Dodaj do ulubionych

Odszkodowanie za dziurę w chodniku

02.11.06, 21:01
mam propozycję dla kogoś, kto zdecyduje się złamać nogę za dwadzieścia parę
kawałków - ulica Malarska koło Arzatca, naprzeciw wejścia do banku (zresztą
zwracałem uwagę na to w banku, ale ich to gó...wno obchodzi). Ruchoma
peknieta płyta chodnikowa - polecam, trochę bólu ale i kasa.
Obserwuj wątek
    • orcheystra Re: Odszkodowanie za dziurę w chodniku 02.11.06, 21:03
      pomijam to, że ta kobieta powinna dostać - i w cywilizowanym kraju dostałaby -
      z pół miliona jak w mordę.
    • Gość: Marek Odszkodowanie za dziurę w chodniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:26
      ZDiK we Wrocławiu to jedno wielkie nieporozumienie. W żadnym innym mieście, w
      którym mieszkałem nie spotkałem się z takim niechlujestwem jak to, które
      prezetnuje ZDiK. Z pewnością ludzi, którzy ucierpieli przez ZDiK jest bardzo
      dużo. Nie wszyscy jednak mają siły i pieniądze, aby walczyć w sądach.
      Najbardziej tragiczne wydaje mi się w tym wszystkim to, że WROCŁAWIANIE TAK SIĘ
      PRZYZWYCZAILI DO TEGO JAK POSTĘPUJE ZDIK, ŻE PRAKTYCZNIE NIE REAGUJĄ I TEŻ NIE
      WIDZĄ TEGO CO FUNKCJONUJE NIEPRAWIDŁOWO I CO NALEŻAŁOBY ZMIENIĆ.
    • Gość: Behemot Odszkodowanie za dziurę w chodniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 18:10
      Jaki mamy pożytek z działaności ZDiK ? Indolencja organizacyjna i oraz upór i
      determinacja w niezałatwianiu spraw jest przerażająca, jak można bowiem
      uzasadnić wielomiesięczna niechęć naprawy chodnika czy ignorowanie wieloletniej
      prośby o założenia wiaty na przystanku tramwajowym na skrzyżowaniu Hallera z
      Gajowicką.Za co właściwie płaci sie pracownikom tej instytucji, za załatwienie
      sprawy na "NIE".Rzekomo niema pieniędzy na zatrudnianie inspektora nadzoru zato
      są pieniadze na opłacanie nic nie wnoszącej "Papugi" rzecznika prasowego
      analfabetów pracujących w ZDiK. Wstyd i hańba !!!
    • Gość: Behemot Odszkodowanie za dziurę w chodniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 18:11
      Jaki mamy pożytek z działaności ZDiK ? Indolencja organizacyjna oraz upór i
      determinacja w niezałatwianiu spraw jest przerażająca, jak można bowiem
      uzasadnić wielomiesięczna niechęć naprawy chodnika czy ignorowanie wieloletniej
      prośby o założenia wiaty na przystanku tramwajowym na skrzyżowaniu Hallera z
      Gajowicką.Za co właściwie płaci sie pracownikom tej instytucji, za załatwienie
      sprawy na "NIE".Rzekomo niema pieniędzy na zatrudnianie inspektora nadzoru zato
      są pieniadze na opłacanie nic nie wnoszącej "Papugi" rzecznika prasowego
      analfabetów pracujących w ZDiK. Wstyd i hańba !!!
    • Gość: inne spojrzenie... Odszkodowanie za dziurę w chodniku IP: *.os1.kn.pl 05.11.06, 13:25
      dla mnie to wyglada tak: Otyłe babsko wysiada z samochodu nie patrząc pod nogi,
      upada - szczyt niezdarności, łamie nogę i musimy za to płacić... ubezpieczenie
      nie wystarczy, co? Trzeba jeszcze troche naciągnąć... brak słów...
      • quonio Re: Odszkodowanie za dziurę w chodniku 05.11.06, 13:38
        Poczekajmy aż sam złamiesz kulasa, ciekawe czy Cię będzie interesowało z czyich
        pieniędzy będą mieli Ci zapłacić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka