Dodaj do ulubionych

Stomatolog

IP: *.* 22.08.02, 11:21
Wierzę, że i tym razem mnie nie zawiedziecie. Czy mogłabym prosić o namiary do dobrych dentystów albo przychodni stomatologicznych? Znaczy do takich, którym ufacie? Ja już 3 razy się przejechałam i mam dosyć eksperymentów. Dentysta ma być dla mnie, ale nie zaszkodzi, jeśli zna się też na dziecięcych zębach. Moje zęby dzielnie stawiły czoła ciąży i karmieniu, ale wypłukała mi się plomba z trzonowca. Chciałabym, żeby jej następczyni zabawiła u mnie dłużej niż 2 lata.DziękiRijke
Obserwuj wątek
    • Gość: AśkamamaWiki Re: Stomatolog IP: *.* 22.08.02, 20:49
      Bardzo dobry gabinet (nie pamiętam nazwy ale chyba coś z DENT) ale niestety również drogi jest na ul. Ścinawskiej - tel. 3552720 (dok. Królak). Bardzo fachowa obsługa, walka do końca o każdego zęba. Dawno już tam nie byłam, ale muszę również nadrobić zaległości.
    • Gość: ez Re: Stomatolog IP: *.* 23.08.02, 07:46
      Ja też mam fajny gabinet Czardent naprzeciwko EPI w starym budynku Elektromontażu na ul. Swobodnejdr Magda Dąbrowska, leczy nawet bardzo małe dzieci. Ja po ciąży tylko do niej chodzę i nic mi jeszcze nie wypadło i uratowała mi zęba, którego nikt nie chciał ratować
    • Gość: olaart Re: Stomatolog IP: *.* 23.08.02, 22:13
      Napis zproszę w ramach ostrzeżenia, na których się przejechałaś (może być na priva) - dobrze jest wiedziec takie rzeczy. Ja chodziłam do Polidentu przy pl. Grunwaldzkim - drogo, ale w sumie byłam zadowolona. Napisz czy chcesz telefon.
      • Gość: Olka Re: Stomatolog IP: *.* 24.08.02, 10:53
        Wiesz, jakoś trudno byłoby mi to zrobić - nawet na priv. Poważnie biorąc, krzywda mi się nie działa. Dentystka, do której straciłam zaufanie, jest bardzo chwalona przez moich znajomych i męża. Rzeczywiście, jest bardzo dokładna, sumienna a innego zęba mi uratowała (nikt nie wierzył, że to chory ząb - 2 dentystów stwierdziło, że sobie wymyślam i dopiero ona stwierdziła, ze ewidentnie tam coś jest i okazało się, że jeszcze chwila a byłoby leczenie kanałowe). Ale już 2 jej wypełnienia mi się ukruszyły, jedno wypłukało i choć nie podejrzewam złej woli, nie chcę więcej do niej chodzić, choć mogłsbym i gdybym powiedziała, w czym rzecz, dołożyłaby wszelkich starań. Inna z kolei słynęła z tego, że plomby wypadają zaraz po zamknięciu gabinetu, ale to było parę lat temu, ona była juz przed emeryturą i być może już nie praktykuje. Ja mam po prostu dość zdrowe zęby i rzadko odwiedzam dentystów, dlatego nie mam rozeznania i dlatego chcę sprawę załatwić raz a porządnie. No i nie wiem co, jakieś wewnętrzne poczucie przyzwoitości nie pozwala mi podawać negatywnych opinii o konkretnych osobach, gdy sama pozostaję anonimowa.
        • Gość: olaart Re: Stomatolog IP: *.* 24.08.02, 13:26
          Wydawało mi się, że dentyści, o których wspomniałaś "odwalili straszną fuszekę" - chciałam po prostu wiedzieć kogo w przyszłości omijać (wiesz to tak jak z ginekologami). Ale jeżeli było tak jak napisałaś to faktycznie zachowaj ich dane dla siebie.
          • Gość: Olka Re: Stomatolog IP: *.* 24.08.02, 15:40
            Tak też myślałam, że podejrzewasz coś strasznego ;-). Fuszerka ginekologów a zwłaszcza błędy przy porodach, to inna historia. Tu chodzi o nasze dzieci i gdyby spotkało mnie coś złego - pierwsza bym napisała.Zaraz umrę. Ten upał jest nieznośny.Rijke

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka