IP: *.* 02.03.03, 11:22
Cześć,jestem w tej chwili w 18 tygodniu ciąży. W celach profilaktycznych między 20 i 24 tygodniem chcę zrobić USG pod kątem oceny stanu i budowy serduszka maleństwa. Lekarka, która prowadzi moją ciążę, dysponuje sprzętem nie najlepszej jakości. Czy możecie polecić mi lekarza, który jest dobrym fachowcem od USG i ma dobry sprzęt?Anita.
Obserwuj wątek
    • Gość: wera6 Re: dobre USG IP: *.* 03.03.03, 21:22
      czesc chodze do doktora florjanskiego pracuje na dyrekcyjnej.przyjmuje na glinianej.bierze za wizyte 80 zl .teraz jestem 5 mies po porodzie.w czasie ciazy swietnie sie mna zajal i uratowal mojego skarba i mnie...601776129 to jego nr,przyjmuje we wtorki i piatki od 15.
      • Gość: atunia Re: dobre USG IP: *.* 05.03.03, 15:05
        Ja tylko dodam, że ten doktor Florjański robi usg w soboty, w Medixie na Grabiszyńskiej, można się spokojnie zarejestrować telefonicznie (nie pamiętam telefonu, ale w książce powinien być). Z dwóch różnych źródeł, w tym od swojego ginekologa, słyszałam zapewnienie, że do usg to najlepszy lekarz we Wro.PozdrawiamAtunia
        • Gość: SylwiaKarolina Re: dobre USG IP: *.* 05.03.03, 15:35
          No cóż, pierwsze USG robiłam właśnie w Medixie u dra Florjańskiego. Uznałam, że zrobił je całkiem dobrze, ale wtedy nie miałam porównania. Jak poszłam na drugie, do młodego Jarosza, to dopiero zobaczyłam, co to znaczy dobre badanie USG. Każdy szczegół, serduszko, nerki itp., zrobił to badanie dużo dokładniej. Nie wiem, który jest najlepszy we Wrocławiu, ale z mojego porównania wynika, że lepszy jest młody Jarosz.Pozdrawiam,Sylwia
          • Gość: aga78 Re: dobre USG IP: *.* 06.03.03, 09:54
            Ja byłam właśnie u Jarosza i jestem bardzo zadowolona. Wszystko bardzo dokładnie opisywał i pokazywał. Polecam.
        • Gość: tomek_72 Re: dobre USG IP: *.* 11.03.03, 10:40
          Z raczej wiarygodnego źródła wiem, że jeśli chodzi o usg, Pawluk jest "mistrzem". Zresztą "siedzi w tym temacie" od kiedy w ogóle usg zaczynało robić karierę, więc sporo czasu.Podobno rzadko zdarza mu się nietrafiona diagnoza, poza tym nie tak dawno kupił sobie świetnej klasy sprzęt do gabinetu.Ewa
          • Gość: Sushi Re: dobre USG IP: *.* 11.03.03, 14:16
            Podpisuję się obiema rękami. Co prawda nie byłam u dr Pawluka prywatnie, ale podczas porodu, który dla mnie był koszmarem, dr Pawluk uratował życie Perły a mnie oszczędził. Lekarze nie wierzyli, że jest coś nie tak. Gdy po kilku godzinach wymusiłam USG okazało się, że mam krwotok wewnętrzny i odklejone łożysko. I tylko dr Pawluk zareagował na moje sugestie odnośnie umiejscowienia bólu i dziwnych odczuć. Wszyscy pozostali lekarze mnie olali. To jeszcze tak a"propos porodu na Brochowie. Każdy facet mówił mi po kolei: "Czemu pani krzyczy? To jeszcze nie zaczęło boleć!". A potem tylko natychmiastowa cesarka ratująca życie! Ale tam kobieta nie ma prawa głosu, bo się nie zna!Zbulwersowana SUSHI
    • Gość: AnitaP Re: dobre USG IP: *.* 09.03.03, 20:13
      W takim razie bardzo poproszę o namiary do dra Jarosza.Anita
      • Gość: SylwiaKarolina Re: dobre USG IP: *.* 09.03.03, 20:33
        339-90-36To numer do jego przychodni.Pzdr,S.
      • Gość: ez Re: dobre USG IP: *.* 11.03.03, 14:03
        Pamiętaj, że możesz nagrać twoje USG, weź ze sobą kasetę video !!!
        • Gość: ez Re: dobre USG IP: *.* 11.03.03, 14:07
          Acha podpisuje się pod postami emam. Dr Jarosz jest specem od USG, widziałam wszystko nawet przedsionki sercca !!! i widziałam jak Asi pęcherz moczowy się opróżnia bo właśnie robiła siusiu. Odlot i sprzęt super klasy. Acha stary Jarosz już nie przyjmuje bo jest po wylewie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka