dkrzysia 17.08.06, 15:47 Mam prosbe. Ile bieze elektryk we Wroclawiu za tzw. 1 punkt? Instalacja zupelnie kladziona od poczatku gdzies 17 punktow. Pytam bo nie chce byc "nacieta" przez elektryka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robak_wroc Re: elektryka 17.08.06, 21:06 24pln/pkt, ale jesli chodzi o elektrykow to bierz mlodsza ekipe/elektryka. starzy elektrycy to w wiekszosci po prostu buce. trafilem na takich ze szlak mnie trafia. caly dom robili... 3 miesiace!! w sumie to jeszcze robia, bo nadal koncza. dzisiaj mieli przyjsc dokonczyc. nie pojawili sie. po prostu partacze na maxa. a dlaczego trwa to tak dlugo? bo chleja! przychodza na kacu, pija w pracy, kiepy rzucaja wszedzie gdzie popadnie, robia max burdel i sie dziwia, ze traktuje sie ich jak palantow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netro Re: elektryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:41 Ja natomiast znam dobrą ekipę i nie jest to kryptoreklama :)U mnie w domu robili kilka lat temu tylko niecały tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
dkrzysia Re: elektryka 30.08.06, 21:46 Tak na marginesie. Po zakladaniu elektryki zostalo mi ok. polowy kabli (z faktury: Przew. 3x1,5 100MYDYP oraz Przew. 3x2,5 100MYDYP) dokladnie moge pomierzyc. Elektryk mowil ze tego do pradu poszlo wiecej. Chetnie sprzedam to co zostalo, koszty remontu troche mnie przerosly. Za 1,5 zaplacilam 179 zl a za 2,5 265 zl. Moze ktos by to kupil za powiedzmy 200 zl? Odpowiedz Link Zgłoś