Dodaj do ulubionych

Zakończyło się Forum w Krzyżowej

20.11.06, 10:25
Nic odkrywczego nie powiedzieli. Jak dla mnie to trzeba ściągać Rumunów i
Bułgarów. Dla nich oferowane zarobki będą wystarczająco duże, a pochodzą z
tego samego kręgu kulturowego, więc nie będzie takiego problemu, jak ma
Francja z Muzułmanami
Obserwuj wątek
    • Gość: jaśko równia pochyła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 11:32
      Od pierwszego Forum jestem obecny.Bywały czasy-za Waszkiewicza ,kiedy był
      marszałkiem-że o wicepremirów,ministrow /nie mówiąc o wiceministrach /obijał się
      człowiek na każdym miejscu.Nagrody dla przedsiębiorców miały wartość .Od kilku
      lat /trzech?/impreza zupełnie zatraciła swoją pierwotną tożsamość.Na "zajęciach"
      w mojej podgrupie mówi się od lat to samo .Para w gwizdek!!!Patrzę na tych
      biznesmenów/z coraz to niższej półki / i śmiem twierdzić ,że interes na
      "Krzyżowej "robi tylko firma Pana Janisława.
    • Gość: Janek Zakończyło się Forum w Krzyżowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 11:33
      Typowe bicie piany, przecież wszyscy od lat o tym wiedzą i nic nie robią. Nie
      wiem po co kilkudziesięciu ludzi (a może kilkuset) siedziało w Krzyżowej parę
      dni żeby te odkrywcze wieści nam ogłosić. A można było za te pieniądze
      wybudować kilometr drogi czy torów. Dodałbym jeszcze jedno. I po tych drogach,
      które są da się jeździć (choć są w katastrofalnym stanie) tylko co z tego kiedy
      przewoźnicy dopasowują rozkłady jazdy do swoich potrzeb a nie do potrzeb
      pasażerów.
    • Gość: gosc A co to takiego Klub Rzymski? IP: 217.110.254.* 20.11.06, 18:34
      Kto i kiedy go zalozyl i po co (jakie ma cele)? Czy sa zalozenia sposrod kogo
      wybiera sie jego czlonkow ?
    • alex-alexander Zakończyło się Forum w Krzyżowej 21.11.06, 07:58
      kazde forum, zebranie, omawianie, dyskusje, to nic innego jak ogolne gledzenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka