Gość: hrabiaa IP: 203.197.123.* 04.11.01, 13:12 Pozdrweiam wszystichy, niezadowolonych i zadoiwolonych z Kalkuty. Nie kloccie sie. Swiat i tak jest biedny. My walimy sie po po rogach we Wroclawiu, a bieda nie do opisania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hrabiaa Re: Indie, kalkota IP: 203.197.123.* 05.11.01, 16:15 isis! napisał(a): > Hrabio, czy jesteś tam z panem JB? W zwiazku z tym, JB wita sie z Toba w znany Wam sposob - dlon bez uscisku. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Indie, kalkota 06.11.01, 15:02 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > W zwiazku z tym, JB wita sie z Toba w znany Wam sposob - dlon bez uscisku. Ja też witam JB wsuwem stycznym androidalnym obustronnie kontrolowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Indie, kalkota IP: 213.77.49.* 05.11.01, 17:33 Jak widzisz hrabio na Isis można liczyc nawet za granicą. Ponieważ nikt inny nie kwapi sie do kontunuowania watku, wiec ja Ciebie chociaż pozdrawiam, i stwiedzam, ze chciałabym być tam gdzie ty teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Indie, kalkota IP: 203.197.123.* 05.11.01, 18:47 Wieczor, to 25 C. Jedzenie swietne. Zaluj nell. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Indie, kalkuta IP: 213.77.49.* 05.11.01, 19:01 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Wieczor, to 25 C. Jedzenie swietne. Zaluj nell. Mogę tylko westchnąć, ciaśniej owinąć się ciepłym szalem i podgrzać barszczyk bo zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Indie, kalkota 05.11.01, 22:12 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Wieczor, to 25 C. Jedzenie swietne. Jak jedzonko świetne to i ja żałuję. A jak jedzonko to i popitek, nieprawdaż, hrabioo??? Zaskoczył mnie dzisiejszy telefon od JB. Ale miałam nosa, co? Pozdrówcie ode mnie iskające się małpki. Jaki tam u was czas? Jak tu mamy 22.15? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Indie, kalkota IP: 203.197.123.* 06.11.01, 16:06 isis! napisał(a): > Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > > > Wieczor, to 25 C. Jedzenie swietne. > > Jak jedzonko świetne to i ja żałuję. A jak jedzonko to i popitek, nieprawdaż, > hrabioo??? Zaskoczył mnie dzisiejszy telefon od JB. Ale miałam nosa, co? > Pozdrówcie ode mnie iskające się małpki. Jaki tam u was czas? Jak tu mamy 22.15 > ? Roznica wynosi 4,5 godz. . Jedzenie jest nieco nie nasze. . JB jest miom przyjacielem od lat. Facet jest super, no i zna Indie. Na Forum czas, by zrobic porzadek. Wysylam swych ludzi, by rozwalili Olusiow, robusiow i innych palantow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo44 Re: Indie, kalkota IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.01, 22:16 a co ty pieprzysz człowieku.Czy wszyscy hrabiowie to takie dupki jak ty!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: ble ble ble IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 15:50 O mój osobisty klon. Ale ma takie poglądy jak i ja. To dobrze. Hrabio życzę ci abyś zaraził się w tych Indiach jakimś syfilisem i padł. Forum będzie wolne od dupków. Gdzie twój osobisty dupek roberto? Też w Indiach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: ble ble ble IP: 203.197.123.* 06.11.01, 16:02 Tym razem, Olus wkurzyles mnie. Jestes zwyklym frajerem, zarazonym gowniana goraczka. Wal sie frajerze po rogach. Obiecuje Ci, ze po powrocie z Indii moi ludzie namierza Cie. Uwazaj na siebie na ulicy.Daje Ci slowo, ze jestes zlamnym gowniarzem. To tylko kwestia czasu. Daje sobie 1 tydzien. Zaloze sie, ze po mym powrocie z Indii przestaniesz pisac glupoty i sam sie zglosisz do psychiatry.Uwazaj na wszystkich na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś