Dodaj do ulubionych

8 rano Radwanice;(

14.11.06, 13:39
A co się dziś działo rano w Radwanicach? Wypadek jakiś czy korek gigant???
Objazd był aż przez Św. Katarzynę..;(((((((((((((((((((((((((((
Obserwuj wątek
    • Gość: Bombqa Re: 8 rano Radwanice;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:17
      przed 7 byl wypadek na Opolskiej zaraz za wiaduktem miedzy Siechica a Radwanicami. Zderzyl sie samochod osobowy z PKS'em do Olawy... samochod nie wygladal zbyt dobrze (zreszta przod autobusu tez), nie wie mco jest z kierowca, ale byly chyba z 3 karetki straz pozarna policja. Jesli ktos by wiedzial cos wiecej, czekam na informacje.
      • Gość: migan Re: 8 rano Radwanice;( IP: *.antro.pan.wroc.pl 15.11.06, 10:18
        Dziekiz a info! A ja jezdze autobusami z Olawy do Wr...to mi sie udalo w takim
        razie. Pozdrawiam!
        • Gość: Bombqa Re: 8 rano Radwanice;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 13:49
          A nom udalo, ale z tego co mi sie wydawalo to autobus jechal akurat z Wrocka do Olawy... al e fakt faktem, nieladnie to wygladalo. Dosc szybko sie z uporali z przadkiem na drodze, okolo 9 opnoc juz byl porzadek.

Dzisiaj natomiast widzialem jak w autobusie (nei wiem niestety skad do kad) jadacym z Wroclawia w strone Olawy zaraz za petla na Ksiazy jak bylo koljene nieszczescie, jakas kobieta (w kwiecie wieku) albo zaslabla, albo nie ja potracono albo sam neiwiem co bo nei widzialem samego zdarzenia, natomiast na miejscu byla kartetka a kobieta lezala na narazie na lawce.
          • Gość: migan Re: 8 rano Radwanice;( IP: *.antro.pan.wroc.pl 15.11.06, 16:16
            O jaka ta trasa neibezpieczna;( A ja wiem dlaczego? Bo niektorzy kierowcy
            autobusow oławskich to gadają z pasazerami w tracie jazdy ;)))
            • Gość: Bombqa Re: 8 rano Radwanice;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:21
              otoz to.. .chwila nieuwagi i bah... w sumie nie wyiobrazam sobie jak mogl odojsc do tego wypadku, przecierz prosta droga a jak jechal do olawy to nie skrecal nigdzie...

P.S. pewnie jest tez tablcizka w stylu "W czasie jazdy zabrania sie rozmowy z kierowca autobusu", ale nikt sie do niej nie stosuje. Mam nadzieje ze to koniec tej serii nieszczesc.. .bo jezdze codziennie conajmniej 2 razy ta trasa :)
              • Gość: migan Re: 8 rano Radwanice;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:52
                Dokładnie! Ja tez jezdze dwa razy dziennie i to wlasnie z tymi
                kierowcami-gadulami:((( Az mi sie wlosy jezą na karku jak kierowcy, głównie
                prywatnych przewoźników uskuteczniają pogaduszki, o zabarwieniu lekko erotycznym
                nawet, z pannami, dawnymi znajomymi...ech...
                Rozwaznych uzytkownikow szos zycze nam wszytkim!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka