Gość: SSC IP: 216.122.144.* 27.08.06, 18:44 tymczasowo pod tym adresem: 66.249.139.178/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jas Re: Skyscrapercity.com dziala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 19:47 panowie,powrót,na całym froncie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g625 Re: Skyscrapercity.com dziala IP: *.Slowianska.k.pL 27.08.06, 19:59 jak komus jeszcze nadal nie udaje sie zalogowac, to jest info co nalezy zrobic - jak zwykle na dole "fpw" i na gorze wszytskich dzialow > announcement Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mroberto Re: Skyscrapercity.com dziala IP: *.chello.pl 27.08.06, 19:59 Gość portalu: SSC napisał(a): > tymczasowo pod tym adresem: 66.249.139.178/ Zbawco! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g625 Re: Skyscrapercity.com dziala IP: *.Slowianska.k.pL 27.08.06, 20:17 jezeli nie mozesz sie zalogowac, to kliknij: www.skyscrapernews.com/dump/hosts a nastepnie zapisz strone (menu: plik > zapisz strone jako) i wybierz katalog: Windows 95/98/Me - c:\windows\ Windows NT/2000/XP Pro - c:\winnt\system32\drivers\etc\ Windows XP Home - c:\windows\system32\drivers\etc\ tam bedzie tylko kilka plikow, wsrod nich plik: hosts (bez zadnego rozszerzenia) i nadpisz go. jezeli miales juz tam cos dopisane, to lepiej dopisac recznie, ale ta solucja jest dla tych, ktorzy raczej nie grzebia w windzie;) no i wylacz proxy jezeli je masz, ale to tez malo kto ma. Odpowiedz Link Zgłoś
bystrzak2000 Re: Skyscrapercity.com dziala 27.08.06, 21:11 Gość portalu: g625 napisał(a): > jezeli nie mozesz sie zalogowac, to kliknij: > www.skyscrapernews.com/dump/hosts > a nastepnie zapisz strone (menu: plik > zapisz strone jako) > i wybierz katalog: > > Windows 95/98/Me - c:\windows\ > Windows NT/2000/XP Pro - c:\winnt\system32\drivers\etc\ > Windows XP Home - c:\windows\system32\drivers\etc\ > > tam bedzie tylko kilka plikow, wsrod nich plik: > hosts > (bez zadnego rozszerzenia) > i nadpisz go. Zrobiłem jak napisałeś, próbuję się zalogować i wyskakuje: POST requests from foreign hosts are not allowed. I co teraz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g625 Re: Skyscrapercity.com dziala IP: *.Slowianska.k.pL 27.08.06, 21:55 po zrobieniu nie powinienes sie logowac - samo pamieta Twoj login, po staremu sproboj jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
bystrzak2000 Re: Skyscrapercity.com dziala 27.08.06, 22:39 Gość portalu: g625 napisał(a): > po zrobieniu nie powinienes sie logowac - samo pamieta Twoj login, po staremu > sproboj jeszcze raz Dzięki :-) Już jest wszystko w porządku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g625 Re: Skyscrapercity.com dziala IP: *.Slowianska.k.pL 27.08.06, 22:56 nie ma za co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Skyscrapercity.com dziala IP: *.magma-net.pl 27.08.06, 23:44 nie wiadomo do kiedy forum będzie funkcjonowało w taki sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g625 Re: Skyscrapercity.com dziala IP: *.crowley.pl 28.08.06, 09:31 poki dnsy sie nie rozpropaguja, ale juz jest chyba oka, zalezy to od miejsca z ktorego klikasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mroberto Re: Skyscrapercity.com dziala IP: *.chello.pl 28.08.06, 20:15 Zrobiłem to jak było napisane pare postów wyżej ale nadal nie jestem zalogowany. Ja zrobiłem to tak dokleiłem do hosta ostatnie 2 linijki z tego pliku na samym dole i zapisałem. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mroberto Re: Skyscrapercity.com dziala IP: *.chello.pl 28.08.06, 20:17 Gość portalu: Mroberto napisał(a): > Zrobiłem to jak było napisane pare postów wyżej ale nadal nie jestem > zalogowany. Ja zrobiłem to tak dokleiłem do hosta ostatnie 2 linijki z tego > pliku na samym dole i zapisałem. Proszę o pomoc. Sorki ale mój komputer zrobił mi psikusa, ale teraz działa prawidłowo. Odpowiedz Link Zgłoś