bunia_bunia
01.09.06, 10:28
Cześć ! Wiem ze to wąrek raczej na forum komunikacja drogi ale tu, że tak powiem wiecej ludzi przychodzi :)). Czy mozemy zoragnizowac jaką wspólna inicjatywe dotyczącą komunikacji autobusowej. Lada moment zostaną oddane nowe bloki przy Trawowej i do tego te przy Mińskiej i Hłaski i bedzie wieksza makabra niz teraz jest :(. Do tego otworzą nam nowy "sklepik" i juz całkiem.Ja juz nie mówie o korkach jakie sie będą tworzyc ..... Chodzi mi o zwiększenie ilości linii (jakiś nowy kierunek) i ewentualną poprawę jakości (pozostawijącej dużo do życzenia) kursowania 107, 119 i od dziś 319. Dodatkowo przydałoby sie przejscie dla pieszych z sygnalizacją na żądanie. Bo to co jest teraz wieje grozą i trudno je nazwac przejściem dla pieszych :). Mówiąc o inicjatywie myśle o jakimś piśmie do zdiku (moze znajdzie sie ktos, kto by je sklecił) ja moge pomóc :)). Pismo musiałaby podpisac myśle spora liczba mieszkańców (można by je zostawić np>>po uzgodnieniu>> w kiosku bądź Gumisiu).Same telefony nic nie dadzą a tak moze coś uda sie wspólnie......
także KUPĄ MOŚCI PANOWIE I PANIE :D
ps. moze wystarczy jak przedłużą już istniejące 107 gdzieś dalej no ogólnie czekam na odzew i licze na Was Muchoborzanie
>>sorry za literówki ale sie śpieszyłam>>