Dodaj do ulubionych

prezent od świętego

27.11.06, 11:57
Podzielcie sie przemyśleniami co chcielibyście otrzymać pod choinkę i jakie
robicie sobie w tym roku prezenty
Obserwuj wątek
    • lillalu Re: prezent od świętego 27.11.06, 12:10
      Ja bym chciała pod choinką znaleźć płytę The Cure ,,Disintegration"(bo zgubiłam
      kasetę), kredki akwarelowe(bo mam już same ogryzki), jakiś gadżet z sex shopu(bo
      jestem zbereźna), ciepłe skarpety(bo mi marzną paluchy jak stoję na przystanku),
      płyn do kąpieli o zapachu landrynek, książkę Stephena Kinga jakiej jescze nie
      czytałam, turecką faję wodną(z wiadomych względów)...

Już kupiłam większość prezentów,żeby potem się nie stresować i żeby mi na
      wszystko starczyło. Moja mama od dwóch lat marzyła o książce,,Kwiat pustyni", to
      teraz będzie ją miała:))Babci chcę kupić jakiś ciekawy naszyjnik. Nie napiszę co
      kupiłam mojemu Torbaczowi, bo czasem wchodzi na forum i mógłby odkryć sekret.
      Dość,że głównym prezentem będę ja:)
      • izabelaipiotr Re: prezent od świętego 27.11.06, 13:05
        Bardzo mi sie Twoja wypowiedź podobała , a inni ???
      • sinclair109 Re: prezent od świętego 28.11.06, 09:20
        A Swiety Miko£aj siedzi i zapisuje.
        • lillalu Re: prezent od świętego 28.11.06, 11:56
          Radio,napisz państwu,jakie prezenty robią sobie angole i jakie mają tradycje!
          Popytaj w pracy:) Czy pakole też dają sobie prezenty pod choinkę?
          • sinclair109 Re: prezent od świętego 06.12.06, 16:01
            Pytasz wiec odpowiadam. Zrobi£em ma£y wywiad w pracy i z tego co mi powiedzieli
            koledzy,w GB przyk£ada sie duzá wage do prezentów swiatecznych. Wydatki sá wiec
            spore. Z tego co powiedzia£ Ryszard, gdyby przyk£adowo zapomnia£ o zonie
            mia£by "realy fucked" czyli przesrane. Kupi wiec jej bizuterie ze z£ota, a
            dzieciom w zaleznosci od wieku zabawki, sprzet elektroniczny oraz ubrania.
            Dawanie pieniedzy jest raczej ostatecznosciá. Sezon na gadzety swiáteczne
            zaczyna sie praktycznie zaraz po Halloween. W kazdym sklepie i hipermarkecie
            panuje duze zamieszanie i nat£ok promocji. Istnieje tradycja wysy£ania kartek
            swiatecznych do ca£ej rodziny, wspólnego kolendowania i wigilii (Indyki,
            Kaczki, £osos)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka