lusija99 13.01.07, 22:48 Szukam ludzi, którzy są zainteresowani wyjazdem do USA w te wakacje, a nie mają z kim jechać. Ja juz jestem zdecydowana jechać, tylko samej nie za bardzo chcę. Na konkretny program jeszcze się nie zdecydowałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptrk01 Re: Work & Travel USA 14.01.07, 00:29 Hej Kilka dni temu u mnie na uczelni właśnie było stoisku z work and travel, zainteresowałem się wyjazdem na Alaskę do przerabiania ryb. W sumie zastanawiam się czy to nie zadaleko, czy nie lepiej do Anglii pojechac na wakacje...ale na Alasce jest dobra stawka, no i mozna świat zwiedzić bo tam poza praca oferują duzo czasu wolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Work & Travel USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 00:49 Chętnie bym się wybrał na Alaskę ale niemam nawet na bilet do Włoszczowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mess Re: Work & Travel USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 15:58 Co ty tam chcesz zwiedzać? Igla eskimosów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obieżyśwwiat Re: Work & Travel USA IP: *.as.kn.pl 14.01.07, 17:24 Alaska jest piękna geograficzny ignorancie... Odpowiedz Link Zgłoś
ptrk1 Re: Work & Travel USA 14.01.07, 21:49 nie mówie o zwiedzianiu Alaski po pracy mozna sie wgłąb ameryki wybrac, nie trzeba przy Rosji ciągle siedzieć, tylko wiadomo to sie wiażę z wydatkami zarobionych ciezko przy rybach pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: Work & Travel USA IP: *.sdl.vectranet.pl 16.01.07, 20:51 ja jestem zainteresowana programem work and travel, ide jutro sie rozejrzec do biuura podrozy. jestem juz zdecydowana. angellooo@tlen.pl czekam na jakis kontakt od ludzi,ktorzy tez maja to w planach;)) ( na forum juz raczej nie wroce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Work & Travel USA IP: *.magma-net.pl 17.01.07, 09:26 A ja radze wam dobrze przemyslec wyjazd na Alaske do pracy przy rybach, naprawde ciezka ale za to mozna byc i zobaczyc Alaske. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.w140 Re: Work & Travel USA 17.01.07, 18:36 witam, a czy juz wiadomo do jakiej pracy są oferty i czy po opłaceniu biletów, prowizji i utrzymania zostanie pare groszy?? bo słyszałem ze to wychodzi niewiele zysku a podróżowac to można nie wybierając Work & Travel ?? Odpowiedz Link Zgłoś