chlorofil1 16.11.06, 23:36 Nie mogłem wsiąść do metra. Autobusy zatłoczone, tramwaje prawie nie jeżdżą, korki jak zwykle, a wejść do metra pilnują sterydy z Impela i nie wpuszczają. Wie ktoś co jest grane? Jakaś bomba czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Topik Re: Dlaczego dzisiaj IP: *.im.pwr.wroc.pl 17.11.06, 13:20 chlorofil1 napisał: > Nie mogłem wsiąść do metra. Autobusy zatłoczone, tramwaje prawie nie jeżdżą, > korki jak zwykle, a wejść do metra pilnują sterydy z Impela i nie wpuszczają. > Wie ktoś co jest grane? Jakaś bomba czy co? Podobno turysta zgubił nanoszerszenia w naszym metrze. Impel pilnował żeby szerszeń nie wydostał się na zewnątrz. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3740991.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: Dlaczego dzisiaj IP: *.chello.pl 17.11.06, 19:04 coś śirujecie, ja własnie wróciłam do domumetrem, troszkę pijana bo akurat miałam spotkanie, i potem jeszcze dostała drinka z palemką jak tylko wsiadłam do metra, i nawet nie wiem gdzie to było i kiedy. i teraz własnie dochodzę do siebie... ale wiem ,że mnie odprowadził pod same drzwi jakiś miły pan z obsługi metra...chciałabym mu podziękowć, nie wiem jak się nazywał , ale miał piękną spódniczkę z trawy i branoletki z muszelek na kostkach...dziękuję bardzo, zawiana pasażerka metra Odpowiedz Link Zgłoś
najglupszy-nick Re: Dlaczego dzisiaj 17.11.06, 19:08 Gość portalu: azja napisał(a): > coś śirujecie, Azja! To dzisiaj w tytule wątku stało się wczoraj, a wczoraj nanoszerszenia dzielni chłopcy z Impel-a przepędzili do metra pogłębinego (nie zazdroszczę tym zabytkowym staruszkom z werwolfu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oh karol Re: Dlaczego dzisiaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 19:10 Ee, metro dziala normalnie. A panienki z Impela ochraniaja HGW. Slyszalem, ze Schetyna nowy szalet miejski chce oddac do uzytku, a HGW chciala sobie cos otworzyc. Ostatnio jak u Lisa otworzyla paszcze, to notowania PO poszly w dol. To se szalecik otworzy. Do HGW pasuje jak ulal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Topik Re: Dlaczego dzisiaj IP: *.wroclaw.mm.pl 18.11.06, 00:19 Odpowiadasz na : Gość portalu: oh karol napisał(a): > Ee, metro dziala normalnie. > A panienki z Impela ochraniaja HGW. Slyszalem, ze Schetyna nowy szalet miejski > chce oddac do uzytku, a HGW chciala sobie cos otworzyc. Ostatnio jak u Lisa > otworzyla paszcze, to notowania PO poszly w dol. To se szalecik otworzy. Do HGW > pasuje jak ulal. W sumie normalnie, ale tak jakby wolniej (te korki na górze jakieś pole morfogenne tworzą). Niby to same metro, ale tak ciut się zmieniło. Nie wiem o co chodzi, pewnie o jakieś pieniądze, jakikegoś palanta. Jak zwykle. Jeśli mam odruchy rasistowskie to tylko na temat palantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: Dlaczego dzisiaj IP: 156.17.170.* 18.11.06, 11:01 ale za to dzisiaj była taka mgła w metrze,że nie było widać wagonów a potem ledwie znalazłam wyjście, a jak znalazłam to okazało się że to było wejście i tak sobie krążyłam, jak we śnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Topik Re: Dlaczego dzisiaj IP: *.wroclaw.mm.pl 18.11.06, 16:57 Gość portalu: azja napisał(a): > ale za to dzisiaj była taka mgła w metrze,że nie było widać wagonów a potem > ledwie znalazłam wyjście, a jak znalazłam to okazało się że to było wejście i > tak sobie krążyłam, jak we śnie. To też robota chłopców z Impela (ale dla Twojego dobra). To co odbierałaś jako mgłę było specjalnym aerozolem, który nie pozwalał nanoszerszeniowi powrócić do Metra Płytszego. Chłopcy z Impela liczą, że w Pogłębionym staruszkowie z Werwolffu poradzą sobie z tą bestią. Poradzili już sobie z tyloma problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: Dlaczego dzisiaj IP: *.chello.pl 18.11.06, 18:37 To co odbierałaś jako mgłę było specjalnym aerozolem, który nie pozwalał nanoszerszeniowi powrócić do Metra Płytszego. uff, to mi ulżyło- bo już miałam wrażenie,że to sarin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Impel Re: Dlaczego dzisiaj IP: *.wroclaw.mm.pl 19.11.06, 13:35 Gość portalu: azja napisał(a): > uff, to mi ulżyło- bo już miałam wrażenie,że to sarin Nie pomyliłaś się zbytnio. W mojej firmie przeciwko nanoszerszeniom stosujemy aerozol na bazie detokskowanego sarinu. Nie jest niebezpieczny dla ludzi (mała głupawka to jedyny skutek), a nanoszerszenie go nie znoszą - powoduje zmiany wag synaptycznych i z funkcji sigmoidalnej (na wyjściu) robi serpentynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: Dlaczego dzisiaj IP: *.chello.pl 19.11.06, 20:28 a nanoszerszenie go nie znoszą - powoduje zmiany wag synaptycznych i z funkcji sigmoidalnej (na wyjściu) robi serpentynę. słuchaj, a czy ten nanoszerszeń żądli? może trzeba brać do metra ten lek , taki modny ostatnio, jak mu tam - corhydron? podobno dobry na alergię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Impel Re: Dlaczego dzisiaj IP: *.wroclaw.mm.pl 20.11.06, 00:13 Gość portalu: azja napisał(a): > > słuchaj, a czy ten nanoszerszeń żądli? może trzeba brać do metra ten lek , tak > i modny ostatnio, jak mu tam - corhydron? podobno dobry na alergię. Lek lepiej weź z sobą. Są, co najmniej, dwie odmiany nanoszerszeni, kilerska i reporterska. Cały problem w tym, że nie wiadomo, której odmiany przedstwiciel lata po wrocławskim metrze. To podwaja koszta rozwiąznia problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Topik Widziałem! IP: *.wroclaw.mm.pl 20.11.06, 14:28 nanoszerszenia (na Linii Zielonej tuż przy końcowej stacji na wyspie Opatowickiej). Nie był ani kilerski ani reporterski, reklamował ZDiK, wyświetlał przepiękne hologramy przestronnych wrocłwskich ulic, wygodnych autobusów i tramwaji. Potem zaśpiewał piosenkę zaczynającą się od słów "wszysko co złe to szuka cienia" i wezwał pasażerów aby powrócili na łono komunikacji powierzchniowej i zagroził, że ma kolegów. Impel nie interweniwał, ale jedna staruszka zdzieliła nanoszerszenia parasolką i uciekł do Metra Pogłębionego. Odpowiedz Link Zgłoś
chlorofil1 Re: Widziałem! 20.11.06, 17:36 Gość portalu: Topik napisał(a): > nanoszerszenia (na Linii Zielonej tuż przy końcowej stacji na wyspie > Opatowickiej). Nie był ani kilerski ani reporterski, reklamował ZDiK, wyświetla > ł > przepiękne hologramy przestronnych wrocłwskich ulic, wygodnych autobusów i > tramwaji. Potem zaśpiewał piosenkę zaczynającą się od słów "wszysko co złe to > szuka cienia" i wezwał pasażerów aby powrócili na łono komunikacji > powierzchniowej i zagroził, że ma kolegów. Impel nie interweniwał, ale jedna > staruszka zdzieliła nanoszerszenia parasolką i uciekł do Metra Pogłębionego. Dzwoniłem do Impela, twierdzą, że sytuacja jest całkowicie pod kontrolą, ale przyznają, że jeszcze nie schwytali nanoszerszenia. Tłumaczyli, że bardzo trudno dogadać się z tymi staruszkami z werwolffu - przez lata ich niemiecki uległ takiej degeneracji, że nawet "rybka babel" nie radzi sobie z translacją, a w Pogłębionym bez przewodnika ani rusz. Odpowiedz Link Zgłoś
najglupszy-nick Re: Widziałem! 20.11.06, 21:02 chlorofil1 napisał: > > Dzwoniłem do Impela, twierdzą, że sytuacja jest całkowicie pod kontrolą, ale > przyznają, że jeszcze nie schwytali nanoszerszenia. Tłumaczyli, że bardzo trudn > o > dogadać się z tymi staruszkami z werwolffu - przez lata ich niemiecki uległ > takiej degeneracji, że nawet "rybka babel" nie radzi sobie z translacją, a w > Pogłębionym bez przewodnika ani rusz. Powinni zwrócić się do Metromana. On o metrze wie wszystko. Fakt, że to nieprzyjemny gość, ale sytuacja tego wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: Widziałem! IP: *.chello.pl 20.11.06, 21:39 Powinni zwrócić się do Metromana. On o metrze wie wszystko. Fakt, że to > nieprzyjemny gość, ale sytuacja tego wymaga. metroman, wyjechał do zakopanego . podobno z jakąś nową kobietą. ale są tacy, którzy twierdzą,że będzie tam knuł przeciw polskim kolejom linowym razem z byrcynem. jako romantyczka wolę wersję o nowej kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
hurysa1 Re: Widziałem! 20.11.06, 21:50 najglupszy-nick napisał: > > > Powinni zwrócić się do Metromana. On o metrze wie wszystko. Fakt, że to > nieprzyjemny gość, ale sytuacja tego wymaga. Metromana nie znajdą - wyjechał do Belfastu i nawet Kinga nie ma z nim kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
napoj.chmielowy Re: Widziałem! 21.11.06, 13:33 Co z tym nanoszerszeniem? Złapali go już? Nie chciałbym w metrze być zaatakowany reklamą ZDiK. Odpowiedz Link Zgłoś