gospelxy 17.12.06, 20:10 Proszę o polecenie dobrego ginekologa z Wrocławia, który poprowadzi moją ciąże i "rozwiązanie"...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: lekarz ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.06, 18:28 Skrobanki się zachciewa,co?Doktorów-morderców nie brakuje,za kasę wszystko zrobią ale nie pozbędziesz się stresu i będzie cię gryzło sumienie bo co jest wiine te maleństwo które jest w twoim brzuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
gospelxy Re: lekarz ginekolog 26.12.06, 22:11 Nie wiem kim jesteś - ale pewnie niezłą/ym kretynką/em a tekst który został napisany jest nie dość że obraźliwy to prymitywny. Następnym razem zastanów się zanim zrobisz z siebie idiotę ..... A ja potrzebuję lekarza bo bardzo chcę urodzić moje pierwsze długooczekiwane dziecko. I CZEKAM NA PRZEPROSIMY!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: lekarz ginekolog IP: *.korbank.pl 26.12.06, 23:32 Czy ty rozum postradałeś? Przeproś ją-inaczej uznam, że Ciebie ktoś mógł w odpowiedniej chwili wyskrobać idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: lekarz ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:30 to naprawde musi byc jakis niedouczony debil skoro rozwiazanie pomylil z aborcja.nie ma co takich teraz nie brakuje,a jasli zalezy ci na dobrym ginekologu to pomysl o dr korzeniowskim Odpowiedz Link Zgłoś