Dodaj do ulubionych

Targi nieruchomości w Cannes

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.03, 09:51
"Warszawa wyda ponad pół miliona złotych na stoisko na targach nieruchomości
w Cannes we Francji. - To dobra inwestycja, jeszcze na tym zarobimy -
uspokajają władze miasta..."
A jak Wrocław szykuje się do tych targów?
Czy dzieki tym targom uda się sprzedać teren tzw. Centru Połudiowego?
Jak na razie we Wrocławiu cisza nic sie nie mówi, żeby potem się nie okazało,
że władze wrocławia coś przegapiły!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: Targi nieruchomości w Cannes IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.03, 10:58
      Gość portalu: lkj napisał(a):

> "Warszawa wyda ponad pół miliona złotych na stoisko na targach nieruchomości
      > w Cannes we Francji. - To dobra inwestycja, jeszcze na tym zarobimy -
      > uspokajają władze miasta..."
      > A jak Wrocław szykuje się do tych targów?
      > Czy dzieki tym targom uda się sprzedać teren tzw. Centru Połudiowego?
      > Jak na razie we Wrocławiu cisza nic sie nie mówi, żeby potem się nie
      okazało,
      > że władze wrocławia coś przegapiły!!!

Wrocław już w tamtym roku a może i dłużej był na tych targach.Co do centrum
      połsdniowego to teren ten nie będsie sprzedany.Miasto wejdzie w spóke z
      ewentualnym inwestorem.
      • Gość: 517 Re: Targi nieruchomości w Cannes IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 11:29
        Rafis, jak sie nie znasz to nic nie pisz. Ten sam artykuł mówi o tym ze stoisko
        Warszawy będzie największe. A poza tym w tamtym roku stoisko było trzecim
        największym na targach. Warszawa jest na MAPICu od lat.
        Nie pozwól sie zaślepić swoja nienawiścią do dynamiki pewnego miasta. :)
        • Gość: Rafis Re: Targi nieruchomości w Cannes IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.03, 11:57
          Gość portalu: 517 napisał(a):

> Rafis, jak sie nie znasz to nic nie pisz. Ten sam artykuł mówi o tym ze
          stoisko
          >
          > Warszawy będzie największe. A poza tym w tamtym roku stoisko było trzecim
          > największym na targach. Warszawa jest na MAPICu od lat.
          > Nie pozwól sie zaślepić swoja nienawiścią do dynamiki pewnego miasta. :)

Coi do mojego postu to nie wspomniałem w nim o Warszawie.Słowo "a może i
          dłużej" tyczyło sie obecnosci Wrocławia-wiem,że był w tamtym roku ale nie
          jestem pewien czy wczesniej też.
          Co do dynamiki to jej nie kwestionuje.Jest najwieksza.Jedyne co mnie denerwuje
          to sposób jej osiagania :) Chce wolnej konkurencji!!!
          • Gość: 517 Re: Targi nieruchomości w Cannes IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 19:52
            "Wrocław już w tamtym roku a może i dłużej był na tych targach."

Nie wiem ja dla was, ale dla mnie ta wypowiedz oznacza nic wiecej jak: Wrocław
            był juz tam rok temu, a Warszawa dopiero w tym roku. Co oczywiscie prawda nie
            jest.
            Rafis, co do sposobu zdobywania inwestycji to obawiam sie ze nie ma na swiecie
            stolicy, ktora nie ma profitow z tego ze jest stolica...
            asd, myślałem ze ty jestes rozsądniejszy, szczególnie jak jedziemy razem na PB.
            A tu widze ze kompleksiki wychodzą.
            • Gość: Rafis Re: Targi nieruchomości w Cannes IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.03, 00:12

> "Wrocław już w tamtym roku a może i dłużej był na tych targach."
              >
              > Nie wiem ja dla was, ale dla mnie ta wypowiedz oznacza nic wiecej jak:
              Wrocław
              > był juz tam rok temu, a Warszawa dopiero w tym roku. Co oczywiscie prawda
              nie
              > jest.

Chłopie daj sobie spokój.Myslisz,że cały dzien myśle o stolicy Mazowsza.Masz
              już chyb ajakąś manie przesladowczą :)
        • Gość: asd Re: Targi nieruchomości w Cannes IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.03, 12:19

> Rafis, jak sie nie znasz to nic nie pisz. Ten sam artykuł mówi o tym ze
          stoisko
          >
          > Warszawy będzie największe. A poza tym w tamtym roku stoisko było trzecim
          > największym na targach. Warszawa jest na MAPICu od lat.
          > Nie pozwól sie zaślepić swoja nienawiścią do dynamiki pewnego miasta. :)

wszawski penisie, przeczytaj debilu jeszcze raz post Rafisa!!!!!! czy on
          napisal cos o wszawce na tych targach? nie, wiec nie pierdol swoich glodnych
          tekstow dla potluczonych!!!!!!!!!!!!!! wypierdalaj z tego forum na swoje forum
          blaszakow i rozwalajacych sie bud pod palacem kultury i nauki mongole
          jeden!!!!!!!!!!!
          • heweliusz9 Re: Targi nieruchomości w Cannes 11.02.03, 18:37
            Poznan będzie miał chyba 2 pod względem wielkości o Wrocław jedno z
            najmniejszych hehe pewnie pochwala się fontanną :))
            • Gość: asd Re: Targi nieruchomości w Cannes IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.03, 18:39
              heweliusz9 napisał:

> Poznan będzie miał chyba 2 pod względem wielkości o Wrocław jedno z
              > najmniejszych hehe pewnie pochwala się fontanną :))

poznan jako glowna atrakcje swojego stoiska wystawi pb i kazdy zwiedzajacy -
              potencjalny inwestor bedzie mogl zerznac pb w dupsko!!!!!!!!!!!
              • Gość: coralgol Re: Targi nieruchomości w Cannes IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 19:52
                czy wrołcław będzie reprezentował inż M.Winkowski - weteran wielu wyjazdów z
                których nic dla gminy nie wynikło - co za kariera - tyle spraw pozawalał i
                dalej dyrektor - temu głowa nie potrzebna wystarczą plecy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka