kazimiera.szuka 03.09.06, 23:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Heraldek Takich kretynow w Polsce maja, do policji sie .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 01:38 ...nawet nie nadaja.... Jezeli jednostka inteligencji jest 1 cjant.... ...to poli-cjant ponoc przewyzsza mili-cjanta.... Ale nawet te poli- to i tak IQ durnia.... Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka2 Będzie jeszcze gorzej 04.09.06, 08:04 Gdy w polskiej oświacie wprowadzaą "złote myśli" wspaniałego Giertycha to do pracy w Policji będziemy sprowadzać kandydatów z zagranicy. Tym idiotycznym pomysłem jest dalsze zmniejszanie w szkołach liczby zajęć z WF i zwiększanie lekcji religii. Idiotyczne pomysły nie tylko zubożają polskie społeczeństwo, ale czynią je również bardziej cherlawym i (niestety) niedorozwiniętym. A może o to chodzi rządzącej koalicji PiS (Paranoi i Śmieszności), LPR i Samoobrony. Przecież ciemnotą łatwiej się rządzi nawet takim kretynom jak Giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
michal04 Czuć wpis człowieka z marginesu... 04.09.06, 08:10 kazimiera.szuka napisała: > Zostac psem to najgorszy syf, jaki moze zdarzyc sie w zyciu, nawet smieciarzem > byc znacznie lepiej. Nic dziwnego, ze sposrod tak wielu dresiarzy przyjeto > tylko kilkudziesieciu, gdyz tym z IQ ponizej 20, nie udalo sie znalezc > dlugopisu w kieszeni, by wypelnic test. W ten sposob psiarnia-dresiarnia > zwiekszyla IQ do srednio 88, liczac z wodzem Krwawym Ludwikiem, ktory zawyza > statystyki o kilka punktow. Powyższy tekst jednoznacznie świadczy, że napisała go osoba z tzw. marginesu społecznego, czyli mająca problemy z prawem. Taką nienawiść do policjantów może żywić tylko osoba często przez tych policjantów przywoływana do porządku. Taką opinię może pisać również osoba, która spędziła "wczasy" w jednym z zakładów karnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: Czuć wpis człowieka z marginesu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:40 Dzięki, Michale, że skomentowałeś wypowiedź tego prymitywa. Zaoszczędziłeś mi trochę czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: Czuć wpis człowieka z marginesu... 04.09.06, 10:19 a co Ty masz wspolnego z policją, że ją bronisz??? ja powiem ci szczerze, mimo tego że nie mam żadnych problemów z prawem, nigdy nie byłam karana to nie wiem czasem czy bardziej mam się bać bandy zakapturzonych pijących piwo na ławce w parku czy policji.ja po prostu policji nie ufam,chciałabym, żeby w jakis sposób to zaufanie zostało odbudowane, ale za każdym razem jak poznaję jakiegoś policjanta to się rozczarowuję i co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Re: Czuć wpis człowieka z marginesu... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.06, 11:59 Jeśli nie dostrzegasz różnicy między swoją wypowiedzią, a wypocinami z pierwszego postu, to masz spory problem. Jaką to straszną krzywdę wyrządziła Ci Policja, że nie wiesz czy bardziej bać się jej, czy przestępców? Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: Czuć wpis człowieka z marginesu... 04.09.06, 13:23 jesli ty nie widzisz róznicy między moją wypowiedzią a pierwszym postem to musze stwierdzić , że to ty masz problem. a z czym? masz problem z rozumieniem tekstu który czytasz.następnym razem przeczytaj to nie raz a 10 razy. może to pomoże ps. jesli wg ciebie zakapturzeni kolesie pijący piwo w parku sa przestępcami to szczerze współczuję bo masz zaburzenia z oceną otaczającej ciebie rzeczywistości.jesli jesteś policjantem to masz tym większy problem w policji każdy kryje swój tyłek i innych.nie możesz aresztowac policjanta,bo to policjant. zony policjantów, którzy je biją nie mają żadnej szansy na prawne rozwiązanie swojej sprawy. oprócz tego policja zadaje się z recydywa nie tylko na terenie więzienia, ale tez poza nim wspólnie pijąc z nia piwo.mam dalej wymieniać??? bo to mnie obrzydza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inre Re: Czuć wpis człowieka z marginesu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 12:14 Ja mam wspólnego to z Policją, że płacę na nią podatki i wymagam aby mnie broniła przed hołotą. I co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wpis Re: Czuć wpis człowieka z psiarni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 13:36 No to na razie psiarnia robi jedna rzecz ktora wymieniles - kosi kase z podatkow, a pije z bandziorami i ich ochrania. Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: Czuć wpis człowieka z marginesu... 04.09.06, 13:42 możesz sobie wymagać.możesz płacić podatki.ale powiedz mi gdzie jest policja kiedy sam po nocy wracasz do domu i ktoś ciebie atakuje??? nie ma jej tam.a wiesz dlaczego?? bo ma co innego do roboty i twój tyłek mało ich interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Czuć wpis człowieka z marginesu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 13:48 a ja bym chciała usłyszec opinię prawdziwego policjanta na ten temat.chyba on jest specjalista w tej dziedzinie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Czuć wpis człowieka z marginesu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 13:51 pies? autorytetem? w jakiej dziedzinie?? chyba zeby przypieprzyc malolatowi, bo nie odda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Czuć wpis człowieka z marginesu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 14:09 chciałam własnie wspomniec o tym, ze na tym forum policja się nie pojawia i wypowiedzi większości ludzi mijają się z prawdą bo nikt sposród nas nie zna tego środowiska.ja nie mam zbyt pochlebnej opinii o policji, chociazby biorąc po duwagę to, że na imprezach u mnie w domu zawsze policja się zjawia, natomiast nic nie robi z pijąca młodziezą w bramie niszczącą mienie publiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: Czuć wpis człowieka z marginesu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 14:27 A wiesz czemu zjawia się u ciebie w domu a nie goni tych w bramie? Bo do ciebie ktos ja wzywa, a do tych w bramie nie. Wpadłabys na to? Umiesz używac telefonu? Śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Czuć wpis człowieka z marginesu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 15:22 ostatnio jak dzwoniłam po tym jak gó..arze rozbili szybę na mojej klatce schodowej to powiedzieli mi, że to się zdaża zbyt często żeby oni mieli zareagować.a szyba jest wymieniana średnio raz na 2tyg. to się nazywa ignoranctwo a wiesz czemu policja przyjeżdża na domówki a boi się złapac pare osób które niszczą publiczne mienie?? może potrafisz udzielić odpowiedzi na to pytanie, bo ostatnio nie popisałes sie elokwencją.życze powodzenia śmiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sttystica Re: Czuć wpis człowieka z marginesu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 16:08 Wiadomo czemu, bo domowka jest latwa do spacyfikowania, gdyz wszyscy sa nieco pijani, a poza tym to studenci, ktorzy nie wpier..ola psiarni, tak jak manto spuscilby im doswiadczony rozrabiaka ktory wybil szybe. Dla psiarni wazne jest jedno: statystyka, stad kazda domowka to np. 8 zaliczen, a lapanie malolata to zero zaliczen i jeszcze w leb mozna dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Śmiech na sali :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 16:28 Śmiech na sali. Buuuuuuuuuhahahahahahahahhahahaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EGZAMINATOR Policja tylko dla orłów IP: *.rochd3.qld.optusnet.com.au 04.09.06, 15:58 PYTANIE NA EGZAMINIE BYLO ILE JEST 2+2 23-CH KANDYDATOW ODPOWIEDZIALO PRAWIDLOWO =4 24-CH KANDYDATOW ODPOWIEDZIALO =5 ORAZ INNYCH 24 ODPOWIEDZIALO =3 I TO SA CI KTORYCH PRZYJETO DO POLICJI RESZTA NIE MIALA POJECIA O CO CHODZI W TYM PYTANIU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glupie paly dresy w mundurkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 17:57 to sa takie same dresy jak w beemkach, tylko ze dostali mundurki i odznaki - kierownictwo jednak jest jedno Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: dresy w mundurkach 04.09.06, 18:21 ja nie wierzę w policję.to przykre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHWDP Re: dresy w mundurkach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.06, 15:20 Zostać psem to zyciowy niefart..z wlasnej zony suke zrobic :( Odpowiedz Link Zgłoś