Dodaj do ulubionych

Gdzie we Wrocławiu laptopy Dell?

21.10.06, 00:38
Bardzo proszę o informacje.
Planuję zakup laptopa firmy Dell. Czy ktoś się orientuje gdzie we Wrocławiu
można kupić laptopa tej firmy?
Nie jestem z Wrocławia więc proszę o podanie ulicy a nie tylko nazwy sklepu.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy lubisz wybuchac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 05:34
      i sie palic?
      • Gość: ja Re: lubisz wybuchac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 06:42
        zobacz w Extra PC - Róg Koścuszki i Stawowej
        • akia_k Extra PC 21.10.06, 17:28
          dzięki zobaczę :)
      • akia_k lubię, a co???? 21.10.06, 17:27
        :P :P :P :P
        • Gość: luc Re: lubię, a co???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 19:37
          Firma Zebra oferuje uzywane laptopy tej marki. Poleasingowe.

wpisz w google PH Zebra
    • Gość: dfeeg Re: Gdzie we Wrocławiu laptopy Dell? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.06, 20:06
      Na Sienkiewicza przy Wyszyńskiego w takim zielonym budynku na dole jest punkt
      gdzie tez dostaniesz używane notebooki.
    • Gość: Marcin Re: Gdzie we Wrocławiu laptopy Dell? IP: *.magma-net.pl 22.10.06, 08:01
      Polityka sprzedazy Della w Polsce jest taka ze nastawia sie tylko na klienta
      instytucjonalnego i na panstwo. Takze albo nowy Dell przez kogos kto przywiozl
      ze Stanow (Allegro, eBay) albo uzywany w sklepach z uzywanymi notebookami.
      • Gość: Beata jakie ceny używanych laptopó we W-wiu? IP: *.core.lanet.net.pl 22.10.06, 11:27
        jakie ceny za używane laptopy? powiedzmy że szukam maszyny dla winxp. na ile mam
        si nastawic jestem kompletnie zielona w tej dziedzinie
    • Gość: kotbehemot Nie kupuj Della IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 11:48
      Za tą samą cenę mozna kupic notebooki lepszej jakosci, lepiej wykonane i ladniejsze. Delle sa strasznie
      tandetne. I wybuchają:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka