milupa2 Re: Lokal na romantyczną kolacje pilnie poszukiwa 18.11.06, 21:35 Pospieszyłam się, aż tak pilnie szukam:) Proszę, doradźcie jakieś klimatyczne, kameralne miejsce na kolację z ukochaną osobą. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Lokal na romantyczną kolacje pilnie poszukiwa 19.11.06, 16:24 ja chadzam z moim torbaczem do ha-noi na legnickiej,ale nie wszyscy uważają to miejsce za romantyczne. może La Scala na rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana biała jaskinia z niebieskim akwarium... IP: *.telprojekt.pl 19.11.06, 16:28 Przed rynkiem jak idzie sie od galerii po prawej stronie jest knajpka gdzie na górze jest w miare normalnie ale schodzi sie tez w dół schodkami i przy wejsciu zaraz na prawo przy stoliku jest w ścianie akwarium z rybkami egzaotycznymi (przypominającymi nemo) Akwarium podświetlane na niebiesko. Na dole pomieszczenie wyglada jak wydrążone w skale, biała jaskinia. Nie wiem jak to sie nazywa bo jestem z Lublina i byłam tam raz z chłopakiem, ale atmosfera cudowna, obsługa przemiła. Jedzenie pyszne. Jadłam szarome z kurczaka i deser szarlotke. Jedzonko w granicach 30 zł całkiem pyszne i dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: biała jaskinia z niebieskim akwarium... 19.11.06, 16:37 Oh,tak to opisałaś,że chyba wybiorę się tam...Z koleżanką,bo torbacz siedzi w Banbury:) A może restauracja grecka na solnym? Z zewnątrz wygląda romantycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek-82 Re: biała jaskinia z niebieskim akwarium... 19.11.06, 17:44 Może ktoś wie jak sie nazywa lub adres bo skojarzyć sobie tego nie mogę :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska 29 Re: biała jaskinia z niebieskim akwarium... IP: *.chello.pl 19.11.06, 20:40 Siesta sie nazywa ta knajpa.Moze i romantycznie,ale jedzenie ciezkie jak diabli. Kuchnia miedzynarodowa,z wyraznym nastawieniem na tlusto/pozywnie/brzuch boli w nocy.Jesli po wieczorze czekasz na cos wiecej, wybierz cos lzejszego,bo oboje padniecie trupem po takim zarciu.Manti/Maalox/Mieta obowiazkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska 29 Re: biała jaskinia z niebieskim akwarium... IP: *.chello.pl 19.11.06, 20:41 aha - jakbys jednak chciala to adres - Olawska, na poczatku, po lewej stronie,jak wychodzi sie z rynku.Przy DH MAria Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: biała jaskinia z niebieskim akwarium... IP: *.telprojekt.pl 20.11.06, 00:27 Nieprawda! Jedzenie bardzo dobre i nic mi sie nie przewracało w brzuchu. Akurat jadłam filet z piersi kurczaka w sosie serowo-pomidorowym na ostro, do tego surówka ze świeżych warzyw i do wyboru frytki albo cos innego. Polecam grzane wino czerwone! Lepszego niż tam nie piłam nigdzie! W brzuchu jest cieżko i pada sie trupem po knyszy albo po gyrosie w Petrze. Knajpka to chyba Siesta. Odpowiedz Link Zgłoś
anu_anu Re: Lokal na romantyczną kolacje pilnie poszukiwa 19.11.06, 17:00 W każdym razie ODRADZAM "Pod Gryfami". Ostatnio chciałam zarezerwować stolik a facet mi powiedział, że muszę zagwarantować, że będzie minimum stówka od osoby :) - po prostu im odbiło. Dobrze gotują i lokal fajny i do tego takie... zaproszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Lokal na romantyczną kolacje pilnie poszukiwa IP: *.os1.kn.pl 19.11.06, 19:17 hehe widocznie cienko przeda:P szkoda ze nie zasugerowal jak maja byc ubrani i o czym rozmawiac:DDD bylam tam pare razy,na urodzinowym obiedzie m.in -moze i smacznie ale za bardzo nadeta atmosfera,ten wystroj jak w mauzoleum sie czulam.zjezdzilam troche swiat i w nie takich bywalam kanjpach ale ta jakos mi nie "podchodzi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polecam Cafe Pruderia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 17:23 Niedaleko Placu Jana Pawla Krola Polski Odpowiedz Link Zgłoś
jas_kier Re: Lokal na romantyczną kolacje pilnie poszukiwa 19.11.06, 18:04 Oni pewno juz poszli na te romantyczna kolacje, wiec pomyslcie o moich 30 gosciach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=52453117 Odpowiedz Link Zgłoś