Dodaj do ulubionych

Wiosna idzie

18.03.12, 16:44
a poza tym jak nie św. Patryka to Oktoberfest. Ile to można na ten temat wątków założyć stukając się wirtualnymi kuflami.

Moja córka zakochała się chyba we wszystkich umarlakach z mojego i tego jeszcze bardziej zdziadziałego pokolenia, i im bardziej jej próbuję tłumaczyć - sama widzisz do czego prowadzą alkohol i narkotyki, ona wygrzebuje coraz to nowych umarlaków, albo takich na krawędzi życia i śmierci i patrzy na mnie jakby to była moja wina, że oni nie żyją a ja nadal żyję.

Własnie wróciła od ciotki, gdzie ojciec dał jej alimenty dla mnie, ale ona po powrocie stwierdziła, że stówa jest dla niej, bo gdyby nie ona to bym nie dostawała tych alimentów. Załozyła z dziewczynami z klasy "zespół wokalny" - śpiewają piosenki Kalibra i Paktofoniki.
U mnie je znalazła. Śpiewają - (jak jestem w domu) mam jedną pieprzoną schizofreMię, a jak mnie nie ma "mam jedną pierdoloną schizofreMię..."

Dwa dni pamiętają, trzeciego wracają do "schizofremii'. Ale przynajmniej wiedzą już co to ta mityczna schizofreMia jest, i mniej więcej wiedzą o czym magik śpiewał.
Obserwuj wątek
    • olga_w_ogrodzie Re: Wiosna idzie 18.03.12, 17:30
      schizofreMia mnie rozwala.

co to będzie, gdy Kaja się zakocha i odejdzie ?
      • ex.mila Re: Wiosna idzie 18.03.12, 17:33
        olga_w_ogrodzie napisała:

> schizofreMia mnie rozwala.

Mnie też. Dlatego nie odpuszczam. Ale przynajmniej wiem, że to słowo jest naprawdę trudne do wymówienia, dziewczyny naprawdę się starają.
        >
        > co to będzie, gdy Kaja się zakocha i odejdzie ?

Zapytaj mnie o to jak nie będę na nią zła.

• olga_w_ogrodzie Re: Wiosna idzie 18.03.12, 17:54
          ja tam wiem swoje.
          ciężko Ci będzie okropnie.
          a ładna to Kaja taka, że, niestety lub stety, do drzwi się zaczną dobijać.
          • ex.mila Re: Wiosna idzie 18.03.12, 18:03
            olga_w_ogrodzie napisała:

> ja tam wiem swoje.
            > ciężko Ci będzie okropnie.
            > a ładna to Kaja taka, że, niestety lub stety, do drzwi się zaczną dobijać.

Nie chce o tym myśleć nawet. Z chłopakami to chyba trochę łatwiej, co?

Już się dobijają... rozmawiałam o tym z kocicą, i podała mi tytuły książek, które powinnam przeczytać, zeby się do tego przygotować, ale znalazłam je na podaj.net i chociaż mam piracenie w jednym palcu nie mam pojęcia jak je ściągnąć.

Myślę, ze czeka mnie pięć najtrudniejszych lat w życiu, chociaż te za mną to żadna bułka z masłem. Tak szczerze to jestem przerażona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka