Dodaj do ulubionych

dr Lipowczyk - ginekolog, przestrzegam!!!!!!!!!!!!

27.11.06, 13:31
Chciałabym bardzo mocno przestrzec wszystkie dziewczyny przed tą panią,
wmówiła mi że moja cąża jest zagrożona, przepisywała mi tony lekarstw,
wylądowałam w szpitalu, w szóstym miesiącu ciąży z 2 centymetrowym
rozwarciem, "tuż przed porodem" jak mnie straszyła, tu moje dziecko też
poczęstowała sporą dawką prochów i stresów, na szczęście po wyjściu ze
szpitala poszłam na dodatkową konsultację do innego lekarza i okazało się że
z moją ciązą nie mogoby być lepiej, ja tez jestem zdrowa oprócz okaleczenia
psychicznego jakie mi zafundowała dr Lipowczyk oczywiście. Po fakcie dotarłam
jeszcze do dwóch dziewczyn prowadzonych w ciąży tak jak ja przez dr Lipowczyk
z ulicy Solskiego, dziewczyny uciekajcie póki czas, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gabbiano Re: dr Lipowczyk - ginekolog, a ja polecam !!! 29.11.06, 13:50
      Ja natomiast polecam dr Lipowczyk. Moja ciąża też była zagrożona i brałam dużo
      leków. Leżałam też prawie miesiąc w szpitalu, gdzie te diagnozy i sposób
      leczenia zostały potwierdzone przez innych lekarzy, m.innymi Wł.Jarosza, który
      wtedy był ordynatorem na oddziale. A dzięki szybkiej decyzji o CC, podjętej
      przez Panią Dr Lipowczyk, (nadmienię , że cc wykonana bez żadnych dodatkowych
      opłat z naszej strony) moja córeczka jest zdrowa i nie miała większych
      problemów, chociaż urodziła się w nienajlepszym stanie.
      • hela_bertz1 DR Lipowczyk wielka LIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.11.06, 09:51
        Nie była może Pani jej prywatną pacjentką, bo jakoś trudno mi uwierzyć w jej
        wspaniałomyślność, mając na uwadze, że jak zaszłam w ciążę to cena wizyty
        skoczyła z 80 na 100 zł (przełknęłam bo pomyślałam dobra specjalistka, znam ją
        tyle lat, ufam jej gdzie będę szukać innego lekarza ), USG w szpitalu -
        pełnopłatne oczywiście. W stanie "zagrozonej ciązy" musiałam ją odwiedzać w
        prywatnym gabinecie dwa a nawet trzy razy w miesiącu łatwo skalkulować (po
        prostu szlag mnie trafia jak o tym pomyślę - a dziecko i ciąża
        zdrowiusieńkie!!!!!!!!!!!)NIgdy nie zapomnę jak w szpitalu, kazała zaglądać
        studentom i mówiła proszę bardzo rozwarcie na trzy centymetry ( nie muszę
        dodawać jak olbrzymi jest to stres w siódmym miesiącu ciąży, bałam się nawet
        wyjśc do toalety, nie wspomnę juz o silnych lekach od których ręce mi się
        trzęsły, o zastrzyku z progesteronu, który dostałam przez pomylkę, i obólach w
        dole brzucha o które bez przerwy wypytywali mnie studenci i pielęgniarki a
        których w ogóle nie miałam, no ale przecież trzeba było coś napisać w historii
        choroby itd przypadków szpitalnych jeszcze bym sobie kilka pzypomniała),a tu
        nagle po wyjściu ze szpitala, w prywatnym gabinecie doktora Jarosza cudowne
        OZDROWIENIE, nawet śladu po rozwarciu (a ten proces jak wiadomo nie jest
        odwracalny). Spotkałam potem jeszcze dwie dziewczyny,których historie były w
        zatrważajacy sposób podobne do mojej, pierwsze problemy w szóstym miesiącu,
        potem szpital, bóle w podbrzuszu, rozwarcie itd., one jednak nie poszły
        skonsultować sprawy z innym lekarzem i u nich zakończyło się to założeniem
        gumowych krążków zabobiegających dalszemu rozwarcui oczywiście w gabinecie
        prywatnym za 300 zł (no bo po co w szpitalu za darmo jak jesze za to można
        wyciągnąć kasę)i obie ciąże zakończone cesarskim cięciem. Dla mnie doktor
        Lipowczyk to oszustka i osoba bardzo pazerna na kasę. Oczywiście zastanawiałam
        się co mogłabym zrobić aby nie zaszkodziła już ani jednej dziewczynie, ale nie
        ma mozliwości udowodnienia jej czegokolwiek, bo w karcie ciąży wpisywała bóle w
        podbrzuszu a tego niestety nie doczytałam kiedy byłam w stanie bardzo silnego
        zdenerwowania po informacji że moja ciąża jest bardzo zagrożona i mogę nawet
        następnego dnia urodzić- jak to piszę to wciąż nie mogę ochłonąć.
        Najbardziej nie mogę jej wybaczyć - nie doprowadzenia mnie do skrajnego
        wyczerpania nerwowego, ale naszpikowania mego dziecka taką ilością leków,
        no pozdrowionka dla zadowolonej kobiety-
      • hela_bertz1 P.S.Dalej nie polecam!!!!!!!!!!! 30.11.06, 10:27
        Poza tym w szpitalu jest lekarka dr Winiarska, która potwierdza wszystkie
        diagnozy Lipowczyk a jakze a Lipowczyk potwierdza wszystkie diagnozy
        Winiarskiej i interes się kręci!!!!!

Mam nadzieję że mój post spowoduje, że dziewczyny w ciąży leczące się u doktor
        a mające jakiekolwiek kłopoty ciażowe skonsultują to po prostu z innym
        niezależnym lekarzem (polecam doktora Jarosza z kliniki na Klecinie, choć
        niektórzy twierdzą że jest to dobry lekarz od zdrowej ciąży, ale moja taka
        właśnie była i on utwierdził mnie w tym przekonaniu - tak więc szacuneczek dla
        niego) , jeszcze raz pozdrawiam i przestrzegam!!!!!!!!!!!! Niestety nic innego
        nie mogę zrobić nad czym głęboko boleję, bo należałoby tę nieuczciwą osobę
        pociągnąc do odpowiedzialności i zakończyćten haniebny proceder.
    • Gość: gość11 Re: dr Lipowczyk - ginekolog, przestrzegam!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 22:15
      Jeszcze się taki nie urodził,co by wszystkim dogodził!!
      • Gość: mika Re: dr Lipowczyk - ginekolog, przestrzegam!!!!!!! IP: *.os1.kn.pl 30.11.06, 11:32

Lekarz ma leczyć, a nie dogadzać:))

• Gość: gość 11 Re: dr Lipowczyk - ginekolog, przestrzegam!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 01:04
          dogodził leczeniem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka