Dodaj do ulubionych

Pogarda 611 pochwala N

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:17
dnia 24.10.2006 o godz 14.08 z garlickiej kierowca lini 611 zignorowal kolege
i mnie gdyz do autobusu mielismy jakes 50m ktory stal na przystanku i
bieglismy i jeszcze reka machnelismy a ten mimo tego nie zatrzymal sie i
beszczelnie jeszcze sie smial z pasarzerem ktory jezdzi ciagle z kierowcami
za free jest to dziewczyna w wieku 16 lat rotkie wlosy i nazwisko na litere
J ,a natomiast dzis na przystanku zobaczylem piekna rzecz kierowca lini N
widzac ze czlowiek na wozku inwalidzkim chce wsiasc do autobusu a nikt nichce
mu pomoc sam wysiadl z autobusu i pomogl mu wjechac do srodka autobusu taki
kierowca to skarb w porownaniu kierowcy z 611 dodam jeszcze ze kierowca N
mial kurs ok. 9.40 z psiego pola(przeciwko blaszaka)w strone dworca glownego
brawo kierowco N !!! wstyc sie kierowco 611!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: calvados Re: Pogarda 611 pochwala N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:20
      Byc moze odkryles jedna z wielu roznic pomiedzy kieorwcami z MPK i wiesniakami z
      DLA.
      Jedna sprawna pepesza i problem chamow z linii podmiejskich zostalby rozwiazany.
      Ale wlasciciele DLA "inwestuja" we wlasciwe kieszenie przekupnych gnojkow ze
      ZDiK i wygrywaja wszystko co sie da.
      • Gość: x Re: Pogarda 611 pochwala N IP: *.os1.kn.pl 25.11.06, 18:21
        No wreszcie ktos prawde powiedział na temat tego gówna dla.
        • busmen Re: Pogarda 611 pochwala N 25.11.06, 18:26
          Gość portalu: x napisał(a):

> No wreszcie ktos prawde powiedział na temat tego gówna dla.

Załamuje mnie jedno, że DLA i jej pracowników oceniacie przez pryzmat tylko i
          wyłącznie firmy. A tam pracuje wielu wspaniałych i gotowych do pomocy
          kierowców, choć zdarzają się również inni. Ale w MPK tez nie wszyscy są święci
          (patrz wątek: kierowca cham). Więcej obiektywizmu!
          • elmumio Re: Pogarda 611 pochwala N 25.11.06, 18:43
            Zadałem Ci pytanie w innym wątku,ale może tu będzie lepsze na nie
            miejsce.Pracowałeś w DLA,ale zostałeś kierowca w MPK.Dlaczego?Przecież tam tez
            szukaja .Mają,wg, Ciebie wspaniałe wozy itd.No więc?Z pewnym obiektywizmem,do
            którego innych nawołujesz.
            • busmen Re: Pogarda 611 pochwala N 25.11.06, 18:52
              Nie chodzi mi o opinię na temat przedsiębiorstwa, ale kierowców... nie można
              mówić, że kierowcy w DLA to "wieśniaki".
              • Gość: Pasażer Re: Pogarda 611 pochwala N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:51
                buachahaha a Wiem o kogo ci Chodzi z 611 Pan Juzek ze sWoją Córeczką bynajmiej
                CZasem ich widuje na Lini Bo Ciągle Gada i pie.. Gupoty z nia moze to
                Pedereasta albo Pedowil kij wie ale mwiem jedno DLA trza zniszczyc
                • busmen Re: Pogarda 611 pochwala N 25.11.06, 19:56
                  Gość portalu: Pasażer napisał(a):

> [nie będę tego cytował]

A kierowca z 445??
                  • Gość: 611 a N Re: Pogarda 611 pochwala N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:18
                    buachahaha a Wiem o kogo ci Chodzi z 611 Pan Juzek ze sWojš Córeczkš bynajmiej
                    CZasem ich widuje na Lini Bo Cišgle Gada i pie.. Gupoty z nia moze to
                    Pedereasta albo Pedowil kij wie ale mwiem jedno DLA trza zniszczyc

to nie jest curka kierowcy !!! i niechcem mowic co za plotki chodza po
                    kielczownie i wilczycach ze ona z kierowca sami sie domyslicie ona ma 16lat
                    • Gość: heh Re: Pogarda 611 pochwala N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 19:41
                      wiadomo zre to puswzczalska aby za darmo jezdzic zamniast Do szkoły to Buja sie
                      w tym Staruszku. ja pamietam ze jak biegłem na 611 to było 6.53 ona było rano a
                      jak wracalem to tez tam stała wiec widze ze nie ma nic do robooty. :)
                      Pozdrawiam kierowców DLA i MPK :)
                      • rw.wro pomylone pojęcia część III 26.11.06, 23:43
                        Gość portalu: heh napisał(a):

> wiadomo ze to puszczalska aby za darmo jezdzic

w 600-kach nie trzeba mieć znajomości w dla ani mpk, żeby jeździć za free,
                        tylko w 500-kach i 900-kach płaci się przy wejściu, w innych linieach nikt na
                        dzień dobry tego nie sprawdza (i dobrze).
                    • rw.wro pomylone pojęcia część II 26.11.06, 23:41
                      Gość portalu: 611 a N napisał(a):

> to nie jest curka kierowcy

cUrka to to na 100% nie jest, może cÓrka...
                • rw.wro pomylone pojęcia część I 26.11.06, 23:39
                  Gość portalu: Pasażer napisał(a):

> buachahaha a Wiem o kogo ci Chodzi z 611 Pan Juzek ze sWoją Córeczką
                  > bynajmiej CZasem ich widuje na Lini Bo Ciągle Gada i pie.. Gupoty z nia moze
                  > to Pedereasta

gdyby to był pederasta, to jeździłby z chłopakiem, niekoniecznie poniżej 18-go
                  roku życia.
                  • Gość: Bocian Re: pomylone pojęcia część I IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.06, 23:56
                    Byłem kierowcą w DLA przez ponad dwa lata, teraz jeżdżę w MPK i nie zmieniłem podejścia do ludzi. Tzn, że jestem w MPK chamem bo jeździłem w DLA czy byłem poprostu uprzejmy?
                    Aby rozwiać wasze wątpliwości to wielu kierowców uznaje (i słusznie) taką definicje - Przystanek jest miejscem oczekiwania pasarzerów na pojazd komunikacji a ludzie dobiegający to kandydaci na pasarzera.
              • Gość: irizar Re: Pogarda 611 pochwala N IP: *.Rozyckiego.korbank.pl 27.11.06, 13:53
                zostałes kierowca MPK? Serio? A kiedy miales egazmin?
                • rw.wro Re: Pogarda 611 pochwala N 27.11.06, 20:15
                  Gość portalu: irizar napisał(a):

> zostałes kierowca MPK? Serio? A kiedy miales egazmin?

pewnie nie zdawał, tylko kupił prawko od ruskich ;D
                • Gość: ?? Re: Pogarda 611 pochwala N IP: 80.55.196.* 27.11.06, 21:26
                  to w MPK kupuje się pracę??
                  A ja myslałem, że wystarczą aktualne i ważne dokumenty (prawo jazdy i świadectwo
                  kwalifikacji):D
                  • Gość: Bocian Re: Pogarda 611 pochwala N IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.06, 11:06
                    Ja czegoś takiego nie praktykuje, ale widzę, że są tacy, co kupują prawko jak wiedzą o takich sposobach. Mam praktyki za kierownicą prawie trzy lata może to nie wiele, ale w odmianie od imbecyli, którzy kupują prawko nie miałem żadnej kolizji wiec myślę, że nie możesz porównywać wszystkich kierowców do siebie!
                    • rw.wro kierowca za dychę! 30.11.06, 11:44
                      to już wiem, który to kierowca jeździ, jakby woził worki z ziemniakami.
                      trzymając się górnej poręczy na zakręcie można sobiw wykręcić nadgarstek, to
                      ten niedopraktykowany za kierownicą trenuje wejścia w zakręty przy maksymalnej
                      prędkości, nie zwracając uwagi na to, że zaraz musi hamować, bo jest korek. a
                      co go tam pasażerowie, ważne, że to on tu powozi :D
                      • busmen Re: kierowca za dychę! 30.11.06, 12:22
                        rw.wro napisał:

> to już wiem, który to kierowca jeździ, jakby woził worki z ziemniakami.
                        > trzymając się górnej poręczy na zakręcie można sobiw wykręcić nadgarstek, to
                        > ten niedopraktykowany za kierownicą trenuje wejścia w zakręty przy
                        maksymalnej
                        > prędkości, nie zwracając uwagi na to, że zaraz musi hamować, bo jest korek. a
                        > co go tam pasażerowie, ważne, że to on tu powozi :D

No a jak... Najważniejsze jest to, aby ludzi dowieźć na czas...
                        bo później inni będą mówić, że kierowcy za wolno jeżdżą...
                        Bratysława rulez!!
                        • Gość: Jtoś Re: kierowca za dychę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 14:33
                          Mam Wiadomosc Z pierwszej Ręki Ten Koles co jechał z ta dziewczyna Dostał Bilet
                          w jedną strone Został Dyscyplinarnie zwolnioy z Kilku Faktów, tylko tyle wiem
                          Wiec szefowie DLA działają :)

Pozdrawiam
                          • zone26 Re: kierowca za dychę! 02.12.06, 15:31
                            Napisz za co został zwolniony, moze niech to bedzie przestroga dla innych
                            kierowców, nietylko z DLA
                          • busmen Re: kierowca za dychę! 02.12.06, 15:50
                            Gość portalu: Jtoś napisał(a):

> Mam Wiadomosc Z pierwszej Ręki Ten Koles co jechał z ta dziewczyna Dostał
                            Bilet
                            > w jedną strone Został Dyscyplinarnie zwolnioy z Kilku Faktów, tylko tyle wiem
                            > Wiec szefowie DLA działają :)
                            >
                            > Pozdrawiam

Zmień informatora :P
                            • Gość: lol Re: kierowca za dychę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 16:58
                              w piatek ladnie zachowal sie kierowca zaczekal namnie jak bieglem ma umnie +
                              • Gość: acha Re: kierowca za dychę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:42
                                wiadomosc do busmena

Ten informator to kierowca DLA i znam jeszcze kilku. A do lol ten Koles co tak
                                zaczekal na ciebie to mo j dobry kolega ale spoko on zawsze sie dobrze rozgląda
                                nawet na staryuszke poczeka :) a jeszcze dowiedzialem sie ze wiekszość
                                kierowców ucieka z DLA do Anglii lepsze płace :) pozdrawiam
                                • Gość: znawca Re: kierowca za dychę! IP: *.e-wro.net.pl 03.12.06, 14:10
                                  Gość portalu: acha napisał(a):
                                  > Ten informator to kierowca DLA i znam jeszcze kilku

A ja znam z dwudziestu i co?

DLA nie może nikogo zwolnić dyscyplinarnie, bo rzadko który kierowca pracuje w
                                  DLA, a reszta tylko NA ZLECENIE DLA jako prowadzący własną działalność
                                  gospodarczą. Po drugie, jakby mogli kogoś zwolnić to i tak tego nie zrobią bo
                                  cierpią na olbrzymie braki kierowców.

Po drugie kierowca o którym mówimy, sam się zwolnił z dniem 1 grudnia i jeździ
                                  teraz w firmie przewozowej pod Strzelinem.
                                  • Gość: heh Re: kierowca za dychę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 20:34
                                    znawca pitolisz jak nic, Dostał dyscyplinarke bo go przyłapali a przy okazjii
                                    Ta dziewczynka ma nowego Fajfusa bo widzialem jak siedziala z innym z jakim
                                    kolesiem w Busie o numerze bocznym 443.
                                    • Gość: hahaah Re: kierowca za dychę! IP: 80.55.196.* 04.12.06, 00:57
                                      to akurat prawda co pisze znawca
                                      Nie można zwolnic niezatrudnionego człowieka - tym bardziej dyscyplinarnie.
                                      Popytaj byle którego kierowce DLa czy jest zatrudniony na umowe o prace.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka