Gość: Normalny Pewnie wydali ja ci co na impreze się nie załapali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:30 Dowiedzieli się, że imprezki są fajowe i szlak ich trafił, ze nie mogli się załapać. Ja też brałem udział w takich imprezach z nauczycielką od polskiego. Wprawdzie nie było wtedy zioła, bo było to ponad 20 lat temu, ale za to było dobre winko. Super babka była z naszej polonistki i do dzisiaj wspominam te dawne czasy. Różnica była taka, że nikomu się tym nie mówiło i mordą na lewo i prawo się nie szczekało. Dzięki takim debilom zmarnowali jej życie. A cóż takiego się tam wydarzyło po za tym, ze miło spędzili czas. Uważam, że lepsze takie imprezy niż seks w kiblu na dyskotece. Cóż, ale to moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nauka palenia trawki 21.11.06, 19:39 Ta pani powinna dostac w skore nie za palenie, ale za glupote...:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Terapia odwykowaTrójka oskarżonych 17-latków będzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:56 "Trójka oskarżonych 17-latków będzie musiała przejść terapię odwykową" Od gandzi... To tekst z gatunku "po spożyciu dwóch butelek piwa oskarżony popadł w alkoholizm" Przez taka propagande tylko powieksza sie narkomania! Jeden z drugim sprobuja, stwierdza ze nic im nie jest (bo niby co ma byc) i wywnioskuja, ze skoro marihuana tak straszna a im sie nic nie stalo, to po innych proszkach tez bedzie OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace Re: Terapia odwykowaTrójka oskarżonych 17-latków IP: *.aster.pl 21.11.06, 21:43 dokladnie... jak juz sa tacy hard to niech nazwa po imieniu nalogowe palenie tytoniu: NARKOMANIA Respect dla pani od angielskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legalize it Respect dla nauczycielki angielskiego ! IP: *.aster.pl 21.11.06, 21:45 Wyrazy poparcia i solidarnosci ! Byly uczen X L.O. matura 1997 Pale ziolo od 18 roku zycia, mam teraz 28 lat i co? Ani nie wyladowalem na dworcu - malo tego skonczylem Polibude a teraz mam zajebista prace (niestety w Warszawie bo we Wroc. kiepsko placa) i jakos sie mam... LEGALIZE IT ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace X rules !!! IP: *.aster.pl 21.11.06, 21:42 Pozdrowienia dla wszystkich bylych uczniow tej szkoly !!! A co do ziola i tej nauczycielki to z mojej strony jako bylego ucznia PELEN SUPPORT ! Trzymaj sie !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: X rules !!! 21.11.06, 22:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=52589265 Ludzie,wpisujcie głosy poparcia w specjalnym wątku! Nie pozwólmy,aby Iza została kozłem ofiarnym beznadziejnego systemu szkolnictwa i inkwizycyjnej ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii! Zróbmy coś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grass Re: Nauka palenia trawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 01:13 XLO rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: Nauka palenia trawki IP: *.tvn.pl 22.11.06, 12:26 uwielbiam wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Nauka palenia trawki IP: *.sdm.de 22.11.06, 19:01 Just give me some weed! www.youtube.com/watch?v=pz93erOtFR8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minister Re: Nauka palenia trawki IP: *.gnupg.org 22.11.06, 22:36 Terapia odwykowa od trawki? o_O Co to, żarty jakieś? Trzeba jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace Polecam wszystkim IP: *.aster.pl 22.11.06, 22:34 www.youtube.com/watch?v=_ZTC_jUaVPw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Pffffff, i o to tyle krzyku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:03 Ize znam od siedmiu lat. Byla jedyna nauczycielka, ktora przykladala sie do tego co robi. Nie ukrywam, ze wymagajaca byla. Ale i pozartowac sie dalo i pojsc na imprezke. Nigdy nie pojawily sie tam narkotyki (jesli do takowych zaliczyc mozna trawe). A nawet jesli to co?? Jestesmy dorosli i tyle! Z reszta gdyby dzieciary nie chcialy, to by nie probowaly!! I taka jest prawda! Nie bede tu mowila o wychowaniu, bo nie do mnie nalezy ocena. Jednak dlaczego tak bardzo nie naglosniono sprawy uczennicy tej samej szkoly, ktora po porodzie udusila noworodka a jej chlopak zostawil cialo w szuwarach???!!! Wezmy teraz te dwie sprawy i dobrze sie nad tym zastanowmy... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peacer Re: Pffffff, i o to tyle krzyku?? IP: *.aster.pl 24.11.06, 23:39 bo to Katoland jest... gumki szkodza zdrowiu, maruhuana to "prochy", za posiadanie ktorych mozna dostac 8 lat - wazne by po katolicku wódka byla tania i na fajki było... jaki narod takie przypadki, jaka gazeta takie sensacje w niej zawarte... Pozdrowienia dla Izy! Odpowiedz Link Zgłoś
roger39 dyr Koronkiewicz czyli tchorzliwa poprawnosc polit 25.11.06, 02:35 Oczywiscie palenie trawki razem z uczniami bylo zle , nikt tego nie neguje . Chodzi o to ,ze zastosowany srodek ,czyli areszt jest tutaj nieadekwatny z wielu powodow , a jezeli juz wladze chca byc konsekwentne to areszr powinny zastosowac wobec pani dyrektor Bozeny Koronkiewicz . Uzasadnienie : Pani Izabella W. pracowala w tej szkole siedem lat . Od samego poczatku jej pracy w szkole bylo wiadomo ,ze zaprasza swoich uczniow do domu na takie szkolno-kolezenskie posiadowy i od siedmiu lat , a nie od wrzesnia na tych spotkaniach palono trawke i o tym doskonale wiedziala od siedmiu lat a nie od wrzesnia pani dyrektor Bozena Koronkiewicz , jak i wiekszosc nauczycieli w tej szkole . Dlaczego pani dyrektor przez tych siedem lat nie podjela zadnych dzialan , nie porozmawiala z nauczycielka , nie udzielila je ostrzezenia , czy nagany ? Dlatego , ze pani dyrektor jest osobka tchorzliwie poprawna politycznie . Przez siedem lat w RP popwprawnie politycznie bylo zapalic trawke nawet z uczniami , ale przyszedl minister Giertych , ktory powiedzial , ze za przestepstwa popelniane w szkole , jezeli beda je kryc wladze szkolne , to te wladze za to zaplaca wlasna d..pa i pojda siedziec . Pani Koronkiewicz momentalnie pos.ala sie w majtki i pobiegla na policje i do prokuratora , bo przeciez o sprawie wiedziala juz siedem lat . Minister Giertych mial racje , bo w polskich szkolach panuje anarchia , co do tego nie ma watpliwosci . Jednak tej anarchii sa winne o wiele bardziej dyrektorki typu naszej Koronkiewicz , niz akurat nauczycielki angielskiego . Pani Bozena Koronkiewicz jest kims w rodzaju szmaty , ktora funkcjonuje w kazdym systemie . Gdyby zyla za Hitlera , pierwsza by zadenuncjonowala uczniow za opowiadanie dowcipow politycznych , gdyby to byla epoka Jaruzelskiego , bez wachania wyslala by do wiezienia uczniow za ulotki . Prokuratura powinna zrozumiec ,ze to wlasnie dyrektor Koronkiewicz powinna znalezc sie w areszcie , bo to jest kobieta odpowiedzialna za demoralizacje uczniow w szkole , kobieta ktora nie kieruje sie sumieniem ,rozwaga , ale tym co sie nazywa prawidlowym wyczuciem kierunku wiatru , a przede wszystkim strachem , hipokryzja i obluda . To jest bardzo niebezpieczna osoba i jej miejsce jest nie w oswiacie ale na smietniku . Odpowiedz Link Zgłoś