Gość: gabi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 22:55 CHCIAŁABYM SIE WYBRAC DO WROCŁAWIA DO TEATRU, CO POLECACIE? MAM PRZY OKAZJI PYTANIA, SLYSZALAM, ZE BONASZEWSKI I GONERA CZASAMI GRYWAJA WE WROCŁAWIU, CZY TO PRAWDA? W KTORYCH TEATRACH? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seledynowa Re: NA CO WARTO PRZYCJECHAĆ DO TEATRU? 21.02.03, 23:15 Koniecznie na "Ballady morderców" w Teatrze k2 (ul. Kuźnicza) Utwory Nicka Cave w rewelacyjnym wykonaniu Kingi Preis i Mariusza Drężka. Wstrąsające przeżycie!Byłam już 3 razy, a pewnie jeszcze kiedyś się skuszę Nie na "Miłość i gniew" w Teatrze k2 - zwyczajnie ...nudne. Absolutnie nie na "Przypadek Klary" w Teatrze Polskim - żalośne dosłowne i miejscami prostackie. sel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ren Re: NA CO WARTO PRZYCJECHAĆ DO TEATRU? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.03, 09:34 A ja właśnie polecam Ci "Przypadek Klary". Mogę się dowiedzieć czym wyraża się to "miejscami prostackie" i "żałosne" ?? seledynowa napisała: > Koniecznie na "Ballady morderców" w Teatrze k2 (ul. Kuźnicza) > Utwory Nicka Cave w rewelacyjnym wykonaniu Kingi Preis i Mariusza Drężka. > Wstrąsające przeżycie!Byłam już 3 razy, a pewnie jeszcze kiedyś się skuszę > > Nie na "Miłość i gniew" w Teatrze k2 - zwyczajnie ...nudne. > > Absolutnie nie na "Przypadek Klary" w Teatrze Polskim - żalośne dosłowne i > miejscami prostackie. > sel > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: NA CO WARTO PRZYCJECHAĆ DO TEATRU? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.03, 23:16 Gość portalu: gabi napisał(a): > CHCIAŁABYM SIE WYBRAC DO WROCŁAWIA DO TEATRU, CO POLECACIE? MAM PRZY OKAZJI > PYTANIA, SLYSZALAM, ZE BONASZEWSKI I GONERA CZASAMI GRYWAJA WE WROCŁAWIU, CZY > TO PRAWDA? W KTORYCH TEATRACH? Bonaszewski Mariusz gra jedną z głównych ról w spektaklu "Oczyszczeni" który od czasu do czasu pokazywany jest we Wrocławskim Teatrze Współczesnym. Robert Gonera nie występuję na deskach wrocławskich Teatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: NA CO WARTO PRZYCJECHAĆ DO TEATRU? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 10:07 Proponuje, zajrzec do Co Jest Grane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: NA CO WARTO PRZYCJECHAĆ DO TEATRU? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.03, 16:52 Koniecznie na "Ballady morderców" w Teatrze k2 (ul. Kuźnicza) Utwory Nicka Cave w rewelacyjnym wykonaniu Kingi Preis i Mariusza Drężka. Wstrząsające przeżycie! Byłam już 3 razy, a pewnie jeszcze kiedyś się skuszę Nie na "Miłość i gniew" w Teatrze k2 - zwyczajnie ...nudne. Zapomniałam dodać, że "Miłość i gniew" to nie spektakl teatru k2 tylko wrocławskiej szkoły teatralnej. Grają go u siebie, na swojej scenie na Braniborskiej i czasami w k2 Wygląda na to, że k2 chciało pomóc szkole a teraz dostają bęcki, bo się ich kojarzy z tym rzeczywiście okrutnym gniotem jakim jest "Miłość i gniew". A "Ballady morderców" rzeczywiście są super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober Re: NA CO WARTO PRZYCJECHAĆ DO TEATRU? IP: 62.233.154.* 26.02.03, 09:28 Zadzwoń do teatru k2 i poproś ich aby Ci przesłali mpg z fragmentami ich spektakli. Oni to robią! Poważnie! Podajesz swojego maila i masz. Razem z pełną info na temat spektaklu. Sama ocenisz czy warto czy nie warto do nich iść. Uważam, że to super pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś