Dodaj do ulubionych

Przyszła studentka AR prosi o pomoc miłych ludzi

04.08.06, 18:28
Witam. OD października zaczynam studia na AR kierunek Weterynaria. Wstyd się przyznać, ale jestem kompletnie zielona, dlatego chętnie przeczytam wasze porady, wskazówki, komentarze, Jak się studiuje? O czym powinnam wiedzieć? Jaki Dom studencki jest dobry, ile kosztuje? A może mieszkanie bardziej się opłaca? Jakieś wasze sprawdzone pomysły na tanie życie we Wrocławiu? Ciekawe miejsca, ludzie, wydarzenia?? ZA wszystkie wasze posty będę bardzo wdzięczna:):)
vovina
Obserwuj wątek
    • Gość: mama studentki Re: Przyszła studentka AR prosi o pomoc miłych lu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 18:39
      Moja córka bardzo sobie chwali tę uczelnię. AR ma swoją stronę i na niej fora
      dla różnych kierunków. Zajrzyj tam.
      • Gość: vovina Re: Przyszła studentka AR prosi o pomoc miłych lu IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 04.08.06, 23:19
        no własnie forum wet nie działa .Szukam i szukam , moze znajde coś w koncu :)
    • beretelwi Re: Przyszła studentka AR prosi o pomoc miłych lu 04.08.06, 18:54
      Witam
      Nic nie bede doradzal.... to nie ma sensu. Ale pamietam powrot do domu
      tramwajem zaraz po zajeciach, swojego czasu....., jest godzina 22:30, miesiac
      maj, rok bodajze 1983, tramwaj numer 17, przystanek niedaleko Poltegoru.
      smierdzi w tramwaju padlina rowno!!!!!!!!!!!!!!!
      Kolezanka nerwowo upycha cos w torebce.....
      Tu nalezy zaznaczyc, ze ja studiowalem na AR na Wydziale Rolniczym a ona na
      Weterynarii. Ja sie jej pytam co tam chowasz? a Ona na to:
      "mam tu noge psa, ktora buchnelam z prosektorium, zeby nauczyc sie kosci do
      kolokwium"
      no i co Ty na to???????
      Pozdrawiam
      ================================
      In Googlis non est, ergo non est
      • kielczow2003 Re: Przyszła studentka AR prosi o pomoc miłych lu 04.08.06, 19:10
        No wiesz 1982 rok to juz prehistoria kolego tego dziecka jeszcze na swiecie nie
        bylo a ja mialem 4 latka. wiesz to tak jakbys opowiadal o wyrywaniu zebow XIX
        wiecznymi metodami
        • kielczow2003 1983!!!!!! 04.08.06, 19:11
          Oczywiście:-)
          • beretelwi Re: 1983!!!!!! 09.08.06, 14:39
            eeeeeeeeeeech..... Ty to zawsze musisz swoje 3 grosze powiedziec, z tym ze nie
            na pewno sensownie.....
            Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: Roti Re: Przyszła studentka AR prosi o pomoc miłych lu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 03:24
      pamiętaj żeby zabrać gumy! bo dużo ru..ka na studiach jest a picia jeszcze
      więcej
      • Gość: wetmaster Re: Przyszła studentka AR prosi o pomoc miłych lu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 22:54
        Generalnie na wetce trzeba miec dobrze wyrobione miesnie posladkowe do
        siedzenia na krzeselku przy biureczku, lampce i ksiazkach!. Nie ma bata, wiedze
        trzeba wtloczyc do glowy! Ale kierunek ciekawy i bardzo praktyczny polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka