Dodaj do ulubionych

meble kuchenne Luxarte

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 13:47
witam
czy ktoś zamawiał meble kuchenne w LUXARTE przy ul. Powstańców Śląskich?
Noszę się z zamiarem zrobienia u nich aneksu kuchennego, a ponieważ cena
kształtuje się w granicach 10 - 15 tys., chciałabym wiedzieć czy warto. Może
lepiej poszukać dobrego stolarza, tylko czy są tacy, którzy potrafią zrobić
nowoczesne meble zwracając na szczegóły
Obserwuj wątek
    • Gość: aloikos Re: meble kuchenne Luxarte IP: 81.219.158.* 09.10.06, 19:41
      Jeżeli dysponujesz kwotą min. 10.000 to polecam HTH na Bielanach (przy Electro
      World). Duńskie meble, projekt gratis.
    • Gość: Jagoda Re: meble kuchenne Luxarte IP: 82.160.255.* 28.02.07, 10:31
      zamówiłam meble kuchenne na wymiar właśnie w salonie na Powstańców od strony
      producenta meble napewno porządne ale obsługi salonu z Powstańców nie polecam
      nikomu .Teraz mam meble w domu które nie sa zmontowane i wszystko leży bo pani
      z salonu która robiła obmiar zmierzyła wszystko i wpisali w umowę wymiary dobre
      a zamówiła u producenta blat o 3 i pół centymetra krótszy niż był zmierzony i
      wpisany w umowę czyli dostarczono mi elementy nie zgodne z umową ( pomijam
      fakt że panie nie zamówiły wcale elementów maskujących które były uzgadniane w
      domu przy obmiarze). Teraz salon meblowy wypiął się na nas bo całą gotówkę
      zgarnął przed dostarczeniem mebli - tak było w umowie , więc my więc z naszej
      strony z umowy wywiązaliśmy się, natomiast oni twierdzą że taki blat ma być
      mimo że w wpisany umowie jest wymiar inny niż zamówili i nie mają ochoty nawet
      rozmawiać .Jakim prawem pracownica salonu sama zmieniła wymiar zamawianego
      blatu nie mam pojęcia i nie ma winnego .Ostrzegam wszystkich przed załatwianiem
      zamówienia mebli w tym punkcie bo skoro ludzie tam pracujący twierdzą że 242,5
      cm to jest to szamo co 246 cm ,to chyba brak im kompetencji do załatwiania
      spraw z klientami i poziom matematyki ze szkoły podstawowej im się kłania . A
      poza tym to ci państwo nie zdają sobie chyba sprawy co znaczy określenie UMOWA
      z punktu interpretacji prawa ,że wszystkie dane w niej zawarte są
      nienaruszalne .Teraz jestem bez prawie 10 tysięcy złotych a mebli nie mam
      nadal bo montażyści przysłani zresztą przez tą samej firme powiedzieli że nie
      będą montować góry mebli bez pasującego dołu.Tak więc w tym punkcie przy
      Powstańców wygląda zamawianie mebli na wymiar ,który to wymiar nie pasuje do
      wymaru , a panie tam pracują nie wiedzą co same mierzą i wpisują do umowy a co
      następnie same zamawiają .
      • Gość: Lenka Re: meble kuchenne Luxarte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 11:33
        Ja sobie dałam spokój z tym pożal się boze sklepem, ponieważ, pomimo
        wielokrotnych monitów nie mogłam doprosic się nawet wstępnego projektu kuchni i
        wyceny
        • texas331 Re: meble kuchenne Luxarte 01.03.07, 18:15
          Mogę z czystym sumieniem polecić firmę Strzelińskie kuchnie. Robią zabudowy
          kuchni naprawdę solidnie i ceny są w miarę normalne.Przy tym samo wykonanie jest
          rewelacyjne. Kuchnie zamawiało kilka osób z mojej firmy oraz moja
          teściowa.Wszyscy są bardzo zadowoleni. W czasie pomiaru, gdy znana jest już cena
          całości zabudowy biorą zaliczkę około 1/3 wartości a resztę po montażu gdy
          zamawiający zrobi odbiór techniczny.
        • texas331 Re: meble kuchenne Luxarte 01.03.07, 18:17
          Zapomniałem podać danych tej firmy : Strzelińska Kuchnia
          Waldemar Zaradny
          ul. Borowska 7
          Strzelin
          tel.512 300 523
    • Gość: R.S. Re: meble kuchenne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.07, 21:36
      polecam studio projektowe - stylownia
      mieszczące się na powstańców śląskich 163

rewelacyjna bardzo kompetentna obsługa,
      projekt od a do z, poza kuchniami dziewczyny