Dodaj do ulubionych

powstanie droga ekspresowa S19

28.10.06, 06:32
powstanie droga ekspresowa S19 Białystok - Lublin - Rzeszów. A Wrocław?
Buhahahahahahahahahahaha

Nareszcie skończyły się czasy, kiedy drogi ekspresowe i autostrady budowano
tylko na zachód od Wisły
Obserwuj wątek
    • roxi-fm Re: powstanie droga ekspresowa S19 28.10.06, 08:14
      Aron tak czytam Twoje posty i wnioskuje z nich ze jesteś zakompleksionym chłopięciem. Masz jakieś traumatyczne przezycia z dzieciństwa ?? Wszystko da sie wyleczyć. Juz od dawna wiadomo ze epatowanie złośliwością to objaw nadmiernych kompleksów. Cóż ja nie mówie ze my Wrocławianie nie mamy kompleksów i wcale ich nie ukrywamy. Twoja agresja naprawde jest niepokojąca idz do jakiegoś psychologa........
      • Gość: aron Re: powstanie droga ekspresowa S19 IP: *.lublin.enterpol.pl 28.10.06, 09:27
        jaka agresja? Po prostu stwierdzam fakt - ten rząd jest pierwszym, który
        zauważył, że dobre drogi potrzebne są też na wschód od Wisły a nie tylko w
        okolicach Wrocławia i Poznania.
        • Gość: roxi-fm Re: powstanie droga ekspresowa S19 IP: *.wroclaw.mm.pl 28.10.06, 11:34
          nie agresja ?? to co poczytaj sobie swoje posty ! ciągle coś nie tak z tym Wrocławiem a Lublin taki cacy, spoko twoje święte prawo do posiadania własnego zdania,jeśli nie podoba Ci sie nasze miasto to nie zaglądaj na to forum chyba nikt cie nie przymusza ?? !! rozumiem ze stwierdzasz coś co wg Ciebie jest prawdą ale dodatki w stylu "buhahaha" no to wybacz ale nie bardzo pasują do takiego światowca z Lublina jak Ty, nie lubisz Wrocławia ok nie musisz, poprostu zaglądaj na forum Lublin tam napewno znajdziesz aprobatę dla swoich postów, chyba ze mówie wychodzą Twoje kompleksy i musisz pisać u nas by lepeij sie poczuć, ze ktoś cie zauważa juz nie ważne w jakim kontekście........
          • aron2004 Re: powstanie droga ekspresowa S19 28.10.06, 13:39
            nie mam żadnych kompleksów, po prostu uświadamiam ludzi otumanionych ciągłą
            propagandą prowrocławskich mediów.
            • Gość: roxi-fm Re: powstanie droga ekspresowa S19 IP: *.wroclaw.mm.pl 28.10.06, 14:45
              jest kolego różnica miedzy uświadamianiem bądź posiadaniem swojego zdania a szczekaniem i wyśmiewaniem sie nie uważasz ? nie masz kompleksów ?? ciekawe ja tam psychologiem nie jestem ale wydaje mi sie ze rozpaczliwie próbujesz zwrócić na siebie uwagę !!
              • aron2004 Re: powstanie droga ekspresowa S19 28.10.06, 17:41
                czy ja gdzieś pisałem nieprawdę?

pisałem że woj. dolnoślaskie słabo zdało maturę - prawda

pisałem że we Wrocławiu jest większa przestępczość narkotykowa niż np. w
                Lublinie - prawda

pisałem, że woj. dolnośląskie i Wrocław dostały od budżetu centralnego
                autostradę, lotnisko i strefę ekonomiczną - prawda.

nie wiem dlaczego oskarżacie mnie o nienawiść
                • 1410_tenrok nieprawda 28.10.06, 18:22
                  kim ty jestes aronku? poznaniakiem, tkory przenosi sie do łodzi?? I z tego
                  cierpi na stresy????
                  - autostrada - poniemiecka!!!!!! Remonotowana w ramach drogi europejskiej
                  Paryz - Kijów......
                  - lotnisko - poniemieckie (wojskowe) - miało byc zamkniete wg planow PPL, ale
                  prezydent Zdrojewski je uratował.
                  - strefa eknomiczna - poniewaz nie mozna inaczej wspomagac inwestorów, założono
                  odnoge strefy tarnobrzeskiej.......... We Wrocławiu strefy nie ma!!! Strefa
                  znajduje sie w czesci gminy Kobierzyce!!!!! Taki układ pomiedzy LG a Polska.
                  Jeszcze cos????
                  Matury - i co z tego???
                  Narkotyki - nie wiem i co z tego????
                  Moze tez wiecej piją
                  Puszczają wiecej bąków
                  Puszczają wiecej pawi na sciany
                  I co z tego????
                  Podnieca Cie to
                  Jestes kronikarzem???
                  Pracujesz w GUSie????
                  Nie masz naprawde nic innego do roboty????????
                  • aron2004 Re: nieprawda 28.10.06, 19:09
                    autostrada poniemiecka, ale chyba na bieżąco modernizowana i utrzymywana, no
                    nie? A ta w kierunku Opola to chyba nie całkiem poniemiecka?

lotnisko poniemieckie, ale też przecież przez lata utrzymywane z budżetu
                    centralnego, bo przecież nie miejskiego

etrefa ekonomiczna - macie a Lublin nie ma. Lublin składał podanie o strefę, a
                    min. Hausner ( SLD) to podanie odrzucił, ponieważ... w Lublinie jest zbyt
                    niskie bezrobocie.

Matury - co z tego? TO z tego, że mieszkańcy Dolnego Śląska chętnie nazywają
                    mieszkańców ściany wschodniej ciemniakami, a jak przyjdzie co do czego to
                    wychodzi odwrotnie.

Narkotyki - przestępczość narkotykowa powoduje ogromne straty w budżecie
                    państwa - po narkotykach popełniane są inne przestępstwa, ogromne pieniądze
                    wydaje się na leczenie narkomanów. A ponieważ na wschodzie jest mniejsza
                    przestępczość narkotykowa, więc i mniejsze straty w budżecie.

Nie jestem kronikarzem i nie pracuję w GUSie ale musisz przyznać że to ciekawe
                    dane.
                    • 1410_tenrok matołeczku................... 29.10.06, 17:07
                      Nudzisz facet. Idz do swoich krów. Nie podoba sie - twoj problem. Pomaluj
                      obejscie i wysprzątaj gumno. Łapcie z łyka wypletles???? Krowy napojone???? A
                      na sze sprawy - to nasze sprawy. Jak bedziesz tu mieszkał, wowczas pogadamy.

Wogole czepiasz sie jak pijany krzaka......
                      A ciemniakiem jestes, bo gdybys nie nie by, to bys takich bzdur tu nie
                      wypisywał.........
    • roxi-fm Re: powstanie droga ekspresowa S19 28.10.06, 08:16
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=51046098&v=2&s=0 to na dowód tego ze nie wszyscy są tak bardzo zauroczeni Wrocławiem jak Ty nie jesteś.
    • Gość: john Re: powstanie droga ekspresowa S19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 10:04
      Oddajcie nam droge ekspresowa!! Wroclaw kolejny raz doplaca do Lublina...macie z naszych pieniedzy SSE, autostrade i lotnisko...a teraz droga szybkiego ruchu.
      • Gość: legwan Re: powstanie droga ekspresowa S19 IP: *.chello.pl 28.10.06, 12:44
        w lublinie tez go kochaja.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=51116863
    • Gość: Ad Re: powstanie droga ekspresowa S19 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.10.06, 18:05
      I bardzo dobrze że chcą budować. Nareszcie coś się zacznie dziać i na wschodzie.

Światło cywilizacji zacznie docierać i tam, zwiększy się poziom społecznej
      świadomości, otwartość, zaczną zanikać takie wsteczne i aspołeczne postawy jak
      co poniektórych ;-)

Sztuką nie jest wytykać co się komuś nie udało, sztuką jest czerpać wiedzę z
      rzeczy które innym wyszły. Bardziej zrozumiale jak kto potrzebuje: nie chodzi o
      to, żeby się cieszyć że sąsiadowi porysowali nowy samochód, tylko żeby wiedzieć
      jak zarobić pieniądze na podobny.
      • aron2004 Re: powstanie droga ekspresowa S19 28.10.06, 18:16
        wreszcie Wrocław zaczyna oddawać to co w niego zainwestowano przez ostatnie 15
        lat
        • 1410_tenrok znasz drogi w Zamosciu????? 28.10.06, 18:24
          We Wrocławiu miano zbudowac most na Biskupinie. Był w planach centralnych, ale
          powstały nowe wojewodztwa i most w formia ronda i drog dojazdowych przeniesiono
          do Zamoscia. Zadowolonys????
          Ty naprawde nie masz czegos innego do roboty???? Wy tam musicie miec duzo
          czasu!!!!
          • aron2004 Re: znasz drogi w Zamosciu????? 28.10.06, 19:05
            most przeniesiono do Zamościa? Który?

przez Zamość płynie rzeka Łabuńka szerokości 2 metrów
            • Gość: john Niech Lublin odda nasza droge ekspresowa!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:11
              I SSE, lotnisko i autostrade! Wybudowaly sobie psy za nasze pieniadze.
            • 1410_tenrok Tego sie spodziewałem, ty nawet czytac nie umiesz 29.10.06, 17:03
              ze zrozumieniem............. A wysilasz sie na złosliwosci. Siod do zerówki -
              tam twoje miejsce!!
    • Gość: gz Re: powstanie droga ekspresowa S19 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:39
      Aron dostał przepustkę z Abramowickiej!!
      • Gość: Pikuś Re: powstanie droga ekspresowa S19 IP: *.centertel.pl 28.10.06, 19:54
        Szanowni Wrocławianie "Aron" to specjalista od folkloru postowego już obskoczył
        wszystkie fora i obwieścił jakiej zadymy narobił we Wrocławiu i jak Wrocław
        protestuje.Przyszło mi na myśl że tacy prowokatorzy to genetyczni spadkobiercy
        Caratu czyli kongresówka jeśli się mylę a nie znam się na medycynie
        /biotechnice/ to mnie wyprowadżcie z błędu. Pozdrawiam z Rzeszowa.
        • Gość: x Re: powstanie droga ekspresowa S19 IP: 88.156.80.* 28.10.06, 21:06
          Aronku ...a Ciebie to chyba amnestia objęła?
          • Gość: aron Re: powstanie droga ekspresowa S19 IP: *.lublin.enterpol.pl 28.10.06, 23:07
            nie jestem żadnym prowokatorem. Pisałem po prostu prawdę o Wrocławiu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka