wroclawianie_info 03.12.06, 17:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ktos Re: Twój stan wojenny IP: *.os1.kn.pl 04.12.06, 22:26 Chrystus przebaczyl swoim przesladowcom wieksze grzechy... Odpowiedz Link Zgłoś
agasik4 Re: Twój stan wojenny 04.12.06, 22:30 stan wojenny to jednak cos wiecej niz grzech Odpowiedz Link Zgłoś
gruner Re: Twój stan wojenny 05.12.06, 13:19 Gość portalu: ktos napisał(a): > Chrystus przebaczyl swoim przesladowcom wieksze grzechy... ale nie pił z nimi wódki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: umyslscisniety Re: Twój stan wojenny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.06, 14:24 hahaha zart,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: observer Re: Twój stan wojenny IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 06.12.06, 15:46 Wybaczył - ale nie wymazano ich z historii. Wszystkie są zapisane w Piśmie Świętym. Trzeba pamiętać co zostało wybaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gruner Re: Twój stan wojenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 20:48 "Tyś jest, cenzuro..." kto to napisał? Krynicki, Barańczak? Zanim sobie przypomnę wyjaśnię tylko, bo bez tego powyższe wpisy są kompletnie nieczytelne, że w pierwszym poscie autor pisał o tym, że redaktor Adam M. pił wódkę z innym redaktorem, Jerzym U. Ot tak sobie pili, jak redaktor z redaktorem... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
w_r_o_c_l_a_w_i_a_n_i_e Re: Twój stan wojenny 06.12.06, 21:14 A dlaczego musisz opowiadać o tym co było w pierwszym wpisie ? Czyżby cenzura coś wykasowała ? :) Wiesz już jakie nauki pobrał A.M od J.U :) www.wroclawianie.info Odpowiedz Link Zgłoś
assur Re: Twój stan wojenny 13.12.06, 13:14 Swoim katom przebaczył Chrystus syn boży. niestety... Na ziemi mamy sprawiedliwość ludzką, ktora nakazuje karac zbrodniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
szoook W związku z wprowadzeniem stanu wojennego przez Mi 12.12.06, 22:50 W związku z wprowadzeniem stanu wojennego przez Michnika "Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu." Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 22:54 ...no cóż mój był...b.smutny!!!!!!!!i cichy- ale to co dzieje się teraz -bije wszelkie rekordy wytrzymałości!!!!!!!pozdrawiam optymistów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martin zdjecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 07:59 czy ktos ma galerie tych czarno-bialych zdjec ze stanu wojennego? prosze o link lub jakikolwiek namiar! pzdr martin Odpowiedz Link Zgłoś
assur stan wojenny 13.12.06, 13:23 Tragiczne i niepotrzebne wydarzenie w historii Polski. Prawdopodobnie wladza obawiając sie utraty wplywów ( osobistych przywilejow ) posunela sie do nmetody zastraszenia spoleczeństwa i wyeliminowania z gry podżegaczy wojennych z dawnej Solidarnosci. Pamietajmy, ze stan wojenny byl sprowokowany takze nieodpowedzialnoscią liderow opozycji, co zostało calkowicie zafalszowane w mitologii martyrologicznej o tamtym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polak wybuch stanu wojennebo IP: *.nwrknj.east.verizon.net 28.12.06, 18:36 ty smieciu komuchu ty guwniany dziennitarzu jereli ci cos wybuchlo to twuj barani leb stan wojenny wprowadzili twoi koledzy ponial ty ruski gawno Odpowiedz Link Zgłoś
pan.marcin Re: wybuch stanu wojennebo 28.12.06, 19:07 Na Wegry nie weszli, do Czechoslowacji nie weszli, wiec do Polski tez by nie weszli Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_klara Re: wybuch stanu wojennebo 28.12.06, 23:22 Gość portalu: polak napisał(a): > ty smieciu komuchu ty guwniany dziennitarzu jereli ci cos wybuchlo to twuj > barani leb stan wojenny wprowadzili twoi koledzy ponial ty ruski gawno Ciekawi mnie, czy to III, czy IV klasa szkoły specjalnej? Bełkot zwojów mózgowych w pustej przestrzeni puszki mózgowej.Czegoś podobnego nie czytałam od lat. Odpowiedz Link Zgłoś