Dodaj do ulubionych

SMOKtunowicz nie!!!!1

09.12.05, 09:06
Dzizas Krajst!
Ja rozumiem, ze meskiej czesci widzow staje na jej widok (choc rzeczywistosc
bywa rozczarowujaca).

Ale ja nierozumiem, jak mozna zachwycac sie tym beztalenciem, ktore startowki
porzadnie nie potrafi przeczytac, ktora nie potrafi powiedziec nic od siebie,
oprocz "zmieniamy temat", ktora nie potrafi sprytnie czegos skomentowac.
Glupota bije z oczu, az razi. Gdzie ten profesjonalizm, kreslony w
periodykach?? Ilez mozna mowic o tym samym, o siedzeniu za dzieciaka przez
CNN-em, o rodzicach z gazetami, o siedzeniu w pracy od rana do wieczora.
(tylko jakos nie jest nigdzie wspomniane, ze na pol dnia wychodzi na sushi
lub zakupy)
LiS! Usiadz Ty czlowieku przed ta kamera! Ja blagam!
Obserwuj wątek
    • Gość: neon Re: SMOKtunowicz nie!!!!1 IP: *.wlan.pl 09.12.05, 10:49
      Co tak jesteś na nią wkurzona. Nie denerwuj się. Niech dalej kompromituje
      Polsat. Lis wcale nie jest lepszy. Ten wczoraj do programu "Co z tą Polską"
      zaprosił awanturnika Niesiołowskiego, który pokazał jak siać nienawiść wśród
      Polaków. Ten ostatni powinien dać sobie na wstrzymanie. Żeby profesor robił z
      siebie takiego oszołoma? Dziwne.
      • Gość: NK Re: SMOKtunowicz nie!!!!1 Lis NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 11:06
        Tak, oboje powinni odejść, bo ich wystąpienia sa żenujące. A co do
        Niesiołowskiego, zgoda! Aż mi było go żal, ze pozwala robić z siebie takiego
        błazna.
        • Gość: tomu19 Re: SMOKtunowicz nie!!!!1 Lis NIE! IP: *.torun.mm.pl 09.12.05, 14:57
          NK chyba ty jesteś żenujący
          ludzie zastanówcie się co piszecie, przecież nie każdy musi lubić Lisa i Smoka,
          ale nikt im nie powie że są nieprofesjonalni, w szczególności Lis, który
          stworzył fakty i wydarzenia, czyli dwa najlepsze dzienniki
          zazdrość jest chorobą
          • Gość: NK Re: SMOKtunowicz nie!!!!1 Lis NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 16:20
            Zastanów sie, a czegóż ja mogę Lisowi zazdrościć??? Nic nie poradzę na to, ze
            według mnie program Lisa nadaje się do prowadzenia go w maglu. Tak, w MAGLU!
    • Gość: U Re: SMOKtunowicz nie!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 16:04
      Nie, no LIs jest OK. Nie przesadzajcie.
    • dr.szfajcner Re: SMOKtunowicz nie!!!!1 09.12.05, 18:02
      nocospodobnego napisał:

> Dzizas Krajst!
      > Ja rozumiem, ze meskiej czesci widzow staje na jej widok

Moze Tobie stanie na widok Gawryluk. :-))
      CZasem prowadzi Wiadomosci w TVP1.
      • Gość: profesor gall Re: SMOKtunowicz nie!!!!1 IP: *.chello.pl 09.12.05, 18:12
        Jakie nudne są te pyskówki, jak to dobrze, że jestem "ponad tym".
        • dr.szfajcner Re: SMOKtunowicz nie!!!!1 11.12.05, 08:58
          Gość portalu: profesor gall napisał(a):

> Jakie nudne są te pyskówki, jak to dobrze, że jestem "ponad tym".

Nie "ponad tym", tylko " w niebycie" laczce.
          Wielki Brat - David Locke znow dokonal
          korekty rzeczywistosci.
          • dr.szfajcner Re: SMOKtunowicz nie!!!! - errata 11.12.05, 09:07
            dr.szfajcner napisał:

> Gość portalu: profesor gall napisał(a):
            >
            > > Jakie nudne są te pyskówki, jak to dobrze, że jestem "ponad tym".
            >
            Nie "ponad tym", tylko " w niebycie",
            czyli na oslej laczce.
            Wielki Brat - David Locke znow dokonal
            korekty rzeczywistosci.
    • Gość: Alex. Niezła laska jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 04:07
      może mówić co chce.
    • Gość: Wesoły Romek Smoktunowicz - tak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 00:30
      > nocospodobnego napisał:
      > Ja rozumiem, ze meskiej czesci widzow staje na jej widok...
      --------------------------------------------------------------------------------

No fakt, mnie też staje na widok Pani Hanny Smoktunowicz, ale co w tym złego
      lub wstydliwego? Chyba ktoś w tym właśnie celu na całym świecie (no, może nie w
      Al Dżazdzirze) wynajduje telewizyjne prezenterki i/lub dziennikarki o takim
      wyglądzie, żeby stawał.

I dobrze. Ma stawać. Jak chcę tak zwanego prawdziwego dziennikarstwa to
      potrafię je sobie znaleźć, a jak oglądam telewizyjne newsy i prognozę pogody to
      ma mi stać nieustannie.

:-)
    • coolio4 Re: SMOKtunowicz nie!!!!1 12.12.05, 03:00
      Autor wątku barzdo profesjonalnym slangiem tu zaiwania - "startówka" Czyżby
      przypadekim był(a) kolega, a może koleżanką z pracy pani Smoktunowicz? No skoro
      wie kiedy chodzi na zakupy i zushi, to chyba jakiś życzliwy z Polsatu? Eh,
      obrzydlistwo.
      • nocospodobnego Re: SMOKtunowicz nie!!!!1 12.12.05, 07:36
        coolio4 napisał:

> Autor wątku barzdo profesjonalnym slangiem tu zaiwania - "startówka" Czyżby
        > przypadekim był(a) kolega, a może koleżanką z pracy pani Smoktunowicz? No
        skoro

A wcale bo nie. Mylisz się mój drogi.
    • freakyfunk Re: SMOKtunowicz nie!!!!1 12.12.05, 08:59
      No rzeczywiscie, coś w tym jest co pisze Koolio. To skąd Nocospodobnego ma
      takie dokladne informacje o tym co pani Smoktunowicz robi w ciągu dnia: że niby
      sushi i zakupy cały dzień? Fajny kolega z pracy, jakis mały sfrustrowany
      zawistniczek?
      • Gość: strateg Re: SMOKtunowicz nie!!!!1 IP: *.aster.pl 12.12.05, 10:34
        Poza tym napisal, ze "rzeczywistosc bywa rozczarowujaca", co do wygladu H.S,
        zatem musial ja widziec "na zywo"...Mysle jednak ze to ktos z jego rodziny
        pracuje w Wydarzeniach, tak?
        • Gość: Sanna Re: SMOKtunowicz nie!!!!1 IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 13.12.05, 08:44
          Ja też ją widziałam na żywo,zwyczajna kobita. O profesjonalizmie sie nie
          wypowiadam,bo trudno mi to ocenic. Mialam tez okazje widziec na zywo Iwone
          Radziszewska i Magde Molek. BARDZO ladne. Zwłaszcza ta ostatnia.
          • Gość: gh Re: SMOKtunowicz nie!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 09:24
            Staje na widok Smoktunowicz?!!! Chyba włos staje. Dla nie ta kobieta patrząc z
            ekranu na mnie wywołuje uśmiech politowania raczej. Nie uważam jej za brzydką,
            ani szczególnie "nienaumianą" ale jest po prostu bardzo przeciętna i pod
            względem urodu jak i warsztatu. Co do startówek to nic nie powiem bo nie wiem co
            to jest nawet.
            Co do ładnych Pań to TV robi cuda. Z panami również. Kto by pomyślał ż mój
            kolega z ławki będzie takim playboyem w TV. Co do Pań to ich piękne walory
            skutecznie przesłania z reguły miałkość tego co mówią ze szklanego ekranu. Z
            prezenterek to Pochanke ma cos jeszcze do powiedzenia choć jej nie lubię i mi
            się nie podoba. Te Panie muszą wiedzieć ze kobieta jest kobietą i kobieta z
            karabinem, kobieta z granatem politycznym w garści i agresją na twarzy traci
            połowę swego uroku.
            Lisowi się poszczęściło. Bardzo fajna dziewczyna.
            • Gość: . Pochanke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 02:00
              > Gość portalu: gh napisał(a):
              > Z prezenterek to Pochanke ma cos jeszcze do powiedzenia...

Jakieś żarty? Chyba że masz na myśli tik jej ust, którymi nieustannie porusza,
              jak ryba wyciągnięta z wody. Porusza nimi w dziwaczny sposób nawet wówczas, gdy
              nic nie mówi.

Ma Pochanke do powiedzenia tyle, co nic. Na pewno nie więcej niż prezenterki
              traktowane tu jak Barbie, albo gorzej.
    • Gość: ada Re: SMOKtunowicz nie!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 09:45
      Miał rację Wańkowicz,że Polacy to naród lubujący się w bezinteresownej
      zawiści.Zacznijcie się u diabła uśmiechać i kochać ludzi takimi jacy są.Choćby
      tylko przed Swiętami.Nie zapominajcie,że nienawiść niszczy i odbiera
      człowiekowi resztki godności.
      • rumburakk1 Re: SMOKtunowicz nie!!!!1 14.12.05, 14:03
        uhahhaha.... no tak a na zachodzie to się wszyscy kochają że hej... Szkoda tylko
        że jak w kieszeni pusto to skaczą sobie od razu do gardeł. Mam podawać przykłady?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka