankructwa jeszcze daleko, choc centrum leasingu na skale polska juz zostal! :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś