Dodaj do ulubionych

Wróżka Maria

IP: *.atol.com.pl 27.10.06, 19:32
Zainteresowanych i cierpiących zapraszam na moją strone :)
www.wrozkamaria.w.pl
Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 27.10.06, 21:33
      Droga jesteś wróżko,a czy w ramach pięciu godzin chociaż na 3 heinekeny mogę
      liczyć?
    • Gość: lulu Re: Wróżka Maria IP: *.e-wro.net.pl 27.10.06, 23:17
      No, nie wiedziałam,że na Uniwersytecie Opolskim,jest wydział
      Nabierania Gości...na spore pieniądze:)

• morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 28.10.06, 01:05
      no cześć lulu jakoś się ostatnio rozmijamy...
      • Gość: lulu Re: Wróżka Maria IP: *.e-wro.net.pl 28.10.06, 12:44
        No jakoś tak wyszło,załóż nowy wątek,to pogadamy,a tymczasem wiejmy stąd
        myląc pogonie,bo jak nas wróżka Maria zamieni w laleczki i nakłuje igłami,
        to strach się bać:)).
        • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 28.10.06, 13:02
          ajajaj co za ludzie co za kraj
          • Gość: lulu Re: Wróżka Maria IP: *.e-wro.net.pl 28.10.06, 13:26
            Co kraj, to obyczaj:).
            Zawsze możesz sobie coś innego wybrać,na ten przykład
            prostotę życia i ład społeczny Korei Płn.:)
          • Gość: lulu Re: Wróżka Maria IP: *.e-wro.net.pl 29.10.06, 19:54
            No,Morfi zakładasz jakiś dobry wątek,bo jak nie,to idę
            sobie precz i szybko mnie nie poczytasz ,o!!.
            • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 31.10.06, 22:51
              lubię cię czytać i lubię wiedzieć że jesteś :)
              • Gość: lulu Re: Wróżka Maria IP: *.e-wro.net.pl 01.11.06, 00:15
                I wzajemnie,Morfi,wzajemnie..:)
                A ja dziś sobie chodzę jak "piątka belgijska", chyba,żeby nie myśleć o
                jutrzejszym dniu.
                • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 01.11.06, 10:48
                  nie wiem co to jest piątka belgijska więc nie mogę polemizować
                  • Gość: lulu Re: Wróżka Maria IP: *.e-wro.net.pl 01.11.06, 14:53
                    Świat się do góry kołami wywraca,no żeby trzeba było wyjaśniać coś
                    dorosłemu mężczyznie..:).
                    Piątka belgijska to zwyczajnie pistolet,szczegóły u rusznikarza:)
                  • Gość: lulu Re: Wróżka Maria IP: *.e-wro.net.pl 03.11.06, 21:15
                    Tak trochę nie na temat,Morfi,pytanie mam?Która ryba jest większa
                    sieja czy sielawa,nie tak dawno zaprzyjazniona osoba przywiozła mi taką,
                    wspaniałą rybę,rzuciła tylko w progu,że nie ma czasu i sobie poszła.
                    Ryba miała ok.0.5m dł.,była mało oścista i wspaniale uwędzona.
                    Powstał spór,przy pożeraniu:)),widelce poszły w ruch.
                    Daj znać.pozdrawiam
                    • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 04.11.06, 00:30
                      Gość portalu: lulu napisał(a):

> Tak trochę nie na temat,Morfi,pytanie mam?Która ryba jest większa
                      > sieja czy sielawa,nie tak dawno zaprzyjazniona osoba przywiozła mi taką,
                      > wspaniałą rybę,rzuciła tylko w progu,że nie ma czasu i sobie poszła.
                      > Ryba miała ok.0.5m dł.,była mało oścista i wspaniale uwędzona.
                      > Powstał spór,przy pożeraniu:)),widelce poszły w ruch.
                      > Daj znać.pozdrawiam

sieja jest większa
                      • lullu1 Re: Wróżka Maria 04.11.06, 12:15
                        Dziękuję za odpowiedz,ale jestem do tyłu 3 browary,kiedyś widziałam w
                        markecie sielawę i wydawała mi się duża,trudno,jak ktoś się głupio
                        upiera ,to tak ma.:) pozdrowienia ,to co widzisz to mój zalogowany nick:)
                        • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 04.11.06, 15:38
                          czas najwyższy na wyrobienie wizytówki ;)
                          • lullu1 Re: Wróżka Maria 04.11.06, 16:18
                            Czy to konieczne?:)
                            Nie bardzo lubię mówić o sobie,ekshibicjonizm raczej jest mi obcy:)
                            Już kiedyś taki jeden na forum proponował,żebym przysłała mu swoje zdjęcie
                            w bikini,płakałam potem ze śmiechu trzy dni:))...ale pózniej już nie było mi
                            wesoło.
                            Dostał mojego priva(to było wcześniej,przed propozycją) i zamiast gg wpisałam
                            mu nr.komórki(no jakieś tumaństwo z mojej strony).
                            I była już jazda na całego,uciekłam z poczty na onecie,zmieniłam
                            operatora sieci,a w postach i telefonach,sms,słowo szmata brzmiało
                            jak komplement:)
                            W związku z tym,ostudziło to moje zapały do ujawniania czegokolwiek...
                            Nie nalegaj więc..:) pozdr.
                            • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 04.11.06, 22:47
                              to nie byłem ja i nie ja byłem ewą również więc...wybór należy do Ciebie
                              • lullu1 Re: Wróżka Maria 04.11.06, 22:57
                                No ,przemawiasz do mnie jak Pytia,zjadłeś za dużo ,czy wypiłeś za mało?..:)
                                • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 04.11.06, 23:03
                                  a tobie słoń na odcisk nadepnął...
                                  • lullu1 Re: Wróżka Maria 04.11.06, 23:16
                                    Słoń to mi na ucho nadepnął:)no..
                                    • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 04.11.06, 23:52
                                      wiedziałem
                                      • lullu1 Re: Wróżka Maria 05.11.06, 00:00
                                        Taa,wiedziałem,wiedziałem..:)
                                        To przecież nie jest najgorsza przypadłość,fatalnie się złożyło i tyle:)
                                        Ale rozróżniam czy grają czy nie..
                                        • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 05.11.06, 00:37
                                          dobrze idź w kimono
                                          • lullu1 Re: Wróżka Maria 05.11.06, 09:19
                                            A ty wstawaj już i bierz się z życiem za bary..:)
                                            • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 05.11.06, 11:21

bary mnie bolą więc życie ma we mnie kiepskiego sparingpartnera już lepiej
                                              napiję się kawy
                                              • lullu1 Re: Wróżka Maria 05.11.06, 18:30
                                                No to witaj w klubie,mnie swego czasu bolał kręgosłup tak,że już nawet
                                                Tramal nie pomagał:(
                                                Potem trafiłam na świetnego ortopedę,wysłał mnie na masaże i to było to!!:)
                                                Dla jasości dodam,że nie był to tajski:)
                                                • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 05.11.06, 18:38

a tajski to jaki
                                                  • lullu1 Re: Wróżka Maria 05.11.06, 18:56
                                                    No wez mnie nie osłabiaj,nie dotarła do ciebie informacja, co też
                                                    potrafią Tajki różnymi częściami ciała zdziałać?:))
                                                    Podobno pomaga to na wszelkie dolegliwości,różnego pochodzenia:))
                                                    Ja jednak w kobitkach nie gustuję,a płatni faceci zupełnie
                                                    jak dla mnie poza nawiasem:))
                                                  • lullu1 Re: Wróżka Maria 05.11.06, 19:39
                                                    Będę właśnie oglądać "Helikopter w ogniu",i znów krew mnie zaleje, że w
                                                    brudnych interesach tego świata giną młodzi ludzie:(
                                                    Swoją drogą,USA to ciekawy pod tym względem kraj,wódki ci nie sprzedadzą
                                                    jeżeli nie masz 21 lat,ale dać się zabić za ich interesy możesz już od 18...
                                                    To tylko moje mroczne myśli..
                                                  • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 05.11.06, 19:44

no
                                                  • lullu1 Re: Wróżka Maria 05.11.06, 20:42
                                                    Wiesz ,jeżeli nudzą Ciebie moje posty,to mów śmiało,nie obraże się,
                                                    a jak masz mi odpowiadać z łaski na pociechę <no>,to darujmy sobie..
                                                  • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 06.11.06, 19:40
                                                    ale o so chosi...

nie rób scen :)
                                                  • lullu1 Re: Wróżka Maria 06.11.06, 22:42
                                                    No już dobra,dobra:)
                                                    A Ty mnie nie targaj po obcych ludziach za te fajki,bo będziesz ukarany brakiem
                                                    dostępu do netu..:)
                                                    Nie wierzę,że w stolicy nie ma sensownego dostawcy netu za rozsądne pieniądze..
                                                    Moja sieć e-wro jest fantastyczna 100MB/s, za 55 PLN netto,wtyczka w ścianie,
                                                    bez żadnego limitu.Dodatkowo jest to sieć typu ptp,doskonała sprawa..
                                                    Rozejrzyj się w okolicy i niech żywi nie tracą ...:-))
                                                  • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 07.11.06, 01:30

no nie wiem,jak tak prawisz to może los się musi odmienić póki co zostały 3 dni
                                                    widzę że i na kk zaglądasz i podglądasz mnie ładnie to tak,jak ja bym
                                                    podglądał to bym zadzwonił przedtem chociaż dwa razy w rynnę i raz o parapet
                                                  • lullu1 Re: Wróżka Maria 07.11.06, 08:17
                                                    Dobre,dobre:)
                                                    A od kiedy to podglądany ma coś wiedzieć,to by nie miało sensu:)
                                                    Zresztą trudno trafić w miejsca,gdzie Cię nie ma(w mnie lodówce jeszcze nie:)
                                                    Nie trać czasu,tylko neta załatwiaj,bo Twoje fanki popełnią
                                                    zbiorowy gwałt i harakiri ,jak im z oczu zejdziesz,a i Ty,co będziesz
                                                    robił po nocach..:)
    • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 07.11.06, 17:39

O przepraszam nie tylko fankami morfik żyje,mam też od niedawna bo od niedzieli
      jednego fana który chodzi za mną i posty dziwne pisze sam nie wiem co o tym
      sądzić,ale niech go tam żywi osądzą ja jestem Morfi i jestem z Polski ;)
      i nie jestem gajem ani kajem bo nie noszę białych skarpetków

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=51590450&a=51603046
      • lullu1 Re: Wróżka Maria 07.11.06, 19:05
        Ho ,ho to już nawet panom wpadłeś w oko,burnyje apłodismienty!!:)
        Ale jedna sztuka wiosny nie czyni,a tak dokładnie to nie wiadomo,
        czy to nie kolejna kobitka,dla niepoznaki przebrana w męskie ciuszki:)
        No ,pozazdrościć,masz branie Morfi..
        • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 07.11.06, 20:32
          za dużo piwa heineken piję to pewnie dlatego taki atrakcyjny jak kazimierz m.
          jestem ;)

już niech wprowadzą lepiej kartki nie tylko na pivo ....
          www.youtube.com/watch?v=7EMQgm5_N5Q
          • lullu1 Re: Wróżka Maria 07.11.06, 22:56
            No to jak jesteś tak samo atrakcyjny,to ja wysiadam:)
            Nie wzdychaj do kartek,wystarczy ,że wejdziemy do strefy euro,
            to heinekeny automatycznie wypadną z Twojego menu,
            będziesz je oglądał przez szybkę na wystawie:)
            • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 08.11.06, 09:24
              A Ty się tak nie ciesz bo papieroski już za chwilę będą w strefie euro i nie
              mów mi że nie palisz bo widzę że palisz
              • lullu1 Re: Wróżka Maria 08.11.06, 10:18
                Morfi dzienną porą?
                Tak się tym zacukałam,że nawet palić mi się nie chcę <kłamię jak z nut>:)
                Ty się o mnie nie martw,uruchomi się rezerwy federalne,posieje cuś
                w doniczkach na balkonie:)
                W ostateczności sprzedam auto,pali więcej ode mnie,a i zdrowsza będę,jak
                piechotą zacznę więcej chodzić i bilans wyjdzie na plus:)
                A Ty co ,piwo będziesz pędził w baniaku ??
              • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 08.11.06, 17:57
                :)
                i znofu jestem u wróżki na imieninach są goście i jest rodzina
                • lullu1 Re: Wróżka Maria 08.11.06, 20:47
                  :)
                  Tylko żeby nie było obciachu jak ostatnio,zasnąłeś na stole,
                  a jak Cię wynosili,to spiewałeś <czerwony pas>,no..:)
                • Gość: lullu1 Re: Wróżka Maria IP: *.e-wro.net.pl 08.11.06, 23:58
                  Ale wiesz ,dodatkowo śpiewałeś po patagońsku i Wujek był zły,że nie znał refrenu
                  ale co tam,niech nadrobi braki,to nie nasze zmartwienie:)
                  p.s.co masz wspólnego z Bonkfunk MC,że wciąż widzę Morfi Free Styler,to Ty
                  kręciłeś te teledyski??
                  • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 09.11.06, 02:22

joł.... los andes kordiliera laplata amazonia ;)
                    • lullu1 Re: Wróżka Maria 09.11.06, 21:12
                      No nie wiem,czy jeszcze można się w necie odzywać,czy już cisza przedwyborcza?:)
                      Mnie to i tak wszystko drynda i powiewa,kto i czym będzie..
                      Już tatuś mi mówił dawno temu,że polityka to ku..a i złodziej,a ja młoda i
                      naiwna toczyłam z nim dyskusje...:)))
                      A mnie się marzy kurna chata...daleko na pampasach,hej!
                      • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 04.06.07, 16:59
                        No jak tam Maria złapałaś jakiegoś jelenia za rogi ?

Podbiję Ci temat ,bo i tak to forum schodzi na psy czyli wątek w górę i równaj
                        do poziomu
                        • lullu1 Re: Wróżka Maria 04.06.07, 23:24

Morfi,do kogo ta mowa...;)
                          pisz pan,przepadło:)
                          • morfeusz_1 Re: Wróżka Maria 05.06.07, 14:55
                            do Marii
                            do Marii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka