Dodaj do ulubionych

Psycholog Anna Nadolna

06.12.06, 15:32
Czy ktoś zna tą panią psycholog? Czy może wyrazić swoją opinię?
BArdzo mi zależy bowiem nie wiem do kogo się wybrać do Niej czy do Marty
Kaczmarek.
BArdzo proszę o Wasze opinie.
Koralka
Obserwuj wątek
    • Gość: pimka3 Re: Psycholog Anna Nadolna IP: *.as.kn.pl 08.12.06, 01:42
      Nie znam pani Nadolnej. Ja polecam pania Marte Kaczmarek . Tak jak tu czesto pisalam mi pomogla i moim bliskim. Jest swietnym fachowcem. Jesli potrzebujesz jeszcze jakis inforamcji, to pytaj.
      Pozdrawiam
      P.
      • koralka32 Re: Psycholog Anna Nadolna 08.12.06, 09:37
        Dzięki.
        Znalazłam Twoje posty i zapisałam się do Pani Marty.
        Boję się strasznie. Nie wiem jak mam opowiedzieć jej o sobie. Tak strasznie
        zamknięta jestem. Nie wiem czy sobie poradze.
        Napisz proszę jaka ona jest. Może to pozwoli mi na większą odwagę.
        • Gość: pimka3 Re: Psycholog Anna Nadolna IP: *.as.kn.pl 08.12.06, 22:14
          Wiesz to nigdy nie jest latwe, gdy ma sie opowiadac o wlasnych tajemnicach i bolesnych sprawach. A jaka jest pani Marta - coz serdeczna ale bez jakis specjalnie przyjacielskich zapedow ... profesjonalna, konkretna i usmiechnieta ... Jak ja porownej z innymi znanymi mi psychologami, to wlasnie u pani Marty najlatwiej mi sie mowilo ... czulam, ze nie gadam glupot ... tylkoja to naprawde itneresuje. Zadzwon i umow sie. Moim zdaniem warto ...
          P.
    • Gość: kasia Re: Psycholog Anna Nadolna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.13, 23:01
      Psycholog Anna Nadolna jest ok, polecam ją, jest konkretna, skupia się na rozmowie, taka zainteresowana tym co mówisz i do tego ciepła i życzliwa, można ciekawe wnioski powyciągać z rozmowy z nią, dość szybko można zauwważyć że te rozmowy pomagają i zmieniają, tak więc nie wahaj się tylko korzystaj póki czujesz, że potrzebujesz i chcesz
    • Gość: Bogdan Re: Psycholog Anna Nadolna IP: 217.153.62.* 01.10.13, 14:06
      Wątek stary jak widzę, ale nie znalazłem w innym miejscu info o niej, więc jak ktoś by jeszcze szukał, to ze swojej strony polecam. Kompetentna ale też bardzo "ludzka", ma w sobie sporo empatii :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka