Gość: drogomistrz IP: *.korbank.pl 19.12.06, 16:36 Jak długo ulica Cwiczebna łacząca ul. Osobowicka i Obornicka pozostanie jednokierunkowa???? Kto był taki madry??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bystrzak2000 Re: ul Cwiczebna 19.12.06, 20:14 Gość portalu: drogomistrz napisał(a): > Jak długo ulica Cwiczebna łacząca ul. Osobowicka i Obornicka pozostanie > jednokierunkowa???? Kto był taki madry??? Jest za wąska na dwukierunkowaą jazdę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: ul Cwiczebna IP: 88.156.80.* 19.12.06, 21:41 > Kto był taki madry??? rada osiedla, po jesiennych wyczynach kierowców jeżdżących na skróty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: ul Cwiczebna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 06:47 to może ją poszerzyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: ul Cwiczebna IP: 88.156.80.* 20.12.06, 06:49 a po co? skoro za dwa lata będzie dwupasmówka przez obornicką do żmigrodzkiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mezopot Re: ul Cwiczebna IP: *.171.18.1.crowley.pl 27.12.06, 08:10 No pewnie, co to dwa lata dla mieszkańców najbardziej dynamicznie rozwijającego się miasta na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: ul Cwiczebna IP: *.wro.vectranet.pl 27.12.06, 14:29 a jakby ją faktycznie poszerzano i z tego powodu zamknięto na amen od wiosny do jesieni - to byłoby lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mezopot Re: ul Cwiczebna IP: *.171.18.1.crowley.pl 28.12.06, 08:19 A czy żeby ją poszerzyć to trzeba koniecznie zamykać i to na cały rok? A poza tym niech zostanie tak jak jest bo ulica jest bardzo "klimatyczna" tylko żeby kierowcy jeszcze stosowali się do zakazu wjazdu, bo z tym już gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: ul Cwiczebna IP: *.wro.vectranet.pl 28.12.06, 09:07 > A czy żeby ją poszerzyć to trzeba koniecznie zamykać i to na cały rok? na kilka miesięcy, i raczej tak, zamknąć, bo imo się nie da jednocześnie jeździć i przerabiać. a kierowcy w tym czasie i tak znaleźliby i rozjechali kolejną drogę ... zresztą, dobrze wiesz, że ewentualne tego typu remonty powinny być robione wcześniej, przed wprowadzaniem większych ograniczeń w ruchu. teraz jest już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: ul Cwiczebna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:17 czy ktoś wie o co chodzi z tą Ćwiczebną? Próbowałem jakiś tydzień temu przejechać od Osobowic do Obornickiej i na samym początku Ćwiczebnej stał znak 'droga bez przejazdu' a z przeciwka tłum samochodów. Odpuściłem i pojechałem przez Rędzin. Potem sprawdziłem że z drugiej strony też znak 'droga bez przejazdu'. Remont jakiś, czy co? Ktoś wie jak długo? Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: ul Cwiczebna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.07, 21:21 mieszkaniec Osobowic powiedział mi że zarwał się przepust. Odpowiedz Link Zgłoś