Gość: krnąbrny IP: *.pl 31.10.01, 22:19 www.brunching.com/cgi/toy-cyborger.cgi i wszystko jasne cyborgi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pafik Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: *.kom-net.pl 01.11.01, 00:55 PAFIK - Positronic Android Fabricated for Infiltration and Killing Strzezcie sie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: *.txucom.net 01.11.01, 03:54 Functional Electronic Replicant Assembled for Nullification Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: 130.225.149.* 01.11.01, 07:55 Melduje sie: Biomechanical Replicant Engineered for Sabotage and Logical Yardwork Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Rozszyfrowalismy chlopakow!! IP: 130.225.149.* 01.11.01, 08:11 Prosze co wychodzi: Lepper = Lifelike Electronic Person Programmed for Exploration and Repair Miller = Mechanical Intelligent Lifeform Limited to Exploration and Repair Od razu widac ze kolesie... Ricardo = Robotic Intelligent Construct Assembled for Repair and Dangerous Observation Krzaklewski = "Names can't be more than seven letters, so use a nickname. How about "Tiger"?" (!!!!) Wrzodak: Wireless Robotic Zombie Optimized for Destruction and Accurate Killing Wreszcie, Sejm = Synthetic Electronic Judo Machine Odpowiedz Link Zgłoś
ketom Re: wiem co znaczą wasze nicki 01.11.01, 10:05 K.E.T.O.M.: Kinetic Electronic Troubleshooting and Observation Machine do usług ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: wiem co znaczą wasze nicki 01.11.01, 11:02 digital intelligent accurate battle and exploration lifeform hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 11:15 B.U.N.I.A.: Biomechanical Upgraded Nocturnal Infiltration Android Odpowiedz Link Zgłoś
choco Re: wiem co znaczą wasze nicki 01.11.01, 21:17 ok..wiec ja jestem Cybernetic Humanoid Optimized for Calculation and Observation!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 22:07 nie jest zle: Mechanical Intelligent Android WROCLAW: Wireless Robotic Organism Calibrated for Logical Assassination and Warfare NICK: Networked Individual Calibrated for Killing FORUM: Facsimile Optimized for Repair and Ultimate Mathematics a moze Facsimile Optimized for Radiculous and Unbelievable Mumbling? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 03:37 Melduje sie Zeta Synthetic Youth Programmed for Exploration and Killing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: 213.77.49.* 02.11.01, 08:24 Mój nawet śmieszny: NELL Networker Electronic Learning Lifeform ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: 192.168.0.* 02.11.01, 10:37 urocze... :) M.A.R.S.H.A Mechanical Android Responsible for Sabotage and Hazardons Assassination Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: 192.168.10.* 02.11.01, 11:18 Słodkie ;-))) Melduje się Journeying Artificial Replicant Optimized for Sabotage and Zoology... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: 211.168.222.* 02.11.01, 13:19 L.E.C.H.I.T.A.: Lifelike Electronic Construct Hardwired for Infiltration and Terran Assassination Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: 130.225.149.* 02.11.01, 13:22 POZNAN = Positronic Obedient Zoology and Nocturnal Assassination Neohuman Odpowiedz Link Zgłoś
maga_22 Re: wiem co znaczą wasze nicki 02.11.01, 22:20 Niezłe! Mechanical Android Generated for Assasination. It's me!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: wiem co znaczą wasze nicki 02.11.01, 23:33 Ciekawe, czy ktoś mi to przetłumaczy. S.S.A.C.Z.E.K.: Synthetic Simulated Android Calibrated for Zealous Exploration and Killing Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: wiem co znaczą wasze nicki 02.11.01, 23:54 moje też nawet śmiechowe..... Mechanical Intelligent Sabotage and Infiltration Unit a spoden - bo ona nie może na forum wejść to ja za niego... Synthetic Person Optimized for Destruction and Efficient Nullification Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monil Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: *.nat.visnet.pl 03.11.01, 02:58 hmm... podobno jestem; Mechanical Obedient Noctural Infiltration Lifeform kłaniam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monil Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: *.nat.visnet.pl 03.11.01, 03:13 ekhm...ssaczek według mojego translatora jesteś: włókno syntetyczne symulowało sztuczny człowiek kalibrował dla gorliwego badania I zabija a Ricardo np,to: Robotic inteligentny buduje gromadziłem dla naprawy i Niebezpieczna obserwacja Wrzodak natomiast to: Bez drutu Robotic żywy trup optymalizował dla zniszczenia i Dokładny zabija :))))) bez obrazy,to tylko mój kompowo - domowy tłumacz :))))) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.01, 19:41 no dobra.... nie znam co prawda angielskiego, ale wpisać się mogę ;-))) T.I.R.S.A.: Transforming Intelligent Repair and Sabotage Android proszę mnie przetłumaczyć ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: *.kom-net.pl 03.11.01, 23:20 Kinky Amoral Killer , Totally Unquenchable Sadist Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 23:38 No sami popatrzcie, czyz nie sympatycznie? Ale dlugo troche trwalo, zanim wyszlo, ze : Z.I.U.T.A.: Zombie Intended for Ultimate Troubleshooting and Assassination Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: 192.168.0.* 04.11.01, 00:04 widzę,że zabawa wielu się spodobała :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monil Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: *.nat.visnet.pl 04.11.01, 01:38 Uruchomiłam translator ...i co widzę? :)))) Tirsa to: Przekształcane inteligentny naprawa i sabotujmy sztuczny człowiek ale to jeszcze nic, bo kaktus to :Perwersyjna amoralna zabójca, całkowicie nienasycona sadysta Ups!Strach się bać! :)) Pozdrawki :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.01, 10:24 Dzięki za tłumaczenie, a zabawa jest przednia. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: wiem co znaczą wasze nicki IP: 156.17.85.* 05.11.01, 09:25 Zgłasza się Humanoid Engineered for Nullification Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: wiem co znaczą wasze nicki 05.11.01, 11:39 O.S.I.E.K.: Obedient Synthetic Individual Engineered for Killing pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
repo Re: wiem co znaczą wasze nicki 05.11.01, 12:50 Robotic Entity Programmed for Observation, do usług. Odpowiedz Link Zgłoś