Gość: wksfan IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.11.06, 20:33 dac im dziesiec pilek i kto rzuci wiecej trojek - ten zostaje przewodniczacym. albo zrobic krotkie 1 na 1 . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JARY Czy Maciej Zieliński zostanie przewodniczącym k.. IP: *.devs.futuro.pl 26.11.06, 22:25 szacunek dla Macka za to co zrobil dla slaska bede mial zawsze!dzieki za to Maciek!ale z ta polityka to przesada,a przewodniczacy komisji to juz wolne zarty!!!niech Maciek zostanie przy swojej muzyce metalowej i grach komputerowych...(jego hobby)no i jak Maciek poradzi sobie z chlaniem na umur po wroclawskich knajpach...przewodniczacemu chyba nie wypada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Czy Maciej Zieliński zostanie przewodniczącym IP: *.wroclaw.mm.pl 26.11.06, 22:57 a wlasnie ze nie, niech chleje jak chce, robi co chce w czasie wolnym (zgodnie z prawem) jesli tylko bedzie sumiennie wykonywal swoje obowiazki. wedlug mnie blizej problemow jest aktualny..juz nie, ale niedawno..koszykarz, moze malo doswiadczony w polityce, ale napewno godny zaufania; nazwalbym go "lojalnym":). Co to za tlumaczenie ze kandydat PiSu to plywak byly, jakies 20 lat temu pewnie (jesli sie myle, to mnie poprawcie) ktory nie zna problemow jakie panuja w obecnym sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Czy Maciej Zieliński zostanie przewodniczącym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 10:14 Reprezentant z PiSu doskonale nadaje sie na szefa komisji sportu... gdyz sam bardzo lubi chodzic w dresie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej z Nowego D Czy Maciej Zieliński zostanie przewodniczącym k.. IP: *.ok.ae.wroc.pl 27.11.06, 10:19 Kibicuję dalej Mąćkowi ale ... ale ... czy nie powinien najpierw terminować ( tak jak Bogdan Zdrojewski) a w nastepnej kadencji dopiero zająć tak odpowiedzialne stanowisko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KarkoL Re: Czy Maciej Zieliński zostanie przewodniczącym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:20 Jak najbardziej zgadzam się z przedmówcą. Można dobrze znać sportowe problemy Wrocławia, ale do pełnienia takiej funkcji niezbędne jest d o ś w i a d c z e n i e, które Maciek będzie dopiero zdobywał. W tej chwili mam takie wrażenie, że Zielony jest trochę marionetką w tych wszystkich miedzypartyjnych rozgrywkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: IP: *.magma-net.pl 27.11.06, 17:38 Maciek wiećej wie o sporcie i świecie niż Damian, więc wybór jest oczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Znowu Zdrojewska! IP: *.chello.pl 28.11.06, 07:56 A mnie bardziej martwi to ze przewodniczącą rady miasta ma zostac Zdrojewska znowu będze torpedowac przejecie Sląska przez miasto czarno to widze ale obym sie mylił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażynka stawiam na Mrozka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 20:30 ja stawiam na Mrozka, miałam go okazje poznać to człowiek bardzo dobrze wykształcony, inteligenty i dobry organizator, natomiast Zieliński przy całym szacunku do niego to przy Mrozku się chowa. Zrobił dużo dla śląska bo umiał grać ale nie oddajmy mu wrocławskiego sportu!!! postawmy mu pomnik ale oodanie mu komisji to już przesada. Ludzie opamiętajcie się!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 16:33 I kto w końcu zwyciężył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: IP: *.tls3.tor1.rogerstelecom.net 03.12.06, 08:17 Czy was kompletnie pokaralo w leb? Maciek byl dobrym sportowcem , ale na tym koniec . To juz lepiej ten palant Koniecki by sie nadawal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no jasne Re: IP: *.as.kn.pl 10.12.06, 18:36 zwyciezyl zielinski jak mozna sie bylo domyslac-chcieli marionetki to ja maja. a z boku patrzac to jedna wielka porazka i farsa-koles prosto z hali sportowej wychodzi i nagle wielki polityk,mysliciel i reformator:PP to ze byl dobrym sportowcem nie oznacza ze takie komedie mozna odgrywac,moze od razu prezydentem miasta powinien zostac bo rzucal iles tam punktow w meczu,az dziwne ze mierzyl tylko w radnego.zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: IP: *.magma-net.pl 21.12.06, 13:26 Hehehe to chyba słabo go poznałas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no jasne Re: IP: *.as.kn.pl 21.12.06, 19:32 a do kogo ten text?i o ssoo chozzzzi w ogole??? i czemu poznalas a nie poznales:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian a Maciek to knajpy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:47 swojej kiedys nie mial? slyszalem ze w tym biznesie sie sprawdzil, dobrze zimne piwko podawał , jako kelner podobno sie sprawdzil. w kazdym razie zycze mu powodzenia, przewodniczacy Zielinski Maciej, wystąp!!! czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no jasne Re: a Maciek to knajpy IP: *.as.kn.pl 02.01.07, 20:19 jak nie mial jak ma:)-gafa w pasazu na ruskiej.szczerze mowiac troche dretwo. a byl kelnerem?:)buhehe to niezle:)powinien raczej tym sie zajac a polityke bardziej kompetentnym zostawic albo przynajmniej bardziej wygadanym i obytym Odpowiedz Link Zgłoś