josip.brodsky 25.08.06, 11:47 Czyzby tylko RAM? Znacie jeszcze jakies wroclawskie radia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inc. Re: Najbardziej wroclawskie radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 17:02 RAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Re: Najbardziej wroclawskie radio 26.08.06, 16:02 radio horror..., przepraszam - kolor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: Najbardziej wroclawskie radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 16:08 Na kolorze i aplauzie tez maja co 30 minut informacje z miasta, mase konkursow i programow tematycznych? Nie chce uprawiac tutaj taniej reklamy dla RAMu... bardzo rzadko slucham radia obecnie...i zdarzylo mi sie wyjatkowo pare razy posluchac RAMu i od razu przypomniala mi sie stara Eska...lezka sie w oku zakrecila prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Najbardziej wroclawskie radio IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.08.06, 16:35 a dzisiaj Golebski i Janos robia show w Novocainie na Rynku, maja byc zielinski, maznas, zegan, masztalski, miloopa,jacys dj-e i laski spiewajace , od 20 do polnocy i transmisja na antenie, a no i zimny lokiec oczywiscie, do knajpy wstepo wolny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a'tomek Re: Najbardziej wroclawskie radio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.06, 18:27 A co z porannym programem Janosia & Gołębskiego? Wrócili? Wrócą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Najbardziej wroclawskie radio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.06, 15:22 wrócą we wrześniu, czyli juz za parę dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Only Re: Najbardziej wroclawskie radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 18:31 Narazie tylko radio Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Wypierd I miejsce = PRW 102.3 MHz - Tylko i wyłącznie !! IP: *.wroclaw.mm.pl 27.08.06, 11:28 II miejsce - Radio Kolor 90,4 MHz III miejsce - Radio RAM 89,9 MHz Następnych miejsc już nie ma :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Kox Re: I miejsce = PRW 102.3 MHz - Tylko i wyłączn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 20:06 Tylko TOK FM,tzw. wrocławskie radia to zaścianek i prowincja. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Re: I miejsce = PRW 102.3 MHz - Tylko i wyłączn 27.08.06, 20:10 nie jest tak źle, tok i owszem, ale nie przez cały dzień, natomiast polecam ram, zupełnie dorzeczne Odpowiedz Link Zgłoś
zioloplex Wa-Wa 28.08.06, 12:48 radio Wawa, dla mnie to zdecydowanie najlepsze polskie radio, szkoda że w zupełności nie wrocławskie, ale pod tym jedynym wzgklędem nie jestem lokalnym patriotą Odpowiedz Link Zgłoś