Dodaj do ulubionych

Nauka palenia trawki

• Gość: Normalny Pewnie wydali ja ci co na impreze się nie załapali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:30
      Dowiedzieli się, że imprezki są fajowe i szlak ich trafił, ze nie mogli się
      załapać. Ja też brałem udział w takich imprezach z nauczycielką od polskiego.
      Wprawdzie nie było wtedy zioła, bo było to ponad 20 lat temu, ale za to było
      dobre winko. Super babka była z naszej polonistki i do dzisiaj wspominam te
      dawne czasy. Różnica była taka, że nikomu się tym nie mówiło i mordą na lewo i
      prawo się nie szczekało. Dzięki takim debilom zmarnowali jej życie. A cóż
      takiego się tam wydarzyło po za tym, ze miło spędzili czas. Uważam, że lepsze
      takie imprezy niż seks w kiblu na dyskotece. Cóż, ale to moje zdanie.
    • absztyfikant Re: Nauka palenia trawki 21.11.06, 19:39
      Ta pani powinna dostac w skore nie za palenie, ale za glupote...:)))))))
    • Gość: atx Terapia odwykowaTrójka oskarżonych 17-latków będzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:56
      "Trójka oskarżonych 17-latków będzie musiała przejść terapię odwykową"
      Od gandzi...
      To tekst z gatunku "po spożyciu dwóch butelek piwa oskarżony popadł w alkoholizm"
      Przez taka propagande tylko powieksza sie narkomania! Jeden z drugim sprobuja, stwierdza ze nic im nie jest (bo niby co ma byc) i wywnioskuja, ze skoro marihuana tak straszna a im sie nic nie stalo, to po innych proszkach tez bedzie OK!
      • Gość: peace Re: Terapia odwykowaTrójka oskarżonych 17-latków IP: *.aster.pl 21.11.06, 21:43
        dokladnie... jak juz sa tacy hard to niech nazwa po imieniu nalogowe palenie
        tytoniu: NARKOMANIA

Respect dla pani od angielskiego !
      • Gość: legalize it Respect dla nauczycielki angielskiego ! IP: *.aster.pl 21.11.06, 21:45
        Wyrazy poparcia i solidarnosci !

Byly uczen X L.O. matura 1997
        Pale ziolo od 18 roku zycia, mam teraz 28 lat i co?
        Ani nie wyladowalem na dworcu - malo tego skonczylem Polibude a teraz mam
        zajebista prace (niestety w Warszawie bo we Wroc. kiepsko placa) i jakos sie mam...

LEGALIZE IT !
    • Gość: peace X rules !!! IP: *.aster.pl 21.11.06, 21:42
      Pozdrowienia dla wszystkich bylych uczniow tej szkoly !!!
      A co do ziola i tej nauczycielki to z mojej strony jako bylego ucznia
      PELEN SUPPORT !
      Trzymaj sie !!!!!!!!
      • lillalu Re: X rules !!! 21.11.06, 22:16
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=52589265
        Ludzie,wpisujcie głosy poparcia w specjalnym wątku! Nie pozwólmy,aby Iza została
        kozłem ofiarnym beznadziejnego systemu szkolnictwa i inkwizycyjnej ustawy o
        przeciwdziałaniu narkomanii! Zróbmy coś!
    • Gość: dr.xlo Nauka palenia trawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 01:11
    • Gość: grass Re: Nauka palenia trawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 01:13
      XLO rulez
      • Gość: ehhh Re: Nauka palenia trawki IP: *.tvn.pl 22.11.06, 12:26
        uwielbiam wrocław
    • Gość: Michal Re: Nauka palenia trawki IP: *.sdm.de 22.11.06, 19:01
      Just give me some weed!
      www.youtube.com/watch?v=pz93erOtFR8
      • Gość: minister Re: Nauka palenia trawki IP: *.gnupg.org 22.11.06, 22:36
        Terapia odwykowa od trawki? o_O
        Co to, żarty jakieś?

Trzeba jechać.
    • Gość: peace Polecam wszystkim IP: *.aster.pl 22.11.06, 22:34
      www.youtube.com/watch?v=_ZTC_jUaVPw
    • Gość: Oleńka Pffffff, i o to tyle krzyku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:03
      Ize znam od siedmiu lat. Byla jedyna nauczycielka, ktora przykladala sie do
      tego co robi. Nie ukrywam, ze wymagajaca byla. Ale i pozartowac sie dalo i
      pojsc na imprezke. Nigdy nie pojawily sie tam narkotyki (jesli do takowych
      zaliczyc mozna trawe). A nawet jesli to co?? Jestesmy dorosli i tyle! Z reszta
      gdyby dzieciary nie chcialy, to by nie probowaly!! I taka jest prawda! Nie bede
      tu mowila o wychowaniu, bo nie do mnie nalezy ocena. Jednak dlaczego tak bardzo
      nie naglosniono sprawy uczennicy tej samej szkoly, ktora po porodzie udusila
      noworodka a jej chlopak zostawil cialo w szuwarach???!!! Wezmy teraz te dwie
      sprawy i dobrze sie nad tym zastanowmy... Pozdrawiam.
      • Gość: peacer Re: Pffffff, i o to tyle krzyku?? IP: *.aster.pl 24.11.06, 23:39
        bo to Katoland jest... gumki szkodza zdrowiu, maruhuana to "prochy", za
        posiadanie ktorych mozna dostac 8 lat - wazne by po katolicku wódka byla tania i
        na fajki było...

jaki narod takie przypadki, jaka gazeta takie sensacje w niej zawarte...

Pozdrowienia dla Izy!
        • roger39 dyr Koronkiewicz czyli tchorzliwa poprawnosc polit 25.11.06, 02:35
          Oczywiscie palenie trawki razem z uczniami bylo zle , nikt tego nie neguje .
          Chodzi o to ,ze zastosowany srodek ,czyli areszt jest tutaj nieadekwatny z
          wielu powodow , a jezeli juz wladze chca byc konsekwentne to areszr powinny
          zastosowac wobec pani dyrektor Bozeny Koronkiewicz .
          Uzasadnienie :
          Pani Izabella W. pracowala w tej szkole siedem lat . Od samego poczatku jej
          pracy w szkole bylo wiadomo ,ze zaprasza swoich uczniow do domu na takie
          szkolno-kolezenskie posiadowy i od siedmiu lat , a nie od wrzesnia na tych
          spotkaniach palono trawke i o tym doskonale wiedziala od siedmiu lat a nie od
          wrzesnia pani dyrektor Bozena Koronkiewicz , jak i wiekszosc nauczycieli w tej
          szkole .
          Dlaczego pani dyrektor przez tych siedem lat nie podjela zadnych dzialan , nie
          porozmawiala z nauczycielka , nie udzielila je ostrzezenia , czy nagany ?
          Dlatego , ze pani dyrektor jest osobka tchorzliwie poprawna politycznie .
          Przez siedem lat w RP popwprawnie politycznie bylo zapalic trawke nawet z
          uczniami , ale przyszedl minister Giertych , ktory powiedzial , ze za
          przestepstwa popelniane w szkole , jezeli beda je kryc wladze szkolne , to te
          wladze za to zaplaca wlasna d..pa i pojda siedziec .
          Pani Koronkiewicz momentalnie pos.ala sie w majtki i pobiegla na policje i do
          prokuratora , bo przeciez o sprawie wiedziala juz siedem lat .
          Minister Giertych mial racje , bo w polskich szkolach panuje anarchia , co do
          tego nie ma watpliwosci . Jednak tej anarchii sa winne o wiele bardziej
          dyrektorki typu naszej Koronkiewicz , niz akurat nauczycielki angielskiego .
          Pani Bozena Koronkiewicz jest kims w rodzaju szmaty , ktora funkcjonuje w
          kazdym systemie . Gdyby zyla za Hitlera , pierwsza by zadenuncjonowala uczniow
          za opowiadanie dowcipow politycznych , gdyby to byla epoka Jaruzelskiego , bez
          wachania wyslala by do wiezienia uczniow za ulotki .
          Prokuratura powinna zrozumiec ,ze to wlasnie dyrektor Koronkiewicz powinna
          znalezc sie w areszcie , bo to jest kobieta odpowiedzialna za demoralizacje
          uczniow w szkole , kobieta ktora nie kieruje sie sumieniem ,rozwaga , ale tym
          co sie nazywa prawidlowym wyczuciem kierunku wiatru , a przede wszystkim
          strachem , hipokryzja i obluda . To jest bardzo niebezpieczna osoba i jej
          miejsce jest nie w oswiacie ale na smietniku .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka